Buluetooth kulaklığını fazla zararlı olduğunu söyliyorlar ama ben hep onu kullanıyorum😔😉 Bu kablolu kulaklığa hiç ısınamadım çünkü hep arap saçı gibi bir birine karışıyor 😡😡
Araba kullanırken Buluetooth kulaklığı mi? Yoksa kablolu mu?
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
araba kullanırken zaten telefonla konuşmak hatadır. Buluetooth kulaklığını fazla zararlı olduğunu söyleseler ne olur en büyük zararı arabada telefonla konuşurken insanlara yapıyorlar
şehir içinde de dışarıdan gelen sesleri duymak gerekiyor kornadır insan sesidir hem kulaklık dikkat dağıtır kulağından düşer falan ben hiç tercih etmem
Ohee sende abarttın sanki saatlerce konuşacam trafikte çok nadir acil durumlarda bakarım gelen aramalara ailem ya da oğlumun ablası ararsa anca o da kısa konuşur kapatırım valla 😉
ya ben de ne sanıyorum :D madem öyle al eline telefonu konuş fark eden bir şey yok ben hoparlör açarım öyle konuşurum, yanımda biri varsa ona veririm ya da en fazla yaptığım bu telefonu kapatırım hiç açmam
agathaa sana soru mesaj hakkım oldığı için burdan sordum :) Beraber Çalıştığınız Kişi Sürekli İş Yapmaktan Kaçıyorsa Nasıl İşten Kaytarmasını Sağlarsınız?
Ben açık sözlüyüm ve Haksızlığa hiç tahamulum yok bu şahs kim olursa olsun direk yaptığının yanlış olduğu söyler ve lütfen adil olalım derim. ya da çalışmak istemiyorsa çalışan birini alalım derim çünkü bunu bende is yerinde yaşadım. Ben bir anne olarak işimi zamanında yapmaya çalıştıktça hiç birşey anlamayan birini bana yardımcı olarak aldılar sözde ama nişanlım Çağırıyor bilmem ne diye bunalttı ayrıldı işten sonra
sen iyi şöförsün tırın freni patladı son sürat üzerine geliyor.. olan şeyler bunlar neticede. kulaklıktan duymuyorsun çok geç uyanıyorsun olaya. ee sonra iyi şöfor :)
En İyi Cevaplar