O pringils için sabahın 6.35 inde gazete bayine gitmiştim 6. sınıfa gidiyodum :D adam bitti deyince tarlası yanmış köylü gibi kaldırıma oturup kalmıştım be :( :D
ulan bu telefonla konuşamadım bile. hep çağrı attım. hep mesaj attım. daha daş gibiydi sattığımda. hatta bu telefonun mucizevi bir özelliği vardı ona tav olup almıştım :D ses kaydını zil sesi olarak ayarlayabiliyordun :D
6600 tuvalet deliğinde can verdi. Ayrıca teknoloji ilerledi diğer insanlar hep çıkan yeni modelleri aldıkça ben samsung d900 samsung e250 Nokia 3310 diye geriye geriye hep daha geriye düştüm. en son fm radyolu telefondan asus a kadar yükseldim sonu abin18 gibi bu işin=)
img-0.onedio.com/.../5540c7700c76fb032052aea8.webp ilk cep telefonum buydu 4-5 sınıfda bunu kullandım 7. sınıfda e250 9 da f480i ondan sonra bir telefonum daha vardı 2 sene kullandım şimdi grand neo =D
Lise 1 de aldım 4 sene hiç kullanmadım yüzüne bakmadım. Telefon kullanmadan yaşadım. Sonra sevgilim askere gidince onunla görüşmek için kenarda köşede duran telefonumu kullanmaya başladım. Hala bunu kullanıyorum ben jsdfdhfsf
benim telefon türkiyenin ilk cep telefonu olan netaş tı ağırlığı yarım kilo olan bu telefon sadece konuşma yapıyordu yani sms mms edge 3g mmf edf hiçbirisi yoktu sene 1992 bilmem anlatabildimmi o zaman ben bu ürüne türkkazık hattıyla beraber 2250 dolar ödemiştim ve yukarıda yazdığım şahane özelliklerden hiçbirisi yoktu sadece alo diyordu o kadar
Samsung E250 idi benim ilk telefonum bende 14 yaşımda almıştım, kaç sene para biriktirmiştim çok iyi hatırlıyorum ilk defa kendi biriktirdiğim param ile telefon aldım, çok mutlu olmuştum.
Sonra telefon bozuldu ara sıra bakıyorum, açmaya çalışıyorum ama sanırım bozulmuş :)
Motorolanın antenli bir telefonu vardı modelini hatırlamıyorum. Uydu telefonu gibiydi resmen mk. Resim çekiyordu ama ne video ne internet nede bluetooth vardı bir boka yaramıyordu :D sonra e-250i alıp level atlamıştım. Şuanda note 4 kullanıyorum. azmin öyküsü :d
Ericsondu antenli modellerden 😂yaş 12 en büyük zevkim sarı, mavi, kırmızı ve yeşil tuş aparatını kiyafetime uygun kullanmakti sonrasinsa (tabi bu liseye geçince oldu) nokia 2300 almıştık o da biricik kelebeğimdi ah ah 😁
abin 18 di ulan telefondu telefonu kaç sefer duvara çaktım geri sekip oda bana çaktı onun yüzünden gözüm mor gezdim 3 ay off off milet ne oldu diye sorunca kamyon çarp dı gizledim EİG % tıklarsan sevinirim tşkler :D
Tabi bu telin kötü bide hatırası var. Denize düşürdüm. Sonra dalıp çıkardım. Ama ilk telefonum olduğu için açma hatasında bulundum. Telefoncularda beynini yakmışsın telin demişlerdi daha kullanamamıştım. Sonra çalışmıyo dediklerinde nokia 3210 almışdım.
Anaokulundayken sadece 5 kisiyi arayabilen ekransiz 4 tuşlu bir telefonum vardi. Annem, babam, buyukannem, annemin halasi ve en yakin arkadasimin ev telefonu kayitliydi.
O bu değil çoğunluk nokia kullanıyormuş. Zaten en sağlam telefonda onunkiler oluyodu :)) Liseye kadar telefon kullanmadım zaten küçük bir şehirdi. Nokia 6600 ilk telefonum :D
Nokia'nın 3310 a benzer bir telefonu vardı ama markasını hatırlamıyorum. 8. sınıfta falan almıştım. 1 yıl sonra da e250 ye geçiş yaptım, kızılay dağıtıyor gibiydi zamanında. :D
En İyi Cevaplar