yazdım 15-20 sn sonra engelledim
tek çizgi cıkıyor
bugunde cevrim içi olmus yine tek çizgi
bu mesaj gidermi?
tek çizgi cıkıyor
bugunde cevrim içi olmus yine tek çizgi
bu mesaj gidermi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gider o da okur ama senin profili göremez , durumunu göremez seninle iletişime geçemez.
O mesaj ona gider çünkü sen veritabanına gönderdin o iletiyi. arkadas whatsapp dedigin boku kullanabilmek icin karsi tarafin telefon numarasina sahip olman gerekmiyor mu? adamin numarasi sende var, onda da var. whatsapp uzerinden engellesen ne olacak, engellemesen ne olacak? numaran var? görünce mesaj atar? hic olmadi arar yani :D
aynen öyle oldu gerçekten kardesimi engelledim denedim aynısını :)
Gider yahu o tek cizgi olmasinin sebebi interneti kapali oldugu ona ulasmadigi icin. Engellediginde sen zaten mavi tık oldugunu, ona ulastigini goremezsin. Ama gitmistir mutlaka :|
evet engelleme özelliğini cok fazla kullanmadıgımz için ne oluyor ne bitiyor engelleyince işler nasıl yürüyor bilemiyoruz cok fazla maalesef
rica ederim ben tsk ederim :)
Cevap
4Cevap
her yere gider gelir devamlı
gitmez iletilince iki tik oluyo iletildikten ya da kişi mesajı gördükten sonra engelleseydin
o zaman tekrar engelli acayım cevrim içi oldugu zaman göndereyim sonra engelleyeyim
eskiden gönderdiğim aynı mesajı kesin göremez değilmi iki tane aynı olmasın
ahahaha kapak yaptım kapattım kanka :)
ben şimdi denedim kardesimin telefonundan onun internetini kapattım ona mesaj attım engelledim sonra internetini actım o mesaj ona geldi ama bende hala tek çizgi gözüküyor bende senin gibi düşünüyordum ama yok gercek buymus ama o beni neden engellemedi madem okudu bu yüzden emin olamıyorum :)
Acaba baristiilarmi hsjeidif
Gider silmezsen
ne yazdın len :D
gitmez
Hayır gitmez
neden gitmez?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar