tekrar yüklemem gerek ama bu sefer 2 durum seçmem gerekiyor. Yalnız bu programları vs ben yüklemem normalde anlamadım neyi seçeceğimi.
rastgele denesem sorun olur mu?
rastgele denesem sorun olur mu?
adim adim yaziyorum :
1 - google'a 'adobe flash player test' <---- yaz ve ilk cikan adobenin kendi sitesine gir.
2 - Siteye girince cikan gorsel efekti goruntuleyemiyorsan adobenin sitesi sana tikla ve yukle diyecektir. goruntuleyebiliyorsan zaten sorun yok girdigin sitede sorun var demektir.
3 - yukle butonuna tiklayinca kucuk bir programcik yukleyecek bunu AC dediginde adobenin sisteminden devamli guncelleyecek hic bir zaman flash player sorunun olmayacak demektir.
kolay gelsin.
Chrome için gerek yok yüklemeyebilirsin yanında başka programları da cebren yükletmek için olanlar var.
yüklemem gerek çünkü bazı videoları açmıyor daha öncede olmuştu yükleyince normalleşmişti ama yanlış seçip yüklesem bir şey olur mu
Cevap
7Cevap
Adobe Flash Player video oynatmayalarda müzik dinleme youtube vb gibi ve adobe Flash playerin sitesinden yuklıyebilirsin ve Windows 7 lerden sonra Windows 8 tüm surumlerine ve Windows 10 tüm surumlerine yuklıyemessin bu 2 sisteme gomulu gelir sadece güncelleme alırsın
kendi sitesinden yüklersen çok çok google chrome yükletir sana
Yeni sürümlerine erişim hesap girişi gerektiriyor. Eski sürüm crackli bulursan basittir.
bende çok anlıyorum ya eski sürüm yeni sürüm falan :)
hazır önümde açık yükleyebilirim yalnız önceden direk yüklüyordum şimdi işletim sistemi ve sürüm seç yazıyor ilkini windows 7 var budur heralde ama diğerini anlamadım
adobe flash playeri crakli mi kullanıyorsun?
15 senedir pc kullanıyorum kullandığım süre boyunca adobe flash player yüklü oldu ne kuruş para ödedim ne onlar benden para talep ettiler, hacı senin dediğin adobenin diğer programları olmasın
ben para ödemiyorum yükleyip kullanıyorum
@istanbulman5 en son sürümünde böyle birşey mümkün değil. Creative cloud uygulaması yükleyip giriş yapmadan yükleyemiyor ve kullanamıyorsun. Ancak deneme sürümü var oladar... Bende dll değiştirip kullanıyordum ama o devir bitti işimiz gereği adobe un tüm ürünlerini kullanıyorum aylık 89 tl...
@soran eski sürüm kullanıyorsundur... Para ödemeden kullanabilirsin ama cc sürümünü kullananazsın :)
bana yeni sürüme gerek yokki işime gördükten sonra niye para ödiyim fazladan ihtiyacım yok yenisine
O senin bileceğin iş 😉
chromeyi güncelle ya da chrome kur içinde gelir o uyuz...
keske durumlari yazsaydin :) birsey olmaz sec birini
işletim sistemini seç yazıyor.
windos10 ...
windows7...
mac os...
linux... diye devam ediyor sanırım windows 7 seçmem gerek bu oluyodur heralde.
diğerindede sürüm seç yazıyor
fp 19 opera and chromium...
fp 19 ınternet explorer...
fp 19 firefox falan yazıyor :D 2. ciyi seçicem galiba bu arada hiç bir şey bilmediğini net olarak farkettim :)
neyse işte yanlış yükleyince bir şey olmaz heralde çalışmaz sadece de mi
bunlarla girmiyorum ama
neyse denicem teşekkür ederim :)
yaptım ama işe yaramadı
chrome yükle. içinde yüklü geliyor
2 seçenek nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar