Güncel :D
Telefonumun arka kamerası çalışmıyor :( ?
Güncel :D

Ram'de Şişme Var arkadaşımm bataryayı çıkarıyorsun tabi çıkarmadan önce tüm uygulamaları kapıcan artı olarak ayarlardan uygulama yöneticisine giriyorsun kamera ile ilgili arka planda çalışan uygulamayı kapatıyorsun ve artı olarak bu renklendirici programlar filan varsa adı aklıma gelmedi şimdi resmi şekillendirdiğin uygulama onu sill kaldır sonra kapat telefonu bataryayı çıkar 10 dk bekle takkk tmamammı
Biraz araştırma yaptım ve bu sorunu maalesef servis hariç hiçbir şekilde çözemiyorsunuz.
format falan olacak iş değil en iyisi yaptıracaksın başka bir çare yok :)
Telefonunu japatıp 2 - 3 dakika kapalı bırak sonra tekrar dene..
hmmm o zaman bir telefoncuya gitmeni tavsiye ederim
Cevap
18Cevap
donanımsal olarak yazılımın çökmüş işletim sistemini yeniden kurabilirsen servise gerek kalmaz subset yapmayı googleden araştır istersen bir dene %90 serviste aynısını yapıcak sadece 20 gün gecikmeyle not olarak cihaz modelini imaili bir kenarı not al sim kart bulundurma içinde cihaz modelin yazılım sürümünü bulman için lazım olucak
Aç kapa olmadı yazılımı silinmiştşr götür format attır olur
O zaman formatla ya da teli sıfırla
Format atacaksın. Eski sürüm bir sistemi yükleyeceksin. Onuda tuşlara basarak değil pcye bağlayarak.. Oda olmuyorsa kamera arızalıdır🙊
Telefonun arka kamerasi bozulmus formatlik isi yok s3 garantiside bitmistir sanirim dimi
fabrika ayarlarına dön ya da kamera verilerini temizle android böyle işte sonradan sapıtıyor, amacsızlasıyor şu an ve bundan önce android kullandım ama ios hastasıyım adamlar çok başarılı
Yeniden başlat bir telefonu
Pirince yatir
😂 olursa haber wt
elden format atma ıslemıyle kamera ayarlarını sıfırla duzelır
uygulamalardan kamerayı kaldır sonra tekrar aynı yerden yükle düzelir.
samsung kullanma bence :)
samsung pişmanlıktır :D
Bence servisine gönder
yazılım da hata vardır
Hard format at ;)
formatla
iki seçenek var ya donanımsal mecbur tamire verecen ya da yazılımsal formatla düzelir ama formattan önce aç kapa bişeyler et
Format atman lazım
Kesinlikle düzelir. Youtubeda arat s3 format nasıl atılır diye videolu adim adim kendin yaparsın. Telefoncu 30 liraya atıyor para verme bosuna
Kaldir at ya s3 ne
Ahha :D yaa s3 cok ucuz kafana takma yasin gercekse telefon alicak kapasite olmasi lazm :D
Bnd eogrenciyim kykdan para almiyormsun
Sey yap :D oo cok var l an boşver ozman dersine calis samsung pert bir tel idare edersin uni kazaninca alir ailen heralde :D
Gitmistir naocan hem arka cami on cek :D sende
aç kapa kendine gelir yaa :S
Hafizanda sorun olabilir
ısınmaktan bozulmuştur
s3 lerde kronik arıza çok ya
Formatla
Ön kamera ile idare et ezgi sende ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar