Bana kalırsa oyun 65 gb olduğu için zaten kendini belli ediyor ama soralım :)
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaslar yorumlara baktim sanirim pek bilen yok.65 gb olmasinin sebebi dier gta serilerijden daha grafikli daha ozellikli iste at yarisi tv izleme vb seyler var ve daha uzun oldugu icin orn sizin izlemeden gectiniz cinematicler bile yer kapliyo siz izlemiyorsunuz diye onlar silinmiyor ya oyun guzel saglam pc sart değil ati radeon 7850 olan bir ekran karti islemci orta derece şu an aklima gelmedi 2 gb ram yeter ve hatta artar bile islemciden dolayo biraz kasma yadayabilirsiniz ama
Kardeşim oyun 4 gb ram İntel core i5 işlemci gt750 nvidia 2 gb ekran Kartı gameboosterla açıyorum arasıra donma yapıyo sen kalkmış 2 gb ram yeter diyosun cahil cahil konuşma
iyi ama far cry 4 kadar güzel grafiğe sahip değil, ayrıca far cry 4 daha ağır
Ağırlık ve grafik mi önemli zevk ve çeşitlilik mi?
korsan olarak kuruyorum bakalım oynucam nette beya kanaldan takip ettim gta 5 i ayrıca bende gta5 grafiği daha iyidir :D
İyiİyi
Cevap
9Cevap
Oynamadım henüz. X box alınca oynamayı düşünüyorum.
bende nete düşmesini bekledim sonunda düştü 1 günde indi şimdi 1 gündede kurarım artık :D
part part indirdim :D
bende hiç gb sorunu yok takıyom cd yi açılsın oyun konsol rahatlığı :D
zenginleri aramıza almıyoruz :D
sende ha ps3 var aman ne zenginim :D
oyunun cd si bile pahalı :D
Pc her Zaman daha iyidir bende iş Gereği 30 bın liralık pc var 5 bin tl sadece ekran Kartı ıkı tane var içinde 12 Çekirdek
baya fazla yer kaplıyor bilgisayara zor indirdim yer açtım yani o konuda :(
ama çok güzel oyun bence grafikleri , detayları , animasyonları , karakterleri , oyun içi yaşamı 10 da 9 veririm puan olarakda.
daha oynamadım ama kesin iyidir. gta 4 iyiydi
bendede gta 4 var ama 5 le arasında cok fark var :D
65 gb ise mutlaka fark vardır :D
sağlam pc şart :D
San andreastan sonraki devrim
şu an gta 5 e bakınca san andreas mario gibi geliyo :D
san andreas 1992 tarihinde geçen bir hikayeye sahip gta 5 ise günümüzde geçiyor bırakta okadar olsun (:
@DokuzHarf2 yaklaşık 15 oyundan oluşuyo gelişim videolarını izledim gta10 da neler olucak acaba :D
önce 6 yı bir görelim :)
@DokuzHarf2 pc miz kaldırmaz be kardeşim :D
l*n olum başka yerde konuşun. :D tamam da yazmayın cevap vermeyin bu mesaja lütfen susun a. mk
seni çok sevdik crazysincap :D
:-)
O oyunu bilgisayara yüklesen sistem bana küfreder o derece
ben beğendim grafikleri, çevre detayı harika.
serinin en iyisi oldugu kesin ve senaryo cok uzun cok detaylı gerçekten güzel yapmışlar ama güzel bir pc şart :)
pc de nekadar iyi bilmem ben ps4 te oynuyorum
zenginim akarım diyosun :D
gönlümüz zengin kardeş o ps4 ü almak için 2 aylık maaşa dokunmadım :D
helal olsun :) oyunlarıda pahalı :D
, Kaza fiziği berbat geri özellikleri
gayet iyi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?