The Sims 4 indirmek ücretli mi? Bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Oynamak istiyorum ama sims 4 oyunu paralı mı?

The Sims 4 indirmek ücretli mi? Bilenler varsa yardımcı olabilir mi? Oynamak istiyorum ama sims 4 oyunu paralı mı?

Merhaba Sims meraklıları ve simülasyon oyunlarını sevenler. :) Hepimizin sevdiği ve evimizde sanal bir dünya kurmamıza olanak tanıyan The Sims 4'le ilgili soru görünce hemen koştum. Sims 4 ücretsiz mi diye merak ediliyor.

Hayır, 19.10.2022 tarihinden itibaren The Sims 4 Türkiye'de ücretsiz olarak indiriliyor. Ücretli olsaydı da, bu oyunun değeri kesinlikle ödenen parayı hak ediyordu. :) Eğlenceli bir simülasyon deneyimi ve hayal gücünüzü kullanarak benzersiz bir dünya yaratma şansını elde etmek isterseniz Sims'i indirebilirsiniz.
EA Games 19.10.2022 tarihinde tüm platformlarda Sims 4'ü ücretsiz yaptı. Temel sürüm ücretsiz ancak geliştirici paketleri ücretli.

Şu an için The Sims 4 Türkiye'de ücretsiz olarak indirilebilir ancak ileride ne olur bilemeyiz. Bu yüzden oynamak istiyorsanız, hemen indirmelisiniz. The Sims 4 bilgisayara ücretsiz nasıl indirilir?
İstediğiniz platformdan ücretsiz indirebiliyorsunuz. Platforma üye olun ve yükle deyin. Gerisi kendiliğinden halledilecek.

The Sims 4'ü bilgisayarınıza indirdiyseniz, heyecan verici bir maceraya başlamak üzeresiniz demektir. Oyunu oynamak oldukça kolay ve eğlenceli. The Sims nasıl oynanıyor?
Kendi düşlerinizi ve hikayelerinizi canlanabileceği bir oyuna başladınız diyebiliriz. Sadece eğlenmekle kalmayıp, aynı zamanda yaratıcılığınızı da serbest bırakabileceğiniz bir dünyaya adım atıyorsunuz. Oyunda sınır yok.
Sitede gördüğüm The Sims 4 ile ilgili çok güzel Bence'ler de var.
İyi eğlenceler. :)
Hayır, ücretsiz. Steam üzerinden indirebilirsin. The Sims 4 paralı değil.
Cevap
8Cevap
izin veriyorum sana sen bedava indirebilirsin
bende var saana verebilirim ama epic games üzerinden sims 4 artı hesapta gta 5 ve büssürü oyun var ben oynamıyorum sana verebilirim
Hayır, ana oyun ücretli değil. Steam kullanarak indirebilirsiniz.
Ek paketler ücretli ama base game ücretsiz steamden veya originde ücretsiz indirebilirsin
Torrent ten free alabilirsin
korsanı illa ki vardır
Beleş indirebilirsin.
ücretli. bi ara bedava dağıttılar ama
dlc olmadan sarmaz
ne ise yarıyor o
bir oyun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?