Çamaşır kurutma makinesi tavsiyeleriniz var mı? Havalar soğuyor ve çamaşırı asacak yerimiz yok ne yazık ki önceden karşı dükkan boştu oraya asıyorduk şimdi orası tutuldu çalışanlar var dışarı asıyoruz da nereye kadar bir ay içinde havalar soğuyacak var mı önerileriz Babam Bosh ya da Siemens'ten şaşmaz ama...En iyi kurutma makinesi
Özellikle soğuk havalarda çamaşır kurutmak işkenceye dönüşüyor. Hava yağmurlu ve balkonunuz açıksa çamaşırları balkona asamıyorsunuz. Çamaşır kurutmalıklar da malum çok büyük, evinizin bir odasını buna ayırmanız gerekiyor ki; hem çok yer kaplıyor hem de uzun süre kurumuyor. Çamaşır kurutma makineleri bizi bu dertten kurtarıyor :) Hem tek tek asmakla uğraşmıyoruz hem de çamaşırlarımız çok kısa sürede kurumuş oluyor.
En iyi sonucu almak için çamaşır kurutma makinesi seçerken de dikkatli olmalıyız, güvendiğimiz markaları tercih etmekte yarar var. Her model de farklılık gösterdiği için önerilerimi hazırladımm.
En İyi Kurutma Makinesi Hangisi?
1- Vestel KM 8701 A++ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi
En İyi Kurutma Makinesi
Vestel uzun yıllardır güvenilirliğini ve kalitesini koruyan bir marka. 8 kg kurutma kapasitesine sahip, ki bu rahatlıkla yetiyor. 15 programı bulunuyor ve led ekranı var. Fiyatı şu an 3254 TL. İncelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
2- Bosch WTW85410TR A++ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi
Çamaşır kurutma makinesi
En iyi beyaz eşya denildiğinde Bosch akla gelen ilk markalardan oluyor. Kırışık azaltma sistemi sayesinde bazı çamaşırlarınızı ütülemeden bile giyebiliyorsunuz. Fazla gürültü yapmayan bir makine arıyorsanız sizin için ideal seçim olacaktır. Fiyatı 6411 TL. İncelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
3- LG RC90V9EV2W Wi-Fi A+++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi
Çamaşır kurutma makinesi tavsiye
Çamaşır kurutma makinesi tavsiyelerimden biri de LG markasına ait. 9 kg çamaşır kurutma kapasitesine sahip. 14 programı 6 seçeneği bulunuyor. Çift taraflı kapağı her iki yöne doğru da açılabiliyor. Fiyatı 6835 TL. İncelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
4- Samsung DV90M5000QW OptimalDry A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi
Kurutma makinesi önerileri
En iyi çamaşır kurutma makinelerinden biri de Samsung'a ait. Hızlı kurutma özelliği sayesinde 35 dakika gibi kısa bir sürede kıyafetlerinizi kurutup giyebiliyorsunuz. Su deposu göstergesi sayesinde kurutma makinesinin ne kadar su çektiğini anlık olarak görebiliyorsunuz. Fiyatı 6799 TL. İncelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
5- Beko D 91 HPS A++ 9 kg Çamaşır Kurutma Makinesi
Beko da güvenilir markalardan bir tanesi. Kullandığım tüm ürünlerinden memnun kaldığım nadir markalardan. Kullananlar çok iyi kuruttuğunu, çamaşırlardaki güzel kokunun gitmediğini söylüyor. Fiyatı 5479 TL. İncelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.
Herkes atıp tutmuş. Bosch ile Siemens 'in aynı fabrikada üretildiğini bilmeden tabii. Kurutma makinası alacaksan şuna dikkat et önce : hangi enerji sınıfında? Garantisi ne kadar? Program? Bir de Vestel de alsan bosch da alsan ucuz ve alt modelini aldığında fark göremezsin. Asıl fark fiyat arttıkça başlar. Aynı zamanda; bir iki ürün Hariç Bosch ve Siemens Türkiye'de üretiliyor. Alman markalı Türk üretimi almış oluyorsun. Ha bana sorarsan; bütçe sorununuz yoksa miele al derim. Kalitelidir, ömürlüktür.
O markayı hiç duymadım nerenin o marka Bir de biliyorum A+ ve o artılar çıktıkça enerji ve sudan tasarruf ettiğini biliyorum ama artılar çıktıkça özelliğinin artması yanı sıra fiyatıda artıyor :/
İnternete yazarsan pek çok özelliğini ve kalitesini görürsün. Şöyle söyleyeyim 7-8 bine kadar kurutma makinası var. Basit ve temel olanı 2-2.500 lira. Ama emin ol Bosch Siemens vs hepsini döver
Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Bence baban haklı... Bundan 8-10 yıl evvel ben de bu konuyu araştırdım ve o dönemin tek A sınıfı kurutma makinası olan Bosh un en üst modelini satın aldım. Bu ürün Almanya da imal edilen son derece kaliteli bir ürün olduğu için biraz pahalıydı. Ve ben de extra ücret ödeyerek garanti süresini uzatmıştım. Şu ana dek tek bir şikayetim olmadı. Bir tanıdığın başka bir marka kurutma makinesinde makine çalışırken evin içindeki rutubet oranı fazlasıyla arttığı için solunum yollarında sıkıntı yapıyormuş. Aslında nemi dışarıya hiç vermemesi gerekirken bunu başaramamış. Neyse sana tavsiyem.. 1-Asla kurutma ve yıkama birlikte olan makinelerden alma. 2-Seçtiğin ürün kalitesinden emin ol. 3-Vestel , ariston ve hotpoint markalarından uzak dur.
Bosh, siemens gibi olaya bakmayın.. Mesela electrolux gibi elektrik tüketimi ve kullanım verimi yüksek olan ürünler var.. Bence bunu araştırmalısınız..
En İyi Cevaplar