Ikamet ettiğim semtte fiber yokmuş. Bu yüzden Turkcell in adsl ini düşünüyorum. Ttnet mi turkcell adsl mi?
TTNET
TUKCELL ADSL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ttnetten uzak dur, müşterisi çok fazla ve müşterilerine interneti, eşit hızlarda paylaştırmadıklarını düşünüyorum,
turkcell en iyi bildiği iş olan gsm işine devam etsin ona hiç bulaşma...
En makul superonline fiber almak.
Eğer bulunduğun yerde superonline fiber yok ise, yerinde olsam ttnet fiber de almazdım çünkü ttnet çok kalabalık ve vereceği hızın hakkını vermiyor fiber olmayan internette. Tttnet fiber internette de aynı sorun olma ihtimali yüksek.
Bulunduğum bölgede fiber altyapı olmadığı için ben Turknet adsl'de karar kılıp, abone oldum pişman değilim, 3 ay geçti, farklı zaman aralıklarında yaptığım hız ölçümlerinde 10 mbit/sn hızdan aşağı düştüğünü görmedim. Anlaştığımız hız 16mbit/sn idi. Yani 6 mbit/sn çok fazla bir düşüm değil, çünkü rakip servis sağlayıcıları da inceledim özellikle ttnet'te iyi kullanıcı deneyimlerinin olmadığını gördüm.
İnternet servis sağlayıcılar, portlarını müşterilerine genellikle eşit ölçüde paylaştırıyorlar. O yüzden müşterisi az olan servis sağlayıcılar bana daha cazip geliyor ve yaptığım testlerden aldığım sonuçlar da bunu doğrular nitelikte olduğunu gördüm.
çok pardon turkcell derken, superonline ile birleştiği aklıma gelmemişti. Turkcell Superonline fiberde çok iyi. Fiber olmayanda da iyi ama fiyatları pahalı. O yüzden fiber altyapın yoksa, tek tavsiyem turknet.
Ha bir de Vodafone Net var kesinlikle bulaşma, komşum 2 sene abone kaldı çok kopmalar yaşıyordu ve sorun olmadığı zamanlarda da hız çok berbattı.
Turkcell Superonline kullanıyorum sorun yaşamadım yaz kampanyası tarifesine abone oldum
Ttnet 'de sorun yaşayabilirsin , ben çok sorun yaşadım. O yüzden turkcell adsl
Vodafone super online guzel ayda 50 tl sinirsiz wifi
Cevap
9Cevap
superonline 16 mbps kullanıyorum. memnunum
süperonline adsl tavsiye ederim.
kaliteden asla vazgeçmem TTNET
TTNET vazgeçme çalıştığım için biliyorum
turknet bağlat
Adsl ise gerek yok TTNET
TUKCELL ADSL
süperonlıne dene