arkadaşlar telefonum çok yavaştı bende format atayım dedim attım oldu da hiç bir sorun yoktu ama sabah uyandım telefon çalışmıyordu bozulmuştu yani daha sonra bir kaç saat geçtikten sonra baktım telefon açıldı ama benden tekrar format atmamı istiyor yani o sayfa çıkıyor sonra yine yapıyorum (Wipe date / factory reset) basıyorum sonra (yes) olana basıyorum bundan sonraki aşamada format atılmış yeniden başlaması gerekiyor olması lazım ama olmuyor bir sürü yazılar çıkıyor ama olmuyor of delircem telefonu açamıyorum formatta atamıyorum ne yapmam lazım yardım edin
buları yaptıktan sonra tekrar atmamı istiyor çok acillll
Arkadaşlar android telefonuma format atıyorum tekrar başa dönüyor ne yapmam lazım?
telefonuma format atmıştım herşey gayet iyiydi ertesi gün takrar format atma işleminin ilk aşaması geldi bildigim gibi yapıyorum oluyor ama son aşamada telefon tekrar başlaması gerekirken appling muti csc multi_CSC: there ara common apks multi CSC: comm_socopied the default_wallpaper file. multicsc : src/system/csc/TUR/system/.
Bize de kimse öğretmedi. Boza boza öğrendik. Onu tamir edecek kişi de bunun eğitimini görmedi. Telefonun pahalı değil. Garantisi de yok. O yüzden deneyebilirsin. Götüreceğin kişi de aynısını yapacak.
En İyi Cevaplar