Dün akşam birden hesaptan çıkış yapıldı. instagram şifremi değiştirmiş Şifrenizi değiştirdik güvenliğiniz için aşşağıdaki adımları izleyin diye bir yazı çıktı. Face e bağlı değil hesabım ve hangi e postaya bağlı olduğunu bilmiyorum. Nasıl geri alabilirim o hesabı benim için gerçekten önemli.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ARKADAŞLAR DÜZELTTİM Bİ TAKİBİNİZİ ALIRIM DUA MESAJINIZLA (@mehmet_ky34)
İlk önce uygulamayı sıfırlayın, sonra kendi açamadığınız ana hesabınızda olan telefon numaranızla bir tane hesap açın adını falan sallayın, sonra hesabı dondurun, beklemenize falan gerek yok, hesabı açın ve dondurun. Buraya kadar okeyse devam ediyorum.
Sonra yeniden uygulamaya girin bu sefer karşınıza yine giriş ekranı çıkacak, (android için söylüyorum, iPhone olan kardeşlerim, abi ablalarım anlasın lütfen) giriş ekranı karşınıza geldikten sonra parolanızı mı unuttunuza tıklayın, oraya açamadığınız hesabınızın adını yazın ve KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE İLERİ TUŞUNA BASMAYIN, SAKIN İKERİ TUŞUNA BAKSMAYIN, tam hatırlayamadım özür dilerim altta giriş için yardım al diye bir şey yazıyor olması lazım ona basın ve gerekli aşamaları yapın.
Hesabımı takip eder misiniz (@mehmet_ky34) etmezseniz de dua edin sınava çalışıyorum :/010 Yorumla- +1 yıl
Banada yardımcı olabilirmissin lütfen
- +1 yıl
Hiç bir işe yaramadı nedendir bilmiyorum ama giremediğim hesapda 2 faktörlü kimlik doğrulaması vardı onun içinmi yoksa yönteminiz mi işe yaramıyor anlamadım
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba, şifreyi 3 şekilde öğrenebilirsiniz.
E-Postanızı Biliyorsanız
Facebook İle Instagram’ınızı bağladı iseniz.
Son olarak Telefon numaranızı girdi iseniz.234 Yorumla- +1 yıl
Üçünde de sorun çıktı giremiyorum hesabıma
- +1 yıl
Bu 3 şekil hariç öğrenme yönteminiz yasal olarak yok. Yasal olmayan yolları yapabilen arkadaşlarınız varsa öğrenebilirsiniz. Başka türlü yol yok, geçmiş olsun.
- +1 yıl
@livelynas bende de oldu ya aynısı Bir türlü cözemedim
- +1 yıl
Alabilen var mı
- +1 yıl
@Aysimabzlrtt68wuwiis tüm hesaplardan çıkış yapıp girmek istediğiniz hesabın adını yazın baika hesap açık olmasın büyük ihtimal postegro uygulamasından dolayı oldu bana ve arkadaşlarıma ama hallettik
- +1 yıl
@yağmur111a tüm hesaplardan çıkış yapın ve öyle tekrar deneyin
- +1 yıl
@Elifff___ nasil oldu yardımcı olur musunuz banada
- +1 yıl
@Elifff___ yapamıyorum ölmüyor
- +1 yıl
@Elifff___ nasıl hallettiniz aceba bende de var sorun çıkış yaptı telefona kod gitmiyor
- +1 yıl
@Gamzee2406 bence bi süre sonra numarayla erişmene izin verip şifreyi yeniletiyor annemin de hesabı aymı şekilde oldu benim de şu an öyle postegro yaktı bizi her neyse az önce annemde denedik bağlantı geldi umarım en kısa sürede bizde hesaplarımıza kavuşuruz
- +1 yıl
@Elifff___ siz nasıl hallettiniz söyler misin?
- +1 yıl
@Damlaa52 hâl olma gibi bir durum şuanlık söz konusu degil gibi gözüküyor eposta ve numara erişiminiz var bile olsa kod gitmediği için hesaba yasal yollar ile giriş sadece insatgram tarafından yetki verildiginde olur benimde şu an hesabım kilitli ve giriş saglıyamiyorum 1-5 gün arası sorun çözüme kavuşur acele ve panik etmenize gerek yok
- +1 yıl
@Damlaa52 ilk denediğimde yani henüz diğer hesaplardan çıkış yapmamışken yeni şifreyi sms ten bağlantı olarak gönderildi ve ben bağlantıya tıkladığımda instagramı açıyor fakat telefonumda açık olan diğer hesaplardan biri açılıyor birkaç kere denedim hep böyle oldu bağlantıya tıklayınca. Sonra ben tüm hesaplardan çıkış yaptım ve kurtarmak istediğim hesabın adını yazdım şifremi unuttuma bastım ordan adım adım yaptım yeni şifre ekranı geldi ordan şifremi değiştirdim siz de deneyin anlamadığınız varsa sorun
- +1 yıl
@Gamzee2406 tüm hesaplardan çıkış yapın girmek istediğiniz hesabın adını yazın şifremi unuttuma basın zaten instagram hesapta sorun olduğunu anlıyor ve adım adım şifre yenileme ekranı karşınıza çıkarıyor
- +1 yıl
@Elifff___ numaram iki hesaba bağlı bana seçenek sunmadan kendiliğinden diğer hesabımı açıyo numaramı diğer hesabımdan kaldırdığımda da güvenlik ayarları medeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz bunun yerine kullanıcı adı ya da e postanı yaz diyor kullanıcı adımı yazınca hesabını güvene almak için şifreni değiştirdik diyor ve hesabımda da mail yok napmam lazım
- +1 yıl
@Nazajsj ben dün gece uyku sersemi yaptığım için çok hatırlamıyorum yaptığım adımları tekrar anlatıyım size. İlk farkettiğimde hesaba girmeyi denedim ve güvenlik için şifremin değiştiği ve sms bağlantısından giriş yapabilirsiniz diye bi şey geldi ama ben smsten gelen bağlantıya tıkladığımda telefonumda açık olan herhangi bir hesaba girdi yani bağlantıya tıkladığımda şifre yenileme gibi bi şey gelmedi sadece instagramımda açık olan diğer hesaba otomatik girdi zaten açıktı hesap. Sonra ben tüm hesaplardan çıkış yaptım ve kurtarmak istediğim hesabın adını yazdım ileriye tıkladım sonra mail yaz gibi bi ekran çıktı onda da geç seçenepi vardı ben de geçtim sonra şifre yenileme ekranı geldi instagram hesapta bi sıkıntı olduğunu anlıyor ve adım adım şifre yenileme ekranına götürdü beni
- +1 yıl
@Elifff___ android mi iphone mu telefonun
- +1 yıl
@Elifff___ tamamdır çok teşekkür ederim daha sonra tekrar deneyeceğim belki biraz zaman geçince açılır
- +1 yıl
@Elifff___ dediğiniz gbi bişey çıkmıo bnde
- +1 yıl
- +1 yıl
@Esraaayani aynen anlayaann yapabilecek olan biri yazsinnnn
- +1 yıl
@Elifff___ adım adım yaptım bende ama olmuyor hata veriyor sürekli internet bağlantısı olmasına rağmen internet bağlantısı yok diyor
- +1 yıl
@Elifff___ sabahden beri uğraşıyorum hiç biri olmuyor
- +1 yıl
@Elifff___ merhaba arkadaşlar bende de şöyle sorun var ben dün takibi bırakanlar uygulamasını indirdim giriş yaptım kullanıcı adımı yazdım ondan hesabıma giremedim bana expired token. lütfen request a new password reset link böyle bir şey geldi şifremi yeniledim bu sefer hiç link felan çıkmıyor sadece hesabıma giremiyorum Instagram hesabına bana da yardımcı olur musunuz hiç bir sorun yok hesabım da yanlış bir şey yaptığım da yok zaten 3 yıllık instagram hesabım ilk kez böyle bir şey oluyor lütfen hesabımı almak istiyorum şifreyi yeniledim giriş yapmıyor hiç bir şey link felan da çıkmıyor yardımcı olur musunuz
+1 yılArkadaşlar çözümü buldum sonunda...
İlk önce giremediğiniz hesapta hangi telefon numarası kayıtlıysa o telefon numarasını kullanıp yeni hesap açıyorsunuz ondan sonra o açtığınız hesaptan çıkış yapın ama bilgileri kaydetmeyin sonra yeni açtığınız hedaba yeniden giriş yapmak için yardım ala tıklayıp telefon numaranızı kullanarak girin ve kod gelecek o şekilde giren mesaja tıklayın sizi yeni açtığınız hesaba atacaktır sonra tekrardan çıkış yapın bilgileri kaydetmeyerek sonra tekrardan yardım ala basın giremediginiz gercek hesabın kullanıcı adını yazın ve sms göndere basın gelen smse basıp yeni şifre oluşturup hesabınızı kurtarabilirsiniz05 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende uğraştım baya bu yöntemle hemen kurtardım hesabımı
- +1 yıl
@Merve_ylmazll bana sms göndermiyor ne yapacagım nolur yardım edın
- +1 yıl
İşe yaramıyor kesin bilgi 50 defa denedim yinede olmuyorr
+1 yılmerhaba arkadaşlar bende de şöyle sorun var ben dün takibi bırakanlar uygulamasını indirdim giriş yaptım kullanıcı adımı yazdım ondan hesabıma giremedim bana expired token. lütfen request a new password reset link böyle bir şey geldi şifremi yeniledim bu sefer hiç link felan çıkmıyor sadece hesabıma giremiyorum Instagram hesabına bana da yardımcı olur musunuz hiç bir sorun yok hesabım da yanlış bir şey yaptığım da yok zaten 3 yıllık instagram hesabım ilk kez böyle bir şey oluyor lütfen hesabımı almak istiyorum şifreyi yeniledim giriş yapmıyor hiç bir şey link felan da çıkmıyor yardımcı olur musunuz
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
14Cevap
Selam herkese,
sabah kalktım bende aynı uyarıyla uyandım ''instagram şifreni değiştirdi'' telefonum aynı ve kurtarma kodu geliyor ama tıkladıgım da hiç bir şey olmuyor diğer tüm hesaplardan çıktım tekrar denedım bu sefer şöyle bu uyarı geldi '' BAĞLANTIYI TARAYICINDA AÇ: YENİLEME BAĞLANTINI SADECE BİR İNTERNET TARAYICISINDA ÇALIŞIR. BAĞLANTIYI BİR İNTERNET TARAYICISINDA AÇMAK VE ŞİFRENİ YENİLEMEK İÇİN BAĞLANTIYA DOKUN VE BASILI TUT'' bi numara olmadı mail adresim üzerinden yapayım dedım oda '' @u... com '' olmuş anlamadım ele gecırdıler sanırım yapan war mı gerı alan5131 Yorumla- +1 yıl
@naz48 instagram
E-posta Sorunlarını Giderme
Instagram hesabımın e-postası değiştirilmiş.
Instagram profilinizde kayıtlı e-posta değiştiyse, bu talebi kabul etmeniz veya geri almanız için size iki e-posta göndeririz. İsteğin sizden geldiğinden emin olmak amacıyla e-postalardan biri değişikliğin reddedilmesi için asıl e-posta adresine, diğeri ise değişikliğe izin verilmesi için yeni e-posta adresine gönderilir.
Instagram profilinizin e-posta adresinin değiştirilmesini istediyseniz:
İsteği Instagram profilinize kaydedilen yeni e-posta adresinden kabul etmeniz gerekir. Bu işlem, Instagram hesabınızla ilişkilendirmek istediğiniz e-posta adresine erişiminiz olduğunu doğrulamamıza yardımcı olur. Ayrıca, bu değişikliği siz talep etmediyseniz geri alabilmeniz için Instagram profilinizde kayıtlı asıl e-posta hesabına da bir e-posta göndeririz.
Instagram profilinizin e-posta adresinin değiştirilmesini istemediyseniz:
Instagram hesabınızla ilişkili asıl e-posta adresinden isteği reddetmeniz gerekir. E-posta, üzerine tıklayarak değişikliği geri alabileceğiniz ve hesabınızı güvende tutmanıza yardımcı olacak özel bir bağlantı ile birlikte security@mail. instagram. com adresinden gönderilir.
Bu süreci yalnızca e-posta adresiniz Instagram Profili sayfasından değiştirildikten sonra başlattığımızı ve izniniz olmadan Instagram e-postanızı değiştirmediğimizi aklınızda bulundurun.
Instagram hesabınızın başkasının eline geçtiğini düşünüyorsanız neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi alın.
Instagram hesabınızın asıl e-posta adresine erişmekte sorun yaşıyorsanız neler yapabileceğinizi öğrenin.
işe yarar mı acaba - +1 yıl
- +1 yıl
@Nazlicann12 durumu anlattım döşedim
- +1 yıl
@Nazlicann12 Bende durumu yazdım anlattım birde hata verirken ekran görüntüsünü almıştım ek olarak onları ekledim maile
- +1 yıl
@naz48 eger alabilirseniz yazarmısınız
- +1 yıl
@naz48 ya yalvarırım yapabilen var mı yardımcı olun. Vefat eden sevgilimle anılarımız vardı silmeye kıyamadığım mesajlarımızı vardı
- +1 yıl
@Mağdurlarinko chromedan instagrama girdim şifremi unuttuma bastım ve numarama şifre yenileme linki geldi
- +1 yıl
@Aylin5222 peki sifreni değişip tekrar girebildin mi
- +1 yıl
@Aylin5222 YAPTIM ARKADAŞLAR
- +1 yıl
@Menis01 Instagram sayfasını actıgınızda şifremi unuttum diyerek telefonunuza gelen ''Instagram şifresini yenilemek icin dokun'' linki var onu telefonun mesaj kısmından kopyalayım pc üzerinden chrome ve başka bi sağlayıcı üzerinden yapıştırıp acın karşınıza şifre yenıleme ekranı gelıcek ordan yenı şifre belirleyin ve karşınıza hesabınız çıkıyor. ve hemen telefon ve mail adresınızı guncelleyn
- +1 yıl
başka bir saglayıcı ne demek
- +1 yıl
@naz48 aldım
Instagram sayfasını actıgınızda şifremi unuttum diyerek telefonunuza gelen ''Instagram şifresini yenilemek icin dokun'' linki var onu telefonun mesaj kısmından kopyalayım pc üzerinden chrome ve başka bi sağlayıcı üzerinden yapıştırıp acın karşınıza şifre yenıleme ekranı gelıcek ordan yenı şifre belirleyin ve karşınıza hesabınız çıkıyor. ve hemen telefon ve mail adresınızı guncelleyn - +1 yıl
@naz48 benim de olmuyor baska bir saglayıcı ne demek yardım edın lutfen
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Banada yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
@elcinnn123 mail adresını yaz
- +1 yıl
- +1 yıl
@elcinnn123 mail adresınız
- +1 yıl
elcinimre7@gmail. com
- +1 yıl
@elcinnn123 mail attım
- +1 yıl
Bana güvenlik sebebiyle mesaj da iletilmiyor ne yapabilirim yardım lütfen
- +1 yıl
@kiwi34banada yardımcı olurmusun
esranursahin470@gmail. com - +1 yıl
mail adresim değişmiş normal telefona kod gel, yor onu da kabul etmiyor nasıl halledebilirim bilgiis olan var mı
- +1 yıl
@rabiaalbayrak bendede aynı durum mail attım instagrama ama sonuç yok :(
- +1 yıl
nasıl yaptın bana da yardımcı olur musun lütfen
- +1 yıl
zorlugulender@gmail. com yardımcı olabilir misin
- +1 yıl
Lütfen bana da yardımcı ol
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben e-postadan hiç giriş yapmadığım için onu kullanamıyorum telefon numarala giriş yapmıştım fakat telefon numarala girdiğimde ise bu numaraya ait açılmış hesap yok diyor kullanıcı adımı yazmak ta Bi işe yaramıyor ve fecabooka bağlı değildi istagramım. @kiwi34 senin yardımına ihtiyacım var lütfen ulaş yagmurtoker51@gmail. com
- +1 yıl
Lütfen bana da yardımcı olur musun bi arkadaşım trafik kazası geçirdi ve orada resimlerimiz ve bilgilendirdiğim insanlar vardı durumu hakkında , çok acil sabah uyandığımda şok geçirdim böyle bi durum görünce iletişime geçmek için ( dilankeskin.35@hotmail. com ) adresine yazarsan çok sevinirim
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yagmurtkr mail attım
- +1 yıl
Yardımcı olun nolurrrr
- +1 yıl
Yardım edinn nolurrrr
- +1 yıl
Yardım eder misiniz
- +1 yıl
Mail versem yardımcı olur musunnolur
- +1 yıl
Yardım eder misin
- +1 yıl
nolur banada yardım edin
- +1 yıl
- +1 yıl
@BÜŞRAA6767 maile bakarmısın canım
- +1 yıl
@iremmm11yy mail adresın
- +1 yıl
@Sevcannns mail adresin
- +1 yıl
esmanuryerdelen6@gmail. com
Yardımcı olursanız çok sevinirim ne yptıysam olmadı - +1 yıl
- +1 yıl
@iremmm11yy mail adresınız
- +1 yıl
- +1 yıl
@kiwi34 Nolur bana yardım et çok emek verdim ben o sayfaya üstelik posdtegromudur ne zıkkımsa ona giriş yapan ben bile değildim saatlerdir ağlıyorum. Hesabımı dondurmuştum şimdi açılmıyor. Şifrem değiştirilmiş instagram tarafından sürekli hata veriyor link. Mail adresim safinaz_bebek34@outlook. com
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
İyi akşamlar. @kiwi34 Bu sabah bir süreliğine dondurmuş olduğum instagram hesabımın, instagram tarafından güvenlik sebebiyle değiştirildiğini gördüm. Telefonuma gelen şifre yenileme link yöntemiyle şifre yenile kaydet aşamasına kadar sorunsuz geldim. Fakat yeni şifreyi kaydet dediğimde error veriyor. Mailimi bilmeme rağmen oraya link göndermeyi başaramadım. Burada yazdıklarınızı denedim gene olmadı. İnstagram supporta durumu bildiren bir mail attım ne zaman dönüş olur bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim🤭
- +1 yıl
bana da yardım eder misiniz lütfen aynı durumla ben de karşılaştım ve sabahtan beri uğraşıyorum hesabımı alamadım
- +1 yıl
böyle yaptım ama error verdi ne yapmalıyım
+1 yıldüzelen var mı bilmiyorum ama ben giriş yapamıyorum e posta adresi kayıtlı değildi telefon numaram veya kullanıcı adımı girdiğimde ise e posta adresini girin veya birkaç dakika sonra tekrar dene diyor geceden beri bir kaç dakika diyor ne yapacaz beeee
323 Yorumla- +1 yıl
Valla benim de aynı kafayı yemek üzereyim
- +1 yıl
- +1 yıl
@Zübeydeuzn telefonunuzdan tüm hesapları kaldırın instagram hesaplarını telefon numaranız ile yeni hesap oluşturun daha sınra ondanda çıkış yapın pc üzerinden almadığın hesabın kulanıcı adını yaz şifremi unuttum de telefonuna kod gelcek o linki kopyala direk basma kopyala telefonun chrome hesabına yapıştır oradan yeni şifre isticej senden
- +1 yıl
@Kimbucennettttt tam olarak anlatırmısınız lütfen
- +1 yıl
@Kimbucennettttt yaptım oldu tesekkür ederim burdan da cok acıklayıcı odu
- +1 yıl
yardımcı olmak isterim instegram cemallcoskun
- +1 yıl
Siz düzeltiniz mi
- +1 yıl
@Kimbucennettttt bana da anlatır mısın?
- +1 yıl
Bana da yardımcı olur musunuz acaba
- +1 yıl
Bu gerçekten işe yarıyor bende aldım hesabımi geri deneyin
- +1 yıl
@Kimbucennettttt denedim olmuyor ya dünden beri uğraşıyorum. dediğiniz adımları da uyguladım olmuyor. lütfen benim için çok önemli arkadaşlar lütfen yardımcı olun
- +1 yıl
@Zübeydeuzn ben alamıyrum ya yardımcı olur musunnuz bana ne numaramı kabul ediyor ne mail hiçbir şey olmuyor
- +1 yıl
Ederim tabiki
- +1 yıl
şu an elinde bir instagram hesabi var mı
- +1 yıl
@Zübeydeuzn hayır yok denileni yaptım açıp kapattım herhangi bi hesap. kendi hesabıma ulaşamıyorummmmm :((((
- +1 yıl
Aşko ben burdan sana nasıl anlatabilirim ki bir hesap aç bana yaz ben elimden geleni yapıyım olur mu
- +1 yıl
@Zübeydeuzn instagram adresinizi yazabilirmisniz size yardım için ulaşmak istiyorum
- +1 yıl
Zubeydezun
- +1 yıl
@Zübeydeuzn EĞER SORUNUNUZ HALA DEVAM EDİYORSA İNSTAGRAM @_sefa_ates_ İLETİŞİME GEÇERSENİZ AYRDIMCI OLABİLİRİM
Arkadaşlar iki hesabımı da kurtardım. Çok kolay. Kullanıcı adınızı girip şifremi unuttum diyorsunuz. Yeni şifre e posta veya SMS mi olsun diyor. Sms diyorsunuz ve link geliyor. O linki kopyalayıp internet tarayıcısında açıyorsunuz. Örneğin; google crome, safari, Google... buralardan birine yapıştırın karşınıza yeni şifrenizi girin çıkacak giriyorsunuz ve oluyor. Umarım size de olur
12 Yorumla- +1 yıl
böyle yaptım ama error veriyor ne yapmalıyım
Merhaba benim de aynısı oldu. Bir anda çıkış attı eski mail adresim kayıtlı onun şifresini hatırlamıyorum. Ancak numaram kayıtlı olmasına rağmen asla şifre göndermiyor. Güvenlik nedeniyle bu numara engellendi diyor. Ve kendileri değiştirmiş şifremi. Saatlerdir bununla uğraşıyorum ama asla çözülmüyor.
17 Yorumla- +1 yıl
Ayni sorun var aynısı 🤦♀️ düzelir sanırım herkes mağdur olmuş çünkü. Postegro kullaniyo muydunuz
- +1 yıl
@Bikızındramı ben kullanıyordum ondan oldu galiba da napıcaz hiçbir yöntem olmuyo
- +1 yıl
@Elifacar_8 ya ben aylardır girmiyorum postegroya sifremide değiştirmiştim ne olcak bende bilmiyorum gizlilik ihlal ediyo diye yapıldı sanırım belki düzeltilip geri verilir insallah
- +1 yıl
Düzelirse haber verin lütfen
- +1 yıl
@Simgeblabka düzelen var mı hiç
- +1 yıl
@Elifacar_8 hayir malesef telefona gelen kodu giriyorum istediğiniz gerceklestirilmedi birazdsn tekrsr deneyin diyo
Bu instagram beni deli etti gençler. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Telefon numaram kayıtlı e mail değil. E posta soruyor giriyorum kabul etmiyor. Telefon numarasıyla giriyorum yok güvenlik yok bilmem ne! Olmuyor bir türlü olmuyor. Yazdığınız her şeyi denedim ya da denemeye çalıştım 😂😂 anlamadim yani beynim yandı. Lütfen biri bana da yardimcı olsun 🙄🙄
02 Yorumla- +1 yıl
@Anilbxx gençler buna itimat etmeyin 1 saattir oyalıyo beni bundan bu bok olmaz!!!
arkadaşlar benim de öyle oldu ve geri aldım az önce telefon numarama kod gönderiyodu ama yazdığım kodu kabul etmiyodu daha sonra altta "daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?" kısmı çıktı oradan yaptım dün geceden beri uğraşıyodum siz de deneyin umarım işe yarar
043 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yaptın
- +1 yıl
Nasil yaptınız onida yapiyorum olmuyoo
- +1 yıl
Instagram profilinizde kayıtlı e-posta değiştiyse, bu talebi kabul etmeniz veya geri almanız için size iki e-posta göndeririz. İsteğin sizden geldiğinden emin olmak amacıyla e-postalardan biri değişikliğin reddedilmesi için asıl e-posta adresine, diğeri ise değişikliğe izin verilmesi için yeni e-posta adresine gönderilir.
İsteği Instagram profilinize kaydedilen yeni e-posta adresinden kabul etmeniz gerekir. Bu işlem, Instagram hesabınızla ilişkilendirmek istediğiniz e-posta adresine erişiminiz olduğunu doğrulamamıza yardımcı olur. Ayrıca, bu değişikliği siz talep etmediyseniz geri alabilmeniz için Instagram profilinizde kayıtlı asıl e-posta hesabına da bir e-posta göndeririz.
Instagram hesabınızla ilişkili asıl e-posta adresinden isteği reddetmeniz gerekir. E-posta, üzerine tıklayarak değişikliği geri alabileceğiniz ve hesabınızı güvende tutmanıza yardımcı olacak özel bir bağlantı ile birlikte security@mail. instagram. com adresinden gönderilir.
Bu süreci yalnızca e-posta adresiniz Instagram Profili sayfasından değiştirildikten sonra başlattığımızı ve izniniz olmadan Instagram e-postanızı değiştirmediğimizi aklınızda bulundurun.
Instagram hesabınızın başkasının eline geçtiğini düşünüyorsanız neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi alın.
Instagram hesabınızın asıl e-posta adresine erişmekte sorun yaşıyorsanız neler yapabileceğinizi öğrenin.
burdan mı - +1 yıl
@kiwi34 mavi yazıya tıkladım numara istedi yine kod gönderdi bu sefer kabul etti daha sonra e posta istedi yazdığım e postaya da kod gönderdi e posta şifresi faln istemedi hiçbir şekilde o kodu da girdikten sonra yeni şifre oluşturdum bu sorun da hesaplarımıza mail eklemediğimiz için oluyormuş
- +1 yıl
@Nonononoo YOK OLMADI
- +1 yıl
- +1 yıl
@Kimbucennettttt verınız numaranızı
- +1 yıl
@Kimbucennettttt mail adresını yazar msn numara degıl
- +1 yıl
- +1 yıl
İnstagram hesabımı versem oradan yardımcı olur musunuz?
- +1 yıl
@Kimbucennettttt mail adresınız?
- +1 yıl
- +1 yıl
Arkadaslar uzun ugraslar sonucunda yaptim ahmettclskann mesaj atin yardimci olayim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@BÜŞRAA6767 mail atttım
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Yaseeminmutlu mail adresın ne?
- +1 yıl
+1 yılAynı şey gece bende de oldu son kez bakiyim dedim önce kendi hesabımdan sonra priw hesabımdan da çıkış yaptı sonrasında priw için sms gönderdi girdim ama normal hesabıma hala giremiyorum bende postegro kullanıyordum sanırım onun için bide calindi sanıp ağladım ve gidip düşmanlarıma siz çaldınız diye küfür ettim zlsoxnsmdlsksnsdksoskdn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de fake hesaba oldu maille aldım geri kendi hesabıma bir şey olmadı henüz. İcloud hesabım bağlı kendi hesabıma da. Umarım bir şey olmaz ve herkes düzeltir inşallah sinir bozucu bir durum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aylin5222 mail yoluyla
İnstagram hesabımı 15 gün önce dondurmuştum. Açmak istediğimde ise kullanıcı bulunamadı hatası veriyor. Gmail ve telefon kod göndermeme ragmen kullanıcı bulunamadı diyor. Sms link geldiği halde error veriyor. Yardımcı olabilirmisiniz
06 Yorumla- +1 yıl
Yapabildiniz mi benim de kullanıcı bulunamadı diyor giriş yapamıyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılMerhaba herkese bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayni şey benimde başıma geldi ve sadece numara ile giriş var kod geliyor yazıyorum tam giricek gibi oluyor ekrana yazı gelip atıyor bilen varsa yardım edebilirmi
01 Yorumla- +1 yıl
@Anilbxx dediğin makbul fiyat ne kadar
+1 yıl@kiwi34 nolur bana da yardım et iki faktörlü kimlik doğrulaması var e postamafa göndermiyor hiç bir şey
E postam zeynepdursunnn.14@gmail. com lütfen yardım et15 Yorumla- +1 yıl
Banada yardım edebilir misiniz bende de iki faktörlü kimlik doğrulaması var ve e postamıda kabul etmiyor
- +1 yıl
@Büşra_1406 EĞER SORUNUNUZ HALA DEVAM EDİYORSA İNSTAGRAM @_sefa_ates_ İLETİŞİME GEÇERSENİZ AYRDIMCI OLABİLİRİM
- +1 yıl
- +1 yıl
@Büşra_1406 igden ulaş bana
+1 yılUyumadan son kez bakıyım dedim..😳🙄🤚 uykularım darmadagın anlayamazsınız modundayım calindi zannettim ana avrat 7 sulale gitmistim gece gece gunaha girdik birde
18 Yorumla- +1 yıl
Uyuyamıyorum bu yüzden bide arayıp eski sevgilime sövdüm sen çaldın yalan söylüyorsun diye
- +1 yıl
@Simgeblabka cocuga gecmis olsun 😀 bi haber var mı ya acildimi
- +1 yıl
Ben hala uğraşıyorum alamadım
- +1 yıl
Instagram sayfasını actıgınızda şifremi unuttum diyerek telefonunuza gelen ''Instagram şifresini yenilemek icin dokun'' linki var onu telefonun mesaj kısmından kopyalayım pc üzerinden chrome ve başka bi sağlayıcı üzerinden yapıştırıp acın karşınıza şifre yenıleme ekranı gelıcek ordan yenı şifre belirleyin ve karşınıza hesabınız çıkıyor. ve hemen telefon ve mail adresınızı guncelleyn
- +1 yıl
+1 yıl@kiwi34 Allah aşkınaaa yardım et bana postegra yüzünden hesabım kapandı askıya alındı ne olur herkese yardım etmişsin bana da yardım et
E postam kader223@icloud. com00 Yorumla500 milyon ınstagram ve facebook hesabı hacklenmiş webpostegro bununla alakalı açıklama yapmış bizimle alakası yok diye gün içinde duzeltileceğini unit ediyorum
010 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım inş düzelir instamı özledim 😢😭
- +1 yıl
Yukarıda anlattığım gibi yaptım anlamadığın yer olursa sorabilirsiniz
- +1 yıl
@Kimbucennettttt şimdi bana en baştan anlatirmisin hiç birini anlamadım ki rica ediyorum senden ya da sana bi ınstagram hesabı vereyim oraya yaz anlat olur mu bana bitane fake acayim lütfen
- +1 yıl
@Kimbucennettttt ne lütfen bana da yardımcı ol instagraöda yazdım sana
- +1 yıl
@Kimbucennettttt lütfen cevap ver yazdım İnstagram dan
- +1 yıl
@Kimbucennettttt olmuyo ki yeni açtığım hesaba giriyo
- +1 yıl
@Kimbucennettttt yaa rica etsem Bana da özelden tekrardan anlatabilir misinnn
- +1 yıl
@Kimbucennettttt yardım eder misin nolur
- +1 yıl
Cennetulusoyy hesabına yaz instagramdan bebek fotosu var anlatayım yardımcı olayım
Postegrodan oldu büyük ihtimalle birkaç arkadaşma daha oldu ama geri aldık hesabı. Bütün hesaplardan çıkıp almak istediğiniz hesaba girmeye çalışın sadece yani telefonda başka hesap açık olmasın
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen bence de, başka açıklaması yok. Çünkü, zaten farklı ülkelerden vs. giriş yapılıyor o uygulama yüzünden instagram da sorun algılayıp şifreyi değiştiriyormuş güvenlik açısından. Öyle okudum yani bir yerden. Fake hesap için kullanıyor da olsam postegro kullanmamaya and içtim bu tarz uyg. pek tekin olmuyor.
- +1 yıl
Arkadaşlar postegro yüzünden değilmiş 500 milyon hesap hackerlar tarafından hacklenmiş bu yüzden bence Instagram şifremizi epostamizi güvenlik için değiştirdi umarım 3,4 güne bu sorun çözülür ve hesaplarımizi geri verirler
+1 yılaynı sorun bende de var instgram kendi kendine çıkış yaptı telefon kod yollamaya çalışıyorum hiç bir türlü göndermiyor yapabilen varsa yardımcı olun lütfen
00 Yorumla
+1 yılAyyy aynisi bende de oldu postegroya aylardir girmiyorum ve sifremi değiştirmistim. Numaram kayitli ama guvenlik nedeniyle göndermiyo yaziyo çıldırmak üzereyim. Herkeste böyleyse düzelir heraldee
02 Yorumla- +1 yıl
düzledi mi sizin
- +1 yıl
@beyza099999 hayır olmuyo
Postegrodan bakıyorduk önceden daha sonra barıştık şimdi de göremiyorum adaletin bu mu Dünya
31 Yorumla- +1 yıl
Aga beee yak yak
+1 yılŞansıma bütün eski hesapları mi aynı numarayı kaydetmişim şifre yenile diyince başka hesaplara giriyor
118 Yorumla- +1 yıl
@Elifff___ kullanıcı adımı yazıyodum hesap bulunamadı diyor
- +1 yıl
@isimsiizz7279 yani hesabınız silinmiş mi
- +1 yıl
@isimsiizz7279 aynisini banada dedi telefon numarasini yaziyorum o hatayi aliyorum
- +1 yıl
@Elifff___ denedim onu ama her seferinde diğer hesabım için şifre değiştirme linki atıyor
- +1 yıl
@Elifff___ hesaba başka hesaplardan bakıyorum silinmemiş
- +1 yıl
@Elifff___ olmuyor yapabilen var mı
- +1 yıl
Ya bende de o sorun var. Numaramın üzerindeydi 2 tane hesabım da. Biri fakeydi biri orijinal hesabımdı. Allah rızası için yardım edin o hesap benim için önemliydi. Vefat eden erkek arkadaşımla silmeye kıyamadığım mesajlar var. Fake hesabım açıldı orijinal hesabımı açamıyorum nolursunuz yardım edin
- +1 yıl
Siz nasıl yaptınız olmuyor hiç Bi türlü lütfen birisi yardımcı olsun
- +1 yıl
- +1 yıl
@Nick2021_ EĞER SORUNUNUZ HALA DEVAM EDİYORSA İNSTAGRAM @_sefa_ates_ İLETİŞİME GEÇERSENİZ AYRDIMCI OLABİLİRİM
@kiwi34 arkadaşlar benim hesabımı kurtardı. Çok teşekkür ederim gerçekten ☺️☺️
21 Yorumlakiwi34 bana da yardımcı olur musun lütfen
Ben hesabımı dondurmuştum ve böyle bir sorun ile karşılaştım02 Yorumla- +1 yıl
Yapabildiniz mi bende dondurmuştum hesabımı
+1 yıleğer instagram üzerinden bana ulaşırsanız yardım edebilirim bu sabah kendi hesabımı aldım. instagram : @efekkrnx
00 Yorumla@kiwi lütfen yardımcı olabilir misiniz sabahtan beri deniyorum ama olmuyor arşivde bir sürü fotoğrafımı vardı 😥
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yıl@kiwi34 abi allah rızası için benim hesabımıda kurtarırmısın benim için çok önemli mailim 0muhammedozbay0@gmail. com
00 Yorumla
+1 yılRabbim sana şükürler olsun tek değilimm Allah'ımmmmm instam çalındı diye geceden beri ağlaya ağlaya kod deniyodummm ne zaman düzelir acabaaaaaa
03 Yorumla- +1 yıl
@Nick2021_ inş düzelir hesabımı kaybetmek istemiyorum ama düzeltirler birçok insanda aynı sorun var
ya benim kod geliyor ama girdim yine güvenlik ayarları bilmem ne açılmadı nolur birinizin açılsın da içimiz rahat etsin sabah kalkar kalkmaz çıldırdım
03 Yorumla- +1 yıl
Açılmaz bence daha
+1 yılAlabilen var mı hesabı ya da postegrodan olduğuna eminmiyiz sadece o uygulamayı kullananlardamı oldu yoksa genel sayılı kişilerdemi
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar hesabımdan güvenliğiniz nedeniyle çıkış yapıldı diyor bu sorun sadece bendemi var şu an yoksa hesabım için endişelenmelimiyim?
016 Yorumla- +1 yıl
@Nick2021_ iki saattir delirtti beni ya
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Burakkalkan06 hesabım çalındı sandım içinde özel şeylerim var kalpden gidiyodum😂hala titriyorum korkudan😂😂
- +1 yıl
@Burakkalkan06 sende dee miiiiii
- +1 yıl
giren var mı
- +1 yıl
@beyza099999 maaaleseefff
- +1 yıl
@kiwi34 rica etsem yardımcı olurmusun tugce. york.11@gmail. com mail adresim bu
11 Yorumla- +1 yıl
Dünden beri benim de öyle yapabilen varsa yardımci olursa sevinirim
10 Yorumla
+1 yılBenim de hesabımda aynısı oldu ya alabilen varsa söylesin
10 Yorumla
+1 yılBenim hesabıma da aynısı oldu yardım eder misiniz lütfen
00 YorumlaEĞER SORUNUNUZ HALA DEVAM EDİYORSA İNSTAGRAM @_sefa_ates_ İLETİŞİME GEÇERSENİZ AYRDIMCI OLABİLİRİM
00 YorumlaHesabını geri alabilen var mı? Burda anlatılan her şeyi denedim ama olmuyor😔
01 Yorumla
+1 yıl@kiwi34 elif. eryylmz@hotmail. com
Yardımcı olabilir misin lütfen?00 Yorumla
+1 yılInstagram hesabıma bir gündür giriş yapamıyorum. Kayıtlı e-postam yok. Yardımcı olacak biri var mı?
00 Yorumla
+1 yıl@kiwi34 lütfen bana da yardımcı olur musunuz esmanurmms06@hotmail. com mail adresim
06 Yorumla- +1 yıl
Nolur nolur ve nolur bana da artık çıldırcam
- +1 yıl
- +1 yıl
Banada yardımcı olur musunuz yeni İG hesabım ic_yrbs
- +1 yıl
@Cincinnqti EĞER SORUNUNUZ HALA DEVAM EDİYORSA İNSTAGRAM @_sefa_ates_ İLETİŞİME GEÇERSENİZ AYRDIMCI OLABİLİRİM
+1 yılLütfen babada yardımcı olun her yolu denedim opöuyor
00 YorumlaArkadaşlar hesabını geri alabilen var mı varsa nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz
05 Yorumla- +1 yıl
Arkadaslar bende uzun ugraslar sonu aldim sormak isteyen ahmettclskann mesaj atsin yardimci olayim
+1 yılBenimde aynısı oldu bu sabah sizindemi aynı gün oldu
01 Yorumla- +1 yıl
Yardım edin
+1 yılHerkesin başına bugün geldiyse ortada birşeyler dönüyor olmalı
03 Yorumla- +1 yıl
@Nick2021_ Sen dedemi bugun oldu
- +1 yıl
@Fıruzeeeem evet gece 12 den sonra oldu sabaha kadar uyuyamadim calindi diye
+1 yılYa bende de oldu lanet olsun tek değilmişim Allah'tan çözebilen yazsın yaa
046 Yorumla- +1 yıl
Adımları izlediniz mi?
- +1 yıl
@Bilimöğrenelim evet kodu gönderdim numarama olmadı
- +1 yıl
E posta?
- +1 yıl
Ayrıca üçüncü parti yazımlar kullandınız mı?
- +1 yıl
@Bilimöğrenelim sadece numaram vardı hesabımda e postayı kaldırmıştı üçüncü parti yazımdan kastınız ne ki anlayamadım :(
- +1 yıl
Postegro gibi uygulmalamaları diyorsanız kullandım ☹️
- +1 yıl
Üçüncü parti yazılım mesela beğeni kasmak takip kasmak için farklı bi uygulama kullanmak.
- +1 yıl
@Bilimöğrenelim evet işte postegro kullandım kullananların çoğu bu durumu yaşamış
- +1 yıl
Tekrar kod isteyin. Eğer olmazsa biraz bekleyin. Sürekli kod istemekte sıkıntı yaratabilir. Yardım merkezine bakın. Belki başka seçeneklee vardır. Ama sanırım Instagram da sorun var diye hatırlıyorum şu an tam emin değilim. Dilerseniz burada soru olarak sorun belki biri çıkar farklı bir çözüm yolu.
- +1 yıl
O Zaman normal güvenlik devreye girmiş. Yani kural dışı hareket 😂😂
- +1 yıl
Tavsiyem uygulamayı kaldırın
- +1 yıl
@Bilimöğrenelim düzelir ya bikaç güne bence 😂
- +1 yıl
@Bilimöğrenelim tamam öyle deneyeyim
- +1 yıl
Öyle diyorsanız bekliyin bakalım ama yine aynı sorunu yaşayabilirsiniz siz bilirsiniz 😂😂
- +1 yıl
@Bilimöğrenelim neyse yine de teşekkürler yapılacak bişey yok postegroyu kaldırdım ama bunun bi. çözüm olacağını düşünmüyorum yine de bekleyelim bakalım
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım hesabınıza kavuşursunuz.
- +1 yıl
@Elifff___ tamam deneyeceğim bakalım olur umarım
- +1 yıl
OLDUUUU SONUNUNDA CHROME DEN DENEDİM
- +1 yıl
Mutlu son hadi geçmiş olsun 😂😂😂
- +1 yıl
Chrome girmiş Arkadaş sende öyle yap diğer arkadaşda tüm hesaplardan çık tekrar dene diyor
- +1 yıl
Chromeden nasıl yaptınn
- +1 yıl
@İlaydaYağmurr nasillll yaptiiinnnnn
- +1 yıl
@Nick2021_ Selam herkese,
sabah kalktım bende aynı uyarıyla uyandım ''instagram şifreni değiştirdi'' telefonum aynı ve kurtarma kodu geliyor ama tıkladıgım da hiç bir şey olmuyor diğer tüm hesaplardan çıktım tekrar denedım bu sefer şöyle bu uyarı geldi '' BAĞLANTIYI TARAYICINDA AÇ: YENİLEME BAĞLANTINI SADECE BİR İNTERNET TARAYICISINDA ÇALIŞIR. BAĞLANTIYI BİR İNTERNET TARAYICISINDA AÇMAK VE ŞİFRENİ YENİLEMEK İÇİN BAĞLANTIYA DOKUN VE BASILI TUT'' bi numara olmadı mail adresim üzerinden yapayım dedım oda '' @u... com '' olmuş anlamadım ele gecırdıler sanırım yapan war mı gerı alan - +1 yıl
PC den deneyin
- +1 yıl
@Nick2021_
Instagram hesabınızın asıl e-posta adresine erişmekte sorun yaşıyorsanız neler yapabileceğinizi öğrenin. - +1 yıl
@Nick2021_ mail adresınız?
- +1 yıl
@Nick2021_ numaranla yeni hesap ac sonra tekrar girmeye calistiginda kod geliyo telefona
- +1 yıl
@Nick2021_ tarayicidan değil normal uygulamadan gir
- +1 yıl
@Bilimöğrenelim ahahahmd sağool
- +1 yıl
Soran arkadaşlara anlatayım: Instagram uygulamasından değil de Chrome dan şifremi unuttum basıp numaramı yazdım sonra şifreyi yeniledim oldu. Sizde olur mu bilmiyorum umarım olur :)
Harika!! Çünkü bende de aynısı oldu giremiyorum... Kod göndermiyor nasıl olucak ya
00 Yorumla
+1 yılBirşey sorcam geri alabildinmi hesabını aynısı banada oluyor
011 Yorumla- +1 yıl
Şu an bana da aynısı oluyor
- +1 yıl
@Ceylinssssk Bu herkeste oluşan bir sorun galiba anneminde hesabında çıkış oldu ama babamda olmadı
- +1 yıl
@Nick2021_ ya ben hesabımı dondurmuşum ve girmek istedim hatayı verdi herşeyi denedim sms Facebook e posta falan ve hepsi hesabımda kayıtlı yani ama hep hata verdi benim hesabım da donuk şu an nasıl yapabilirim ki of ya
- +1 yıl
@eliffbayrk1 tek çare beklemek bizlik sorun değil duzeltirler elbet şu an elden gelen birsey yok uyucaz sabah insallah duzelmis olur dua edin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@kiwi34 2 haftadır giremiyorum ne yazık ki bana da yardımcı olur musunuz?
01 YorumlaSifremi unutum de tek tek dene e mail adreslerini
04 Yorumla- +1 yıl
Denedim bulamadım telefon numaramdan da bulamıyor napacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Mantıklı sagol
+1 yılHerkeste aynı sorun var
328 Yorumla- +1 yıl
@Nick2021_ bende öyle ya bende pastegro kullanıyorum diye zannetim sildim onu
- +1 yıl
On saattir çözüm arıyom başım ağrıdı
- +1 yıl
Bende postegrodan sandım abiii
- +1 yıl
@Nick2021_ postegro yüzünden zaten bilgi çalma
- +1 yıl
Şükür yalniz değilmişim hdhshsh sinir krizine girdim
- +1 yıl
@Bikızındramı topluca sinir krizi geciriyoruzzzz
- +1 yıl
@Bikızındramı millet anca sevgilisiyle ilgili sorular soruyo sitede biz burda insta derdindeyiz😂
- +1 yıl
@Nick2021_ dün gece başıma geldi biri çaldı sanıyorum bendee
lütfen bu durumun düzeliceğini söyleyin kızlar - +1 yıl
@Nick2021_ gencler yaptimm
- +1 yıl
@Nick2021_ evet hala beklemedeyiz inşallah düzelicek inancım %1 var
- +1 yıl
@Nick2021_ düzeldi galibaa bu sabah telefonuma bi kod geldi tekrar denedim girmeyi aldım hesabı
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçmiş olsun biri değiştirmiş şifreni
01 Yorumla- +1 yıl
Hayır instagram değiştirdi spam algıladı sanırım
+1 yıl@kiwi34 banada yardım eder misin
15 Yorumla- +1 yıl
@Simge9826 mail adresini yazar msn
- +1 yıl
Allah rızası için biri bana yardım etsin lütfen ya
00 Yorumla@kiwi mail versem yardımcı olur musunuz
00 Yorumla
+1 yılBana da yardımcı olurmusun @kiwi34ı
02 Yorumla- +1 yıl
Şu an aynı sorunu yaşıyorum neden böyle?
04 Yorumla
+1 yılHesabınız açıldı mı bana da aynısı oldu çünkü
0108 Yorumla- +1 yıl
Merhaba. Benimde aynısi oldu yarım saat önce ne yapabilirim
- +1 yıl
@Zeynepvurgun yapabildiyseniz soyleyin ne olur acamiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
@Ilkeryarbasu agliycam sinirden ya girmem lazim o hesaba nasil yapicaz bulan yazsin lütfen
- +1 yıl
@livelynas hic sanmiyorum ya
- +1 yıl
@livelynas şu an benimde aynısı yaaa
- +1 yıl
@livelynas iyide sifre degistirildi diyo yani eski sifreyle bu saatten sonra girmemiz mumkun degil
- +1 yıl
@Zeynepvurgun nasıl olacak bilginiz War mı
- +1 yıl
@livelynas Bana diyor ki güvenlik ayarların nedeniyle bu numaraya bağlantı gönderemiyoruz
- +1 yıl
@livelynas bu instagramda olan bir hata mı yani kanki hesabımızı kurtarabilecek miyiz yoksa toplanıp dava açalım bu ne böyle krize girdim burda hesabı kurtarmak için seferber ettim herkesi kaç yıllık hesabım yenisini açacağıma kullanmam artık olur biter
- +1 yıl
@Nick2021_ 2 saattir bununla uğraşıyorum ben de ya
- +1 yıl
@livelynas emin misin ya
- +1 yıl
- +1 yıl
@Nick2021_ kiz napiyim uyumayıp zaten sinirlendim 😂
- +1 yıl
@livelynas şu saatte düştüğümüz hallere bak deliriceem
- +1 yıl
@livelynas umarım düzelir kanki saçma bir sorun ya değiştirmeye kimsenin hakkı yok böyle bir seyi bence değiştirilse bile tekrar girişimiz sağlanmalı benve
- +1 yıl
@livelynas ya ben tamda bu gün hesabımı dondurmuşum dlsşxçös hesabımı dondurdum ve açmak istedim bana da o hatayı verdim her şeyi denedim e posta sms Facebook bide benim hepsi hesabıma kayıtlı ama yinede olmadı şimdi benim hesabım da donuk nasıl yapabilirim ki
- +1 yıl
@livelynas twitter kullanan varsa oraya baksin bide bu kadar insan bu haldeyse bi açıklama vardir heralde
- +1 yıl
Ya iki tane hesabım var ikisinden de çıkış yapıldı hiçbir şekilde giremiyorum şu an bizden izinsiz şifre değiştirmeye hakları yok hesaplarımda bir sürü anı bir sürü fotoğraflar var?
- +1 yıl
- +1 yıl
@livelynas twitterdan haber verin bize durumlar ne ayni sikayet mi
- +1 yıl
@Nick2021_ o değil de hesaplar hacklenirse falan ne mesajlar var icinde Allah affetsin yandik😀😂😂
- +1 yıl
@Nick2021_ evet aynı bir çok insan hesabının çalındığını düşünmüş hshshshss sonra ortak sorun olduğunu anlamışlar ve ayrıca hesabını donduranlar da aynı şekilde sorun gidince hesabını açabilirler
- +1 yıl
@livelynas dimiiiii
- +1 yıl
@Nick2021_ kizlar yatin uyuyun bekledikce zaman gecmiyo sabah yine burda görüşürüz 😂😂
- +1 yıl
@livelynas hadi insallah yoksa instagramsiz hayat cekilmez
- +1 yıl
@livelynas yapabilen var mı :(((
- +1 yıl
@Nick2021_ gidip azicik eski sevgilime sarayim bari sıkıntıdan 😂😂
- +1 yıl
@Nick2021_ evetttt
- +1 yıl
@beyza099999 tek çare beklemek bizim yapabileceğimiz bir şey yok :(
- +1 yıl
@livelynas bacim ne uykum var ne instagramim var ne de sarjim var napiyim ben😂😂😂
- +1 yıl
@Nick2021_ gece gece uykumun kactigina mi yanayim ana avrat sovdum gunaha girdim onami yanayim yaslandirdin instagram beni
- +1 yıl
Alabilen var mı
- +1 yıl
@yağmur111a hayır alamadım çok gerginim
- +1 yıl
@livelynas naptiniz
- +1 yıl
@Nick2021_ maalesef
- +1 yıl
Selam herkese,
sabah kalktım bende aynı uyarıyla uyandım ''instagram şifreni değiştirdi'' telefonum aynı ve kurtarma kodu geliyor ama tıkladıgım da hiç bir şey olmuyor diğer tüm hesaplardan çıktım tekrar denedım bu sefer şöyle bu uyarı geldi '' BAĞLANTIYI TARAYICINDA AÇ: YENİLEME BAĞLANTINI SADECE BİR İNTERNET TARAYICISINDA ÇALIŞIR. BAĞLANTIYI BİR İNTERNET TARAYICISINDA AÇMAK VE ŞİFRENİ YENİLEMEK İÇİN BAĞLANTIYA DOKUN VE BASILI TUT'' bi numara olmadı mail adresim üzerinden yapayım dedım oda '' @u... com '' olmuş anlamadım ele gecırdıler sanırım yapan war mı gerı alan - +1 yıl
@livelynas nerede okudun düzelecek mi
- +1 yıl
Pcden denemeye başladım artık @livelynas
- +1 yıl
Instagram sayfasını actıgınızda şifremi unuttum diyerek telefonunuza gelen ''Instagram şifresini yenilemek icin dokun'' linki var onu telefonun mesaj kısmından kopyalayım pc üzerinden chrome ve başka bi sağlayıcı üzerinden yapıştırıp acın karşınıza şifre yenıleme ekranı gelıcek ordan yenı şifre belirleyin ve karşınıza hesabınız çıkıyor. ve hemen telefon ve mail adresınızı guncelleyn
- +1 yıl
- +1 yıl
@caelia22 Instagram sayfasını actıgınızda şifremi unuttum diyerek telefonunuza gelen ''Instagram şifresini yenilemek icin dokun'' linki var onu telefonun mesaj kısmından kopyalayım pc üzerinden chrome ve başka bi sağlayıcı üzerinden yapıştırıp acın karşınıza şifre yenıleme ekranı gelıcek ordan yenı şifre belirleyin ve karşınıza hesabınız çıkıyor. ve hemen telefon ve mail adresınızı guncelleyn
- +1 yıl
@Nick2021_ canim simdi aynı numarayla yeni hesap aciyosun sonra tekrar kapanan hesaba giris yapiyosun sifre yenilemek icin sms yolluyo
- +1 yıl
@livelynas canim yeni actigin hesaptan cikis yap ilk hesabinin kullanici adini yazip sifremi unuttum de gelen bağlantı ilk hesabini aciyo biz öyle yaptik
- +1 yıl
Evet hemen sonrasında acabildim yalnız bunun için ınstagram'ınız da kayıtlı bir e-posta veya telefon numaranız olması gerekiyor ona bir kod geldikten sonra şifreyi değiştirip tekrar giriş yapabiliyorsunuz
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen hesabı alan varsa banada söylesin lütfen
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Boşgeç1 hayır maalesef sadece numara kayıtlı ve daha giriş yapamadım 😭
Cevap sahibi+1 yıl@Burcu____ yok ya sabahtan beri uğraşıyorum seninkidemi oyle oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 ay mı oldu nasıl ya:(((
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?