Benim için kamera önemli telefon önerir misiniz? Samsung S serisi de olabilir, iPhone istiyorum da çok pahalı :D Samsung A serisi mi J serisi mi E serisi mi?Samsung en iyi serisi hangisi? Samsung'un en iyi serisi hangisi?
Samsung A ve J ve E serisi hangisi iyi farkları nedir?
Samsung'un en iyi serisi S serisi ve Note serisidir. Diğer seriler Samsung'un farklı ihtiyaçlar doğrultusunda ürettiği ürünler. A-E-J serisinin hepsinde aynı tip kamera vardır; ram tipleri ve işlemciler de birbirine çok yakındır.
Samsung S serisi
Samsung A serisi mi, J serisi mi, E serisi mi daha iyi?
En üst cihazlardan karşılaştırma ile daha detaylı bilgi vermek isterim. A7-E7-J7 modellerinin tamamında ön ve arka kameralar aynıdır, E serisi ekonomik telefon serisinden olduğu için malzemesi metal değildir A serisi gibi, ve fiyat farkı da bu yüzdendir.
Sizin için şayet 5.5 inch bir telefon lazımsa, fiyatı da makul olmalı ise E7 yi alın.
Sizin için yukarıdaki kriterler geçerli ise ama malzeme kalitesi de kesinlikle metal olmalı diyorsan da A7 almalıdır. J7'ye de sakın ola bulaşmayın.
Samsung E serisi
Peki sadece malzeme farkı mı var A ve E serisi arasında?
Hayır, A7'nin işlemcisi biraz daha iyi ama E7'nin bataryası efsanedir. 10 saat ekran süresi verir bazı durumlar. Yukarıda A7 ve E7 için söylediklerim yine A5-E5 (5 inch) için de geçerlidir; benzer farklar var. A serisinin bir başka farkı bir de ufak kardeşlerinin (A3) olmasıdır.
Samsung A serisi
İyi günler.
2
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
eig vermeseydım kesınlıkle sendın cok tesekkurler yazı için :) E7 nin mi sarjı çok gider mi :)
Gördüm Eig verildiğini ama gerçekten bu şekilde bir niyetim yoktu emin olabilirsiniz :) Amacım bildiğim ile naçizane yorumumu eklemekti, Allah razı olsun...
Ben hem ilgiliyim hem de araştırdım almadan, bende E7 var; 3-4 günde bir takarsın şarja yogun kullanmıyorsan, yogun kullanıyorsan da 2 günü doldurur. Piyasada daha iyisi yok batarya anlamında ve 5.5 inch olarak. İlla bir hafta bataryam gitsin istiyor iseniz lonova'nın iki modelini önerebilirim ama bence hiç düşünmeyin onu.
E7 ne çalışma olarak ne kamera olarak A7'den ya da J7'den altta değildir, hepsi eşit bunların; J serisinde ise statik problemler var; ben önermiyorum onu. Kamera+batarya+5.5inch ekran+hafiflik+makul fiyat olarak E7'yi öneririm... Bir yerden indirimiyle 1030 liraya almıştım ben ;) Çok da ucuza gelmişti...
E5'in ekranı 5inch'tir, E7 ise 5.5 inch'tir diğer özellikler aynıdır.
Uzun süre S serisi kullandım, hızlı güzel telefonlar; ama bugün için gerçekten gerek yok. Ne S serilerine ne de iphone'un ürünlerine... Amacın internette gezinmek, mesaj vs ise hiç gerek yok gerçekten o açıdan önermedim :) Sorunuz olduğunuzda buraya yorum atmanız kafidir gelince bakarım
@esra87 merhabalar; ben makul ürünlerden bahsettim, eskiden S serisi kullanmıştım ben de. S serisini öneririm elbette; samsung'un en iddialı ve tartışmasız en iyi telefonlarıdır Note serisi ile. Ama bahsettiğim olay biraz farklı; benim A-E-J serisi hakkında soylediklerimin temelinde daha makul fiyatlara daha tarz ve farklı özelliklerden dolayı bu modellerin popüler olması ve tercih edilebilir olmasıydı. Ama altını çizerek söylüyorum içinde Mini-Neo-Grand vs geçen modellere sakın ola bulaşmayın. Bu s5 mini için de geçerli; önermem.
Bana bütçe ve beklenti yazın fikrimi yazarım her daim :) Konu eski; yeni model telefonlar var, yukarıdaki yazdıklarıma ekleyeceğim şeyler olabilir...
doğrusu beklentilerim çok değil :) şu an s3 mini kullanıyorum. şarjının çabuk bitmesi , kasılması ve kamerasının düşük olması dışında sorunum yok biraz yüksek mp kamera istiyorum. çok da anlamıyorum telefonlardan :/
a serisinin kamerası gayet iyidir ben a7 kullanıyordum bir ara ayna yerine ön kamerayı açıyodum o kadar net bir kamerası var kendimde telefoncuyum zaten.
Bende tel almayi düşünüyorum da aklimda a9 ve c9 serisi ama tam karar vermedim yardimci olur musunuz bilgisi olan var mı almak istedim buyuk ekranli ve özellikleri iyi olan hangisi?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
A serisi iyi kalite olarak yani A7 A8. Ama özelliklere bakayım diyorsan ikisini de karşılaştır ona göre karar ver.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Galaxy a5 kamerada çok süper özellikle özçekim yapanlar için. Fotoğrafçı arkadaşım bile hayran kaldı. şu an kullandığım a5in peşinde üç kişi var bana sat diye
En İyi Cevaplar