Sorun ile ilgili olarak regedit yazın ve arama sonucunda gelen regedit' e sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} Yukarıdaki registry anahtarı mevcutsa bulup sağ tarafta Upper Filter ya da Lower Filter değerlerini siliniz. Eğer bu değerler mevcut değilse Kayıt Defteri Düzenleyicisini kapatıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. reg. exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001 reg. exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000002 Kayıtlar eklendikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatarak sorunu kontrol ediniz. Bunun dışında Toshiba marka bilgisayar sahibiyseniz Toshiba CD/DVD Creator ya da Toshiba Media Creator programlarını kaldırarak kontrol ediniz. Kolay gelsin.
Allah cezasını versin microsoftun komut işlemini açtım uper ve lower filteri bulamadım diğer dediklerini yapacaktım beceremedim * onların yapacağı yükseltmenin
En İyi Cevaplar