+1 yılBabalar herseyin hayirlisini bilir, vardir bir bildigi bence, niye utaniyorsun telefonundan, iki gün bidi bidi ederler sonra susarlar, android telefonun olsa bile yok yeni modeller cikti sen daha bunumu kullaniyorsun diyecekler, dalga gecerlerde gecerler, zamanini bekle israr etme alacagi varsada almaz , inat eder, hem o para belki baska birseye kullanacak, borcu felan vardir, kurban parasi, zekat parasi bunlara gerekli olabilir. Zamanini bekle bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha 1 aya kadar telefonum kırıldığı için nokıa c2 kullanıyordum. Ben bile dalga geçiyordum telefonumla. Biraz hayatla barışık ol.
Yanlışlıkla içine su dökebilir. Hatta bunu babana bile yaptırabilirsin. Az kafanı çalıştır. Suç babanda olursa alır.03 Yorumla
Soran+1 yılalmaz ya off siz benim babamı tanımıyorsunuz
Soran+1 yılsu parasını bile başıma kakıyor
- +1 yıl
O zaman elindekiyle yetinmeye bak. Ben daha ne diyim bilemedim ki.
+1 yılaslinda zamana ve yasina gore haklisin gencsin ama aldiris etme dicem demkle de olmuyo babandir saygili ol keske alsa seni uzmese ama valla fazladan olsa senin adina biyere gonderirdim oradan alirdin ama fazlam yok olan varsa bir tanidik pastaneye bir yere senin adina gondersin ne var sanki
025 Yorumla
Soran+1 yılöyle bir tanıdığım yok teyzelerim her ay telefon değiştiriyor fakat ben isteyince telefonunu bile vermiyor öyle kötü akrabalarım var
- +1 yıl
valla canim benim kimin akrabasi insan ki zaten ama samimiyim erkek ol kiz ol fark etmez su an elimde fazlam olsa sana yollardim olan varsa atsin ya. gizlisin ama link kopyalayip buradan sorucam fazlasibolan gondrrain sana
- +1 yıl
diyelimki biri sana gonderdi sakintanisayim filan deme harcarlar seni valla dilkat et gonderen insalik namina gondersin
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
guzelim biri ben alirim gercekten ihtiyaci varsa dedi bak kim olursa olsun tel no filan verme bak sakin ha bulusma biyerin edresini ver postayla atsin sakin ha bak kas yapailim drken dunyalari yikmayalim dikkat et temkinli ol
Soran+1 yıltamam ama güvenmelimiyim sence yani adresimi falan vericem sonuçta
- +1 yıl
kizim sen annen babandan nasil oyle bahsediyon ya onlar aenin annen baban anne babanin kotusu olurmu. evden gidecekmis nereye gidicen kim bakar sana onlar gibi senin sonun hayirli gorun muyor ama allah yardimcin olsun cok pisman olursun bu isyanlarina telefon diyorsan aldiririz para toplariz vardir insan evladi burada elbet ama isyan etme anana babana pisman olursun ileride
Soran+1 yılNeyse ya boşver gitsin kimseden hayır yok almaz kimse telefon falan bana. babam almıyor başkası nasıl alsın
- +1 yıl
hayir adresini verme tanidigin bir pastane filan ya da onun gibi biyere ya da adina postaneye gonderirse kabul et yoksa eyvallah istemez de gitsin soz sana tel isini bir sekilde halledicem belkide bende tablet var onu gonderirim ama telefon istiyon sen arkadaslarinin icinde ezilme diye bisey yapicam soz ama ben dahil kimseye kimligini belli etme sakin
Soran+1 yılboşver gitsin ağlıycam şimdi saten gözlerim doldu. senin bile daha umrundayım baksana. babamdan daha iyisin. boşver beni. ben ağlar zırlarım bişey olmaz
- +1 yıl
babandan daha iyi kimse olamaz kimse onun kadar asla seni sevemez sen daha hayati tanimiyosun. biri bisey bibyardim yapayim der karsilinda cok sey ister ama baban sana canisin diye yapar inan bana imkani yoktur o parasinin bin tane yeri vardir da alamiyordur derdin tel olsun cozulzur bir sekilde babana kizma seni cok seviyor emin ol cunki senin baban o
Soran+1 yılamam neyse yardımın için teşekkürler
- +1 yıl
bk bu isin pesini bitakmicam gerekirse site yoneticilerine yazicam durumu bisey olucak inslah
Soran+1 yılyok gerçekten hiç uğraşma benim için
- +1 yıl
neden abisi belki hallederiz ya gencsin seni oyle anliyorum ki aslinda babana kizmamalisin ama gencsin cok normal karsiliyorum bunu ben
- +1 yıl
bak guzelim android ama bire bir smsung a benzer cakma telefonlar var kimse anlamaz bile tek farki cakma olmasi ve ucuz olmasi sana alayim mi bir ay kadar beklersen belkide bir aya kalmaz
Soran+1 yılteşekkürler ama sana yük olmak istemem almana gerek yok
- +1 yıl
hallederiz ya ozelden yaz bana kimlik bilgini filan verme ne bana ne kimseye
- +1 yıl
cakma filan ama orijinalle bire bir tel var
Soran+1 yılya boşver abi sen beni ben başımın çaresine bakarım uğraşma benim için tel bulmaya
- +1 yıl
tamam sen hilirsin ama takma ozaman kafana aileni yargilama
Soran+1 yıltamam abi
- +1 yıl
abisi sakin yanlis bisey yapma pic cok var piyasada yok ben alauim filan diye
Soran+1 yılyapma merak etme sen
- +1 yıl
tamam abisi sıkma canini
+1 yıl24 yaşındayım odtüde okuyorum be telefonum abimin eski telefonu olan tuşlu bir külüstür. android telefon almayı düşünüyor muyum? hayır. kar marjı yüzde 50'nin üzerinde olan bir üründür akıllı telefon. böyle bir şeyi satın almak kazıktan başka bir şey değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
o senin ikna etmene bağlı gibi görünüyo bence her telefon aynı normal bir telefon kullanıyom bende ama kimse benle dalga geçmiyo android değil öyle acil durum arkdş felan için lazım olur güzelliği felan bence önemsiz
02 Yorumla
Soran+1 yılwp falan istiyor herkes. arkadaşlarım hep ordan haberleşiyor
- 7 ay
Tuşlu mu?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Harçlıklarını biriktir..200 liraya ikinci el temiz bir discovery alırsin. Yapacak bir şey yok. Bilgisayar almış ama bak KS desin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkendi paramla leptop almıştım 2. el. bilip bilmeden konuşma
- +1 yıl
Hah o zaman aynısını yap.. Discovery ile başla.. Tıkır tıkır da çalışır. Ekranı kamerasi vs iyi. 200 e bulursun.. Ya da ikinci el replika al diyeceğim ama yakın paralar.. ve replikasyonu elinde patlar. Beni terslemene gerek yok. Sana kötü bir şey demedim.. Laptop almissin telefon mu alamayacaksin? Hah buna kizabilirsin şimdi.
babanın parasına kalmaya devam edersen ılerıde baskasının eline bakarsın bır kadın hayatını devam ettırebılecek bır sevıyede olmalı sen ıse halen babandan harclık ısteme derdındesın ıyı yapıyor adam tebrık etmek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 967 cevap paylaştı. Almasın benim. Gts-3850 var. 5 sene önce 300 tlye almıştım. Şimdi telefonum bozuldu yok. Hattıma 3 ayda bir 15 tl yatırıyom. Annemler ne zaman alır bilmiyom !!!
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılTelefon için dalga geçiyorlarsa onlara arkadaş denemez.
10 milyar büyük bir para değil. Bence çok fazla zorlama 😒00 Yorumla Ne Yaparsan Alır Bilmem Ama. O Arkadaşlardan Kesinlikle Uzak Durmalısın. Dediğimi Lütfen Yap Uzak Dur O Kendini Beğenmişlerden. Derhal!
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılSenin alacağın telefon için adam parasını bozmaz.. Yatırıma kullanacaktır muhtemelen...
01 Yorumla
Soran+1 yılyeni televizyon alacak eve. arabada aldı ama başka bir parayla toplam 35 milyar vardı aslında ama araba aldı 20 sine 10 kaldı onada televizyon alacakmış geriye kalan parayıda yer muhtemelen
+1 yıltelefonunu düşürmüş gibi yap hatta düşür kır birde öyle dene şansını :)
ya da su kaçır08 Yorumla
Soran+1 yıltelefon taş gibi bir türlü bozulmuyor başına neler neler geldi 5 senedir hala çalışıyor
- +1 yıl
su kaçır dediğim gibi o zaman dostum
Soran+1 yılsu kaçsada almaz eminim buna
- +1 yıl
ne yapacak telefonsuz mu bırakacak?
telefonsuz bırakırsa dışarı çıktığında biraz geç dön..
sana ulaşamasınlar bak nasıl alıyorlar
Soran+1 yılgider elime kendi eski telefonunu verir ama yinede almaz yenisini sen babamı hiç bilmiyorsun
- +1 yıl
evet bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalışıyorum ne yapayim ben mi alayım kardeşim :)
Soran+1 yılöyle birşey demek istemedim
- +1 yıl
demek istedin demedim zaten :)
+1 yıl10 Bin tl mi yoksa 10 milyar mı kafam karıştı gerçi 10 milyarınız olsa alırdı herhalde. kendi telefon paranı biriktir zor bişe değil yani dert ettiğin şey bu mu saçma
00 Yorumla
+1 yıltelefonu suda bir güzel yıka ya da içinnden hoparlörü çıkar ve babana bununla konuşulmuyo falan de ses gelmiyo falan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılalmaz yinede sen benim babamı tanımıyorsun cimrilikte mastır yapmış adam saten beni arayıp sormazda telefonum olup olmaması hiç umursamaz
- +1 yıl
ayrı mı yaşyosunuz :/
Nence cimrilikten degildir. Baban egitmen. Idareti. Yonetici falan mi? Bende olsa bende almam cocuguma. Teledo la cok mesgul oluyosr. Embesil gibi otobüste vs her yerde kulkanyrlar. Sporu unuttular telefondan tabletten
00 Yorumlaben bugüne kadar hep kendi paramla aldım biriktir ya da çalış uğraşma öyle şeylerle :)
00 YorumlaAilenize nasıl söz geçiremiyosunuz ki? Sürekli başının etini ye. Kaç kardeşsin?
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 kardeşim. Başının etini yesem bile almaz sen babamı bilmezsin cimrilikte kimseyi üstüne tanımaz. 1 tl yi bile zor veren adam benim babam
Soran+1 yılyapmıyorum mu sanıyorsun neler neler denedim. almadılar
Adamın parası yok demek ki? 10 milyara yakın parası var diyorsun tatlım o para mı sanıyorsun? 2-3 milyar bir telefona veremiyor belliki. Çalış kendin al
00 YorumlaDemek neymis kimseye muhatc olmamak gerek oyuzden oku bian kendi meslegine atil istedigin gibi hareket et
01 Yorumla
Soran+1 yılokuyorum saten
İnternet & Teknoloji konusunda 616 cevap paylaştı. babaya telefon aldırılmaz, anca ona hediye telefon alınır
00 YorumlaKızım babam bana ceza verdiğinde sürekli ayfonu alıp blackberry veriyo ve ben onu daha çok seviyorum. Öyle deme havalı oluyo
00 YorumlaÇalış ve sen al sonuçta 18 yaşına gelmiş birisin artık
03 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciyim
Soran+1 yıldershanem vardı
ben ilk telefonumu lise bitirip calısdıgımda aldım ilk telefonumu hatta kıyafetlerimi vesayre kendi paramla alırdım babamdan genelde hıc para almam
00 YorumlaBen alırım sıkıntı değik 1500 tl ye kadar istediğini seç kart numaramı verim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana nasıl güvene bilirim?
+1 yılAdam 10lira para biriktirmis onuda sana telefonmu alacak hayirsiz
03 Yorumla
Soran+1 yılpara biriktirme değil off bir bilip bilmeden konuşma be
- +1 yıl
Konusma l*n her gordugunuz seyi istiyorsunuz bukadarda özentilik olmaz
Soran+1 yılarkadaşlarım dalga geçiyor diyorum sen özentilik diyorsun hay yarabbi
Gizli Üye(30-35)+1 yıle seninde ne yaptığın belli değil kızım çalış yok şu yok bu yok çaba sarfetmeden bişeyler bekleme
10 Yorumla
+1 yılbabanın yanlışı bu. ama olmasa daha iyi boş şey., derslerine çalış ekonomik özgürlüğünü kazan gerisi gelir.
00 YorumlaKendin çalış paranı kazan kendin al ben aileme tenezzül bile etmem kendi telefonumu kendim aldım iPhone 6Plus 64 GB
02 Yorumla
Soran+1 yılçalişacak durumda değilim
Kızım baban cimri ya da seni çok seviyorki kötü sitelere girmiyesin diye almıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnde sendenm hala külüstür kullanıyorm tam telefnm bozulmuştu yeni alırlar diye sevindim ama baska eski tel verdiler elime
04 Yorumla
Soran+1 yılahh ahh işte dert ortağım
Cevap sahibi+1 yılnapalım artk çalışıp bizde kendimiz alırız artk
Soran+1 yılçalişmama izin vermiyor ailem
- +1 yıl
:)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde 10 milyar parami? Neyse konuya gelelim bak çok iyi Kore malie var 150 TL al ondan orijinal s6 idare et
00 Yorumla
+1 yılandroid sart. android olmazsa olmaz cok ucuza telefonlar var ondan aldır ama android olsun
00 Yorumla
+1 yılBen böyle bir devirde eski telf kullanan görsem cool derim.
02 Yorumla4 kız daha böyle yazsın
eski telefonlar erkekler arasında moda olur :)- +1 yıl
ccol ne l*n
Gizli Üye(30-35)+1 yılTelefonlari üreten ülke biri kullanmiyor en son modeli eskisini kullaniyor yeter nedir bu son model takintiligi birde cok zengin olsaniz neyse.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirakin bu isleri 10 bin lira maaşı olan birinin kizi 3 bin lira 2 bin lira pesinde kosmaz bir ogle yemeği yemese alir zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim telefonum bile yok , ama yinede almıyor. Derslrime etki yapacağını düşünüyor.
Haklıda , :D00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden almıyormuş sormadın mı?
08 Yorumla
Soran+1 yıltelefonun var ya işte diyor. 6 senelik telefon ya
Soran+1 yılyo hayır derslerim çok iyi 18 yaşındayım
- +1 yıl
1 hafta boyunca babana kral muamelesi yap. İşten gelince ayağına terlik, ne isterse ikiletmeden yap... Ama 1 hafta sonra telefonu tekrar istediğinde almazsa sakın trip yapma. Israr etme..1 hafta daha sabret ve hizmete devam et.. En sonunda pes edecektir.. Ama sıkı çalışmalısın 2 hafta boyunca.. Sen köle o efendi gibi. Sonra bana dua edersin. Babalar dayanamazlar buna.,
Soran+1 yılyok yok almaz benim ki. sen bilmezsin benim babamı. hem almaya niyetlendi diyelim hemen annem ve iki kardeşim atlar ona alıyorsan banada al diye. sen bizim aileyi hiç bilmiyorsun
Soran+1 yılneyse boşver gitsin kaderime razı olucam artık
+1 yılİşe gir çalış al. Basit. Ben öyle yaptım
06 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciyim
- +1 yıl
Tamam bende öğrenciyim :D Part time işlerle ayda en az 400 küsür kazanıyorsun + primli olursa daha rahat alabilirsin
Soran+1 yılbabam çalişmama izin vermez
Soran+1 yılgeçen sene çalişmak istemiştim ben kızını çaliştiyor dedirtmem deyip izin vermemişti
- +1 yıl
Ohoo, bu iş yaş biraz
Soran+1 yılha şu bileydin
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından telefon isteyebileceğin bir baban var daha ne istiyorsun bizim o da yok.
00 Yorumlaİşe gir çalış al yani yoksa almazzaa
04 Yorumla
Soran+1 yılöğrenciyim
Soran+1 yılygs ye giricem bu sene staj ve dershanem var nasıl çalışmamı bekliyorsun bu sene pardon da?
Çalış kendi paranla al
00 Yorumla
+1 yılGit çalış bir cafede birkaç aylık
00 Yorumlaen iyisi ya şarjı cabuk bitiyor andoid napacan
00 Yorumla
+1 yılTelefonun eski diye dalgamı geçilirmiş ya
16 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef arkadaş ortamımda çok kötü insanlar var
- +1 yıl
Kötüyse takılma öyle insanlarla boşver benimde eski telefonum vardı biyere oturduğumuz zaman çıkarır masaya koyardım kimse bişe diyemezdi ki dememeleri lazım saçma bişe bu böyle şeyleri kafana takıpta ısrar etmene gerek yok bence
Soran+1 yılama utanır oldum gerçekten herkes laf ediyor. bir görsen şaşarsın
- +1 yıl
Saçmalamasınlar bumu utanılıcak şey yani
Soran+1 yılhoşlandığın çocuk bile sen hangi devirde kaldın diye telefonunu gösterirse inan bana sende utançtan yerin dibine girersin
- +1 yıl
Yoo bana telefonum eski diye dalga geçicek bişe dese hiç umrumda bile olmaz bazı konularda biraz umrunda değilmişin gibi davransan düzelir
İse gir calis kendin al
00 Yorumlakır o telefonu yenisini aldır...
01 Yorumla
Soran+1 yılalmaz kırılsada almaz eminim
+1 yılne kadarlık bir telefon istiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yıls3 mini bile olur. bana çok pahalı birşey istemiyorum ki
Kır telefonunu yanlışlıkla.
012 Yorumla
Soran+1 yıltelefon çok sağlam samsungun eski modellerinden taş bile bu kadar sağlam değil yeminle başına neler neler geldi
Soran+1 yılbozulsada yeni telefon almaz babam sen merak etme onda bu cimrilik olduktan sonra
Soran+1 yıleve geç kal mı manyakmısın sen? annem beni öldürür. tam güvençlerini kazanmışken annemin yine sen başıma o* kesildin gibi laflarını yeniden başıma saramam
Soran+1 yılbende çözebilmiş değişim ana desen ana değil baba desen umrunda değilim kardeş desen kıskanç köpeklerin teki. Bir an önce üniden mezun olup * olup gitmek istiyorum bu evden.
Soran+1 yılhangisini anlatayım be
Soran+1 yıldaha önce bir soruda anlatmıştım herkes ailemin aile gibi olmadığını ve haklı olduğumu söylemişti. neyseee
babanın telefonuna el koy :D
00 YorumlaCimrilik başa bela işte yapacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavruş sen =ben bir çözüm bulunca bana da yaz
00 YorumlaBen o arkadaslarin mk
00 Yorumlaöyle arkadaş olmaz olsun
00 YorumlaAlmasın gereksiz bir şey zaten
00 Yorumlabenim telefonu veresim geldi sana, gereksiz birşey
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılTaksitle kendin al.
04 Yorumla
Soran+1 yılparam yok
- +1 yıl
Babani suclama o zaman
10 bin dunyanin parasi degil
Soran+1 yılöğrenciyim napayım kendimi mi satıp alayım allah allah
- +1 yıl
Satarsin bu gidisle
Ay neyse neyseee -,-
+1 yılHediye alalım sana
00 Yorumla