Evet arkadaslar kullanan var mi ucretli midir?
Muzik indirmek falan?
Eig var
Muzik indirmek falan?
Eig var
Evet ücretli. Buradaki zekiler (!) gibi para ödemek yerine "Müzik Dünyası" adlı beleş programdan istediğin her türlü müziği indirebilirsin. Oyun müzikleri bile var. Spotify'de ayrıca müzikler telefonuna yüklenmiyor, programa yükleniyor. Yanlışlıkla silinirse gider hepsi. Beni dinle.
bende yeni indirdim kullanıyorum
Müzik indirme olayı yok
Nettinden yiyip dinliyorsun şarkıları
Ücretsiz ama ücretli kısmı da var
Kullanıyorum ücretli aylık 10 tl vererek tüm istedigin sanatçıların albümlerini dinleyebilirsin. ücretsiz kullanımda reklam cok oluyor istedigin şarkıya geçemiyorsun falan. Müzik indirilmiyor malesef
Ücretsiz ama benim arkadaş ayda 10 TL vererek kullaniyo çok iyi ucretlisi öneririm
Ücretsiz ama premium özelliklerinden yararlanmak için ücret odemek lazım. Ayrıca premium olmayınca pek ise yaramıyor
Ücretsiz, senin indirdiğini ücretsiz ücretini özellikleri başka mesela telefon dan şarkıyı değiştirince bilgisayardan felanda degisiyo daha bir suru özellik geliyo ücretsiz de 5 şarkıda bir reklam geliyo 2 dk lik
Eyvallah forover yardımcı oldun
Cevap
5Cevap
müzik indirme diye bişey yok sadece çevrimdışı çalışmak için ücret ödüyosun internet varsa ücretsiz ama internetsiz dinlemek istiyosan çevrimdışılığa para vercen
İndirilmiyor müzik dinleyebiliyorsun ama arada reklamlar çıkıyor yükseltmezsen hesabı çıkıyor sürekli 😄 ama güzel uygulama
İndirme ücretli evet. Ama dinlemek sinirsiz. Premium almak zorunda değilsin. Alırsan da aylık 9 ya da 10 lira.
İlk hafta ücretsiz deneme için, sonraki haftalarda ücretli
Sadece 1 hafta ücretsiz.
12 tl ama müthiş birşey Hemde yasal👍🏻
Hayır değil. Premium üyelik alırsan ücretli.
evet ben bakmıştım
Hayır ücretsiz.
KuKulKullAnmıyorum
Premiumu ücretli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar