Arkadaşlar merhaba , bu iki konsol arasında sizce hangisi daha iyi , playstation 4 mü , xbox one mı daha iyi , mesela online oyun oynamak istiyorum , mesela gta 5 i bir arkadaşım ile hem sesli konuşarak oynamak istiyorum bu dediğim hangi konsol da olur , playstation 4 de mi xbox one da mı hangisi daha iyi.
Her ikisini de kullanmış biri olarak, kesinlikle ps4 derim. Xbox, bize göre değil, daha çok Amerika ülkelerinde kullanılması mantıklı. Kinect falan iyi bir özellik olabilir ama, evinde oyun partileri düzenlemeyen, online +1000 arkadaşı olmayan birisi için xbox oldukça gereksiz, aynı zamanda donanımı ps4'ten daha zayıf.
Kalite, grafik ve oyun deneyimi için ps her zaman idealdir. Üstelik, daha ekonomik ve oyunları daha bulunurdur.
Arkadaş haklı. Ben ilk defa oyunlara pc'de başladım. Sonra oradan buradan görüp heves edip PS2 almıştım. Hiç sevemedim. FPS tarzlı oyunlar çok zor geldi özellikle. Mousesiz kendini çıplak gibi hissediyorsun o oyunlarda. Diğer oyunlarda da wasd tuşları olmadığı için kendini yalnız ve terk edilmiş hissediyorsun :D
fps oynayamamak değil benim hayalimdi bir ps4 te cod oynamak gta oynamak aldım 5 ay önce evet 1-2 hafta zevkliydi kenarda duruyor niye mi? ben pc gamerı olarak doğmuş gibiyim cs go lol bf burada edindiğin arkadaşların ve sen tek başına ps4 te olmuyor zaten zevk alamıyorsun eğer ps4 te falan başlasaydım oyun oynamaya arkadaşlarımı orada tanısaydım bilgisayar istemeyecek olurdum iyi karar ver acele gidip aldım ben kafama esti bir pazar 3. pazarda kenarda yanımda şu an acmıorm bile
En İyi Cevaplar