word u az çok biliyorum da excell i hiç bilmiyorum karışık geliyor? videolarla mı izlesem karıştırıp mı öğrensem ne yapsam bilmiyorum :/ ?
sizce ne yapayım?
sizce ne yapayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer eğer içinde varsa karıştırarak da öğrenirsin. aslında neye odaklandığına bağlı. excell ve wordu o kadar çok alanda kullanıyorlar ki öncelikle kullanım alanını belirle oradan odaklan. tablo çizme sütun hareketleri sayılar topla çıkar gibi basit formüller den başlayabilirsin. hücre biçimlendir kısmına bir bakabilirsin.
peki çok teşekkür ederim :)
Önce video bak kolay gelir.. kurcalarsin zaten 2 saatte tamam😇
2 saate mi? sanmam :/
Ben sana inanıyorum basarirsin😇
kursa gitmeyi düşünüyorum :))
Sen bilirsin.. bence kendin öğren
kusrta ofis programı diye ayrı kurs var bilgisayar kullanımı diye ayrı kurs var. bilgisayar kullanımında ne öğretirler sence gitmeliyim? yoksa ingilizceye gitsem daha mı iyi? ya da ikisine
Mademki gidecek her ikisine git.😊
üniversite dersleriyle çakışmazsa gitmem isterim tabii :)
1 tas da 2 kuş yapistir😆😆😆
inşaAllah :D
Hayirlisi baham😇😆😆
aynen hayırlısı :))
Yardım lazım o larda yaz😆😆
Olarsa 😊😇
peki sağol yazarım :))
Sende saul😊😇
oosaul😇
rica ederim :)
Sevindim gizlicim😎
:))
Kapı açık istediğin an gel😊
nereye?
Yani her hangi soru yardim ne gerekirse mesaj at sorun yok
haa peki , sağol :)
Sende😊
tecrübe edinmelisin, ya da çok gelişmiş eğtimlere gitmen gerek. klasik pc dersi vs işe yaramaycaktır.
bilgisayar kursları işe yarar mı? ama her kurs bir mi :/
Cevap
12Cevap
Arkadaşlar KS de soru soramıyorum bir kaç gündür deniyorum olmuyor yardımcı olur musunuz? Soru başlığı içeriyi hazırlamada sorun yok ama sonra gizlilik vs geldiğinde orada dönüp kalıyor ileri yapamıyorum.. uygulamayı sildim tekrar indirdim yine olmuyor
Excell daha kolaydir bence word e gore :) bende wordu cok az biliyorum excell bana daha kolay geliyor bildigim icin :)
işte bana da word daha kolay geliyor :D ama şöyle bir şey var ki windows 7 benim bilgisayarım bu kolay ama windows xp çok zordu yaa :/ okulda ondan gösterirlerdi lisede? ben 7 öğrensem yetmez mi?
Yeterli tabiki bak istiyosan senle anlasma yapalim sen bana wordu ogret bende sana excell i ogreticem :D tw den baglanicaz tsdende anlatim yapariz :D
wordu de pek bilmiyorum excelle göre iyiyim dedim :D power pointi daha iyi bilirim ama :D
Poverpointi hic bilmiyorum :D ama excelli ogretebilirim
power point e gir bak çok kolay :D excelli videolarla ben bir dinleyeyim :D
Bilene hersey basit tabiki :) ama word excel cok ise yariyor İs bulmada falan :)
evet onun için öğrenmek istiyorum ben de :)
birinin anlatması lazım yoksa zor karıştırsanda olur ama ne yapacakın öreneğin özet tablo gibi birinin sana yardımcı olması lazım
haklısın hoca lisede göstermişti çok karışık off yaa :/
iş hayatında şart olduğundan dolayı öğrenmeliyim zaten :D peki word ve excellden başka ne öğrenmeliyim?
mesela power point i kendim öğrendim karıştıra karıştıra ama o kolay geldi bana sayılarca slayt falan hazırladım ama excell ne bileyim çirkin geliyor karışık :/
spss programı lazım bir de onasıl bir şey bilmiyorum bile kolay mı?
haa o zaman dersini görürsem öğrenirim o lazımmış sanırım bölümüm için mi ne :/ ben excell öğreneyim şimdilik yeter, çok sağol :)
inşaAllah kolay gelir :)
6 sigma ne ki ilk kez duyuyorum :/
owww , zor olmasını şimdi anladım :D peki 6 ayda çok ilerledin mi?
oyy bunlar anlamadığım şeyler ama bana zor geldi valla Allah kolaylık versin :)
çok sağol :) şuanlık yok gibi :)
Kısa surede zor
Halk egitimin kurslarına katilabilirisn
yararı olur mu peki kesin olarak yoksa az mı ilgileniyorlar?
halk eğitim kursları ne zaman açılır? ve süresi ne kadardır
peki sağoll
Acik ogretimde veriyolar kurslari var hemen kapiveriyorsun
video izle. sonra bol bol pratik. ihtiyacın yoksa öğrenemezsin. ömer bağcı videoport buraya mutlaka gir. kitabı al.
karıştırma çünkü çok fazla şey var. Öğrenmeye bak videolardan
peki 1 ayda ne kadar ilerlerim?
sanmıyorum tek başıma zor gibi :/ belki kursla olur
bilmem bilmeyene zor geliyor :)
temel yok :D
eğer yakınlarda varsa giderim inşaAllah, sağol :)
Kullanmaya baslayarak ogrenebilirsun 😂 birazda arastir internette sinirsiz kaynak var😉
güzel kaynak önereceğin siteler var mı?
Kullan kurcala... en etkili ve hızlı yöntemdir
Youtubede dersleri var videolu'
Onu yaparken sorarak öğren vidyo kafa yapar
Karıştırarak öğren
Video izle
Yardımcı olabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Word ve Excel öğrenirken eğitim videolarından yardım alarak videolardan öğrendiklerinizi uygulayıp kendinizi geliştirebilirsiniz.
https://www.youtube.com/embed/mu7EhgOWhVwKendi başınıza öğrenmeye çalışırsanız hangi aracın ne amaçla kullanıldığını, bu araçlarla nasıl işlemler yapıldığını bilemeyebilirsiniz.
Mesela; çoğu kişi Word programını sadece yazı yazma ve yazı biçimlendirme programı sanıyor. Oysa ki Word ile tablo oluşturma; grafik hazırlama; tez, kitap yazma; adres, mektup birleştirme gibi sayısız pek çok işlem yapılabilmektedir. Bu işlemlerin varlığından eğitim programlarına katılarak bilginiz olacaktır.
Excel' i yeni öğrenecek olanlar, Excel'de kullanılan formüllerden dolayı Excel öğrenmekten açıkçası biraz çekiniyor. Aslında formüller ile ilgili olarak formülün mantığını ve fonksiyonlarının kullanımını anladığımızda işlemin sonuç kısmını zaten Excel'in kendisinin gerçekleştirdiğini bilmeniz Excel öğrenirken sizi biraz rahatlatabilir. Zira formüllerle ilgili olarak siz sadece Excel'e doğru fonksiyonu girerek formülü oluşturma işlemi yapıyorsunuz.
Excel'i temel seviyeden ; tablo, grafik oluşturma, temel fonksiyonlar (topla, çarpım, ortalama vb.) öğrenmeye başlayarak sonrasında ileri fonksiyonlarla öğrenmeye devam edebilirsiniz.
Aşağıya Excel eğitimimin ilk videosunu videolu eğitim setlerine bir örnek oluşturması amacıyla koydum. Dilerseniz izleyebilir ve Excel eğitimine giriş yapabilirsiniz.