Teamviewer hakkinda bilgi verirmisiniz?
Cevaplara ihtiyacim var acil
Cevaplara ihtiyacim var acil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer uzaktan erişim sağlayan program. sana ip nosu ve şifre atar , sende bunu karşı tarafa verirsin ve bilgisayarına bağlanır. birçok teknik aksaklık ta kullanılabilir. zamanında messenger de de vardı bu ama gerek internetin yavaşlığı , gerekse üzerine düşülmemiş olması yüzünden olumlu bağlantılar kurulamazdı , kopmalar yaşanır donmalar olurdu
uzaktan masaüstü yardımı karşı tarafa id şifreni verirsin senin bilgsayarını kullanır senın dosyalarını alabılır veyada sana dosya gonderebılır programı kapattığın zaman bağlantı kesilir.
Sonlandir cikis yaptim giremez demi
Trojan programi yuklu bende silsemmi
Virus falan degil sorun tanidigim kisi sifreyi biliyo sadece benim bilgisayara girebilirmi diye soruyorum acik oldugumu gorurmu yani 😀
Sonlandir dedim cikis dedim sorun yok demi 😀
Ekranını bir baskası görüp kontrol edebiliyor , neden ihtiyac duydun ki pcde bir problem mi var?
Cevap
17Cevap
Teamviewer bir bilgisayardan bir bilgisayar arasinda kontrol saglayan bir program örnek aciyorsun tw yi orda id sifre var karsiya gonderiyorsun o kendi pcsinden senin pc ne baglaniyor yapamadigin bir seyi o gosteriyor veya yapiyor.
bir bilgisayardan başka bir bilgisayarı yönetebiliyorsun. ama yönetebilmen içi ID ve şifrenin elinde olması lazım. program kapalıyken pc ne erişim olmaz. ve her açıp kapattığında şifre yenilenir
senin bilgisayarın açıkken internet üzerinden senn iznini alarak senn bilgisayarına baglanır kişi ve yaptıgı işlemleri o an sen de izleyebilirsin ve baglantı kesildikten sonra tekrar senn iznn olmadan bağlantı kuramaz kullanışlı bir program
karşı tarafa id ve şifresini verirsin bağlanır bilgisayarını kullanıcı olarak yönetir, ya da tam tersi sen alırsın sen bilgisayarını yönetirsin, sen kapatana kadar geçerlidir
Uzaktan kontrol programı, id şifre verince senin pcni yönlendirebiliyor ve tw'yi kapatınca artık erişemez.
Programi sonlandir dedim cikis yaptim o kisi yine girebilirmi
vereyim senin bilgisayarınla başka bilgisayarada bir port ilişkilendirilir hak verdiğin kişi tamamen kullanır
net sor uyuyacam tam 45 gece cevat atayım
Programi sonlandir dedim cikis yaptim o kisi yine girebilirmi bide pcnin acik oldugu anlasilirmu
ip adresini alırsa girer hemde ruhun duymada bilgisayarın açıkken ama görmüşsündür
açık olduğu anlaşılır pink atar cevap laırsa çaık bir süü yolu var en kolayı bu başkja
acele eeet
Karşıdaki kişiye İD ve şifre verince pcne bağlanıp kontrol edebilir, ayarlardan nerelere erişim sağlasın onu ayarla yoksa habersiz pcne virüs benzeri program yollayabilir
O ney telaffuz bile edemedim sen bize bilgi ver B-)
Ne bilmek istiyorsan onu sor.. Uzak bağlantı yazılımı bukadar
kendi pc ni başka bir tw hesabıyla cep telinden veya baska pc den yönlenidrebiliyorsun?
Bilgisayarına uzaktan erişim sağlamakk için program işte kodu veriyosun bağlanıyolar
karşı pc ye bağlanma, veri aktarma vs.
sevgilin masaüstünü görebilirsin
Uzaktan bilgisayarına bağlanma
Senin bilgisayara bağlanıyorlar.
uzaktan bağlantı programı
uzak masaüstü programı
Bilgisayardan bilgisayara bağlanma programı
uzaktan bilgisayar yönetme programı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar