Mis hangi program o Android le için de var mı yoksa böyle birşey yok mu
Arayan kişinin kim olduğunu gösteren bir program var?

Kim Arıyor
True Caller
CIA
uygulamaları mevcut. Çalışma mantığını şöyle anlatayım. Bu uygulamaları kullanan insanlar rehberlerini uygulamanın sunucusuyla paylaşıma açıyorlar. Mesela ben rehberimi sunucuyla paylaşıma açtıysam ve bendeki bir numarayı, uygulamayı kullanarak sen kime ait olduğunu arıyorsan sana kime ait olduğunu gösterecektir. Ancak isim soyisim yerine Ali Abi, Bakkal Osman gibi sonuçlarla da karşılabilirsin.
Ben cia indirdim annemin numarasına baktım kuzey diye çıktı bir arkadaşın da söy adını farklı çıktı më biçim bir şey mis bu
İnsanlar rehberlerinde nasıl kaydettilerse öyle çıkıyor. :) Atıyorum, birinin rehberinde mavi göz diye kayıtlısın. Bir başkası senin numaranı sorguladığında, numaranın sahibi olarak mavi göz gözükecektir.
birisini ben Selin diye kaydettim
Aradım selin akraba diye cikti sebep anneme de kuzey dedi anlamadim
CIA adlı program gösteriyor.
Bende inanmamıştım indirdim bir kaç sefer yabancı numaraların kime ait olduğunu gösterdi.
İnternet im olmadığı zaman calismiyor dimi sorun cikatmiuor
CIA kim arıyor
Cevap
5Cevap
türkcell kullanıyorsanız ayda 1 liraya arayan kim özelliğinden yararlanabilirsin.
Vodafone
Playstore den kim ariyor yaz cikar zaten. sari bisey
bende duydum ama hangisi ne değildir bilmiyorum varsa bilen beni de aydınlatabilir mi?
CIA diye bir program var
Ne biçim bir şey mis ya bir arkadaşın söy adını farklı çıkardı annemin numarasına da kuzey diye cikardi
Ben Selin diye kaydettim kişi yi elin akraba diye çıkarttı nasıl oldu o iş annemi de kuzey diye
Çık saçma geldi bana başkasından bana ne öf 😡
Truecaller
Android ve ios içinde var
Kesin sonuç veriyor mu
İşte numarayı yazıyorsun isim verir
Ne isimle kaydedilmişse
Bende verir
var arkdasım kim arıyor uygulaması
kim arıyor isimli programı kullana bilirsin
kim arıyor
En İyi Cevaplar