Sony ps4 ümü neden banladı?

Arkadaşlar birkaç gün önce ps4 oynuyordum sonra beni psnden attı sonra tekrar psn e giriş yapmaya çalıştığumda ps4 sistemizniz psn den yasaklanmış dige uyarı verdi. yani sony ps4 ümi banladı. neden bilmiyorum sonra sonyyi aradım oradaki kadın bana ps storeda hack yaptığımı ve para çaldığımı söğledi. dedim ben hacker değilim bu halimle koskoca sonyi hackleyip psnden paramı çalıcam saçmalamayın dedim tekrar kontrol etti. Beni bir erkeğe yönlerdirdi telefonda o adamda oyunda hile yaptığımı söğledi bende dedim hangi oyunda hile yapmışım dediki biz onu söğkeyemeyiz. arkadaşlar bir bakın bir dedijleri diğeiir dediklerini tutmuyor. bende dedim hiçbir oyunda hile yapmadım zaten ps4te öyle birşey yapmaya imkan yok ps4 jailbreak daha çıkmadı dedim. adam bana tamam biz bir yurtdışını arayalım size eri dönücez dedi.1 hafta sonra beni tekrar aradılar sizin psn e 750 tl borcunuz var o yüzden banlandı dedi. benden banı açmak için 750 tl istediler. ben psnden hiç oyun almadıborcum falan yok yalan söğlüyorlar buna rağmen bana verdikleri hesaba 750 tl yatırdım. ve banım hala açılmadı. sony beni neden banladı anlamadım. hiçbirşey yapmadım.üstelik bir dedikleri diğer dediklerini tutmuyor. ne yapsam bilmiyorum bu hafta sonu gidip bir tane daha ps4 alıcam umarım bundada aynı şey başıma gelmez.
Sony ps4 ümü neden banladı?