Sahte yer bildirimi yaptığını biliyorum ancak ispatlayamıyorum. Bilen var mı nasıl anlaşıldığını?
Teşekkür ederim şimdiden.
Teşekkür ederim şimdiden.
Yöntemi var ama cok uzun bir yontemdir bu bunu yapana kadar zaten olay afedersiniz boka sarar konum actiricaksiniz cihazdaki konumu actiricaksiniz google hesabina girmesini soyleyeceksiniz google yani gmail history dedigimiz yere gireceksiniz konum gecmisi yazar orasi kapaliysa hemen acin sonrasinda konuma bastiginizda harita gelecektir karsiniza google maps mavi veya kirmiI gosterir cizgiler halinde o an bulundugu yerdir gmailde oturum acik kaldigi surece ve telefonun konumu acik kaldigi surece gittigi yeri gorebilir ve internette gmail google hesabi acikken aradigi yaptigi herşeyi gorebilirsiniz teşekkurler.
bir yerde checkin yapabilmek için o yere en fazla 50 km uzakta olmalısın. ankaradaysan İstanbul'da checkhin yapamazsın mesela. sahte olup olmadıgını anlayamazsın
Anlaşılmaz.
Cevap
7Cevap
hayır eğer check in icin gps yerine internet yani ip konumunu kullanıyorsa amerika dan bile check in yapabilir. Dns yi değiştirmek yeterli bunun icin hotspot shield mesela indir yükle telefoununa sonra abd çin heryerden check in yap..
telefonu ele gecırebılırmısın androıd bır cıhazssa fake gps tarzı bı program vardır iphone sa eger bu dedıgın mumkun degıl
Bilemezsin maalesef dünyanın istediğin yerinde check in yapabilirsin sonuçta
Boş şeylerle uğraşmıyorum o yüzden yardımcı olamadım
Oldu.
gözlerinde dolsun ki bir daha sorma
Nasıl ispatlıyacaksın yok öyle bir şey
Tüh ya. Yöntemleri vardır belki diye sordum. Sağol
Tek yöntemi takip etmek. Ayrıca nerden biliyorsun yalan olduğunu
Anlaşılamıyor ki canım.
İspatlayınca ne geçecek eline? Dedektif misin sen?
İspatlamak istiyorum. Bir yöntemi var mı bildiğin?
yalan makinesine bağla gönderiyi :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?