Yakışır
Yakışmaz
Başka renk; (siyah,laci,krem hariç)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Orta kilolu diyorsun da sen kesin şişmansındır. Herneyse.
Sakın kısa alma. Özellikle göbeğin varsa ya da kolların şişkoysa kısa alma. Üst taraftaki yaplara çekiyor dikkat kısa ve bordo. Sokakta gördükçe tiksiniyorum.
Üst tarafında sorun yok ama kalçan fazla büyükse yine kısa alma. Kalçanı örtsün.
Kilon varsa ama bölgesel-belirgin fazla-yağlanman yoksa vücudunu sarmalamayan herhangi tipte bir bordo trençkot alabilirsin.
Herneyse. den sonrasının önemi yoktu :D 1.66 boy 59-60 kilo. kimisi yok be zayıf diyor kimi kilolu diyor bende orta diyim dedim ne diyim.
hı ok
Bordo, esmerleri biraz boğabilir. Daha kırmızıya dönük renkler tercih edebilirsin. Yalnız hafif kilon varsa da açık renkler seni daha dikkat çekici kılıp, kilolarını daha çok ortaya çıkaracaktır.
e biz napalım o zaman:D
Seni görmeden ne diyelim bacım, burada orta kilolu göreceli bir kavram en azından kilonu yazsaydın :) Benim için orta kilo bir bayan 65.. Ayrıca esmere de sarışına da gider yani her türlü onu belirtmen fazla bir verim sağlamaz. Ama trençkot iyiymiş,hemen bi trendyola akayım (=
60 kilo kadarım
Mükemmel kaçırma
sağolasın :)
Güzele her şey yakışır, tabi bi de yakıştırmasını bileceksin.
neler ile giyebilirim? sormamışım bak :D
Cevap
8Cevap
Yakışır da bordo trençkotta basit durmuş sanki bej yada siyah trençkot daha hoş duruyor.Bordo kabanda güzel duruyor.
laci kaşem var şimdide bordo kaşe aldım indirime girmiş. trençkot yattı anlıcağın:D
bence evt bende morunu aldım :P link
sana almadim zaten :D
bordo hastası biri olarak evet, hem de çok diyorum.
bayanlara yakışabilir bu renk. Trenckotları seviyorum.
Esmere koyu renk... Bilemedim.
pek yakışmaz gibime gelyr görmedn bşy dyemeycğm
niyeki
orta kilon çok üst seviyede değilse yakışır bence
yakısabilir duruma göre değişir boyada baglı biraz
Yakışmaz .
neden ki
yakışır heralde niye yalışmasın
yakışır tabi banamı yakışcak :)
yakışır güzelim.çok kilolu değilsen
boyu da bilmek lazım
Boyun ne kadar ?