twitter hesabımdan periscope a giremiyorum ''your account has been disabled yazıyor? neden ki?
Twitter hesabımdan periscope a giremiyorum ''your account has been disabled yazıyor? neden ki?

Bu sorunun çözümünü bilen yok herhalde bende sorgusuz sualsiz banlandım hiç bir açıklama yapmadılar twetter den giriş yapmaya çalışıyorum hata oluştu tekrar deneyin diyor fakat olmuyor eğer ban yediysem ne zamana kadar engellendim çözümü var mı bilen varsa yazsın arkadaşlar internette her yerde aradım fakat çözümü göremedim
Aynı sorun bende de var periscop yayını yapamiyorum
acaba sistemsel bir hatam ı var ki?
Bilmiyorum ki
ben bu sorunu bugün yaşadım sen ne zamandan beri yaşıyorsun?
Aynen bende yukledigimden beri yaşıyorum birde istediğim kişinin yayınını bulamıyorum gecen İHH yayın yaptı bir türlü bulamadim
olmuyor bir çözüm sölemişler yaptım olmadı
Ben boşverdim artık
Periscopa giremeyenler ya da farklı bir sorun yaşayanlar instgrm dan. Yasinka95 bana ulaşın kesin çözüm...
selam bende periscope giremiyorum seni ınstagramda takip ettim ama 2 tane yasin vardı hangisi olduğunu bilmiyorum bana yardımcı olurmusun lütfen
selam yasin yine ben ınstagram engelini kaldırıp bana olan kırgınlığını unutup lütfen bana yardımcı olurmusun ☺ periscope da yorum yapamıyorum yazdıklarım görünmüyor yardımına ihtiyacım var lutfeeeeeeennn ☺
Menu ayarlar uygulamalar periscopeyi bul verileri temizle de teli kapat ac tekrar dene
denedim olmadı
Görüş
2Görüş
mrhb arkadaşlar ban ile alası yoktur Dns ayarlarını Degiştirin Çözüm Olur Tşkler
Ban yemissin, sistem senin kullanmani istemiyor
neden ban yiyim ki?
Idk. Belki sistemseldir
En İyi Görüşler