Film ve video indirmek için program kullanmak istiyorum. En iyi bilgisayara video indirme programı hangisi? Vdownloader demeyin çünkü sadece Youtube'dan indirme değil tüm sitelerden indirme yapmak istiyorum.video indirme programı
Bilgisayara en iyi video indirme programı hangisidir?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
İnternetin ülkemize geldiği ilk günden beri insanlar internetteki videoları arşivlemeyi çok seviyor. Ben de arşivliyorum ama birkaç yıl sonra tekrar baktığımda bunu niye saklıyorum deyip siliyorum. :D Her ne kadar süreç hep böyle olsa da yine de arşivlemeyi seviyorum. Özellikle filmler konusunda böyleyim. Ben sana en iyiler arasında yer alan internetten video indirme programlarını önereyim sen de dilediğini kullan.
En iyi video indirme programı hangisi?
1- Internet Download Manager
Internet Download Manager
En iyi video indirme programı diyebiliriz. Video indirme konusunda dünyada en popüler programdır. Kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Tarayıcıda video izlerken yanda hemen listeye ekler, dilersen tek tuşla indirirsin. Bu nedenle izlediğin videoyu indirme konusunda en iyisidir. Kötü yanından bahsetmek gerekirse programın ücretli olması. Bu yüzden Google'da çokça "Internet Download Manager full" araması yapılır. Belli bir süreden sonra kullanmak istiyorsanız ücret ödemelisiniz. 2020 yılı itibariyle yıllık 12 $, ömür boyu içinse 25 $ ödemen gerek 1 bilgisayar için. Programı Internet Download Manager'in internet sitesinden indirip deneyebilirsin.
2- aTube Catcher
aTube Catcher
aTube Catcher bir diğer bilgisayara video indirme programıdır. İndirilen videoların CD ve DVD'ye aktarılması için özel bir yazılımı bile vardır ve sürekli güncellenir. Ayrıca birden fazla videoyu aynı anda indirebilirsiniz. 120 milyondan fazla indirilen program ücretsiz olarak sunuluyor. Eleştiri alan yönü ise arayüzü, daha kolay ve kullanışlı olabilirdi. Programı aTube Catcher'ın internet sitesinden indirebilirsin.
3- Any Video Converter
Any Video Converter
Bir diğer siteden video indirme programı ise Any Video Converter'dır. Kullanım bakımından oldukça kolay bir arayüze sahiptir. Videoları mükemmel kalitede indirebilmenizi sağlar ve Blu-ray, DVD ve CD gibi disklere dosyaları aktarabilirsiniz. Kötü yanı ise ücretsiz sürümünde aynı anda tek bir video indirmenize izin verir ve program yanında başka programlar yüklemeye çalışır onları iptal etmeniz gerekir. Programın yıllık ücreti 50 $ 2020 yılı itibariyle. Programı Any Video Converter'ın internet sitesinden inceleyebilirsin.
4- 4K Video Downloader
4K Video Downloader
En şahane film indirme programı diyebilirim çünkü videoda altyazı varsa onları da indiriyor. 4K Video Downloader, 4K ve 8K video indirmeyi desteklemesinin dışında 3D ve 360 derece videoların da indirilmesini destekler. Birçok popüler siteden video indirilmesini destekler ve altyazı indirme seçeneği vardır. 2 milyondan fazla indirilen ücretsiz programı incelemek için 4K Video Downloader internet sitesine göz atabilirsin.
5- Freemake Video Downloader
Freemake Video Downloader
Süper bir video indirme programı olmasa da gayet kullanışlı bir programdır. Video Downloader ile popüler video sitelerinden HD, 4K, MP4, FLV, 3GP formatındaki videoları indirebilir veya MP3, AVI formatlarına çevirebilirsin. Tek sıkıntısı, ücretsiz versiyonda indirdiği videolara kendi logosunu ekliyor. Daha fazla bilgi ve indirmek için Freemake Video Downloader sitesini ziyaret edebilirsin.
6- VideoGet
VideoGet
YouTube, MySpace, Google Video, Yahoo Video, MetaCafe gibi 600 video sitesinden 3GP, AVI, MPEG1, MPEG2, WMV, FLV, MP4, MP3 gibi 20'den fazla formatta indirme yapabilirsin. Bilgisayara video indirme programı olan VideoGet ile video indirme ve dönüştürmeye ek olarak video yapısında değişiklik yapabilmeni de sağlar, bu sayede indirdiğin videoların görüntü ve ses kalitesinde değişiklik yapabilir, hız ayarlarıyla oynayabilir, ebatlarını istediğiniz şekilde ayarlayabilirsin. Program, ilk 20 videoda ücretsiz kullanım sunuyor. Sonraki kullanım için 30 $ ödemen gerekiyor. Daha fazla bilgiyi VideoGet internet sitesinden bulabilirsin.
7- Direct Video Downloader
Direct Video Downloader
İzlediğin videoyu indirme konusunda iyilerden bir diğeri de Direct Video Downloader programı. YouTube sitesinden sadece bir linki, dilersen çalma listesinin tamamını ya da bir kanalın tüm içeriklerini tek tıkla indirebiliyorsun. Üstelik 720p, 1080p ve 4K desteği bulunuyor. Videoları WebM, MP4, FLV, 3GP, MP3 ya da AAC (ses) olarak kaydedebiliyorsun. Türkçe olan program ücretsiz olarak sunuluyor. Programı Direct Video Downloader sitesinden indirebilirsin.
8- Free YouTube Download
Free YouTube Download
Adından da anlaşıldığı gibi YouTube üzerinden video indirme programıdır. 153 milyondan fazla indirilen programda toplu bir şekilde indirme yapabilirsin. Direct Video Downloader programında olduğu gibi listeleri, kanalın tamamını, hatta beğenilen, geçmişte izlenilen listelerini de dilediğin formatta indirebiliyorsun. Ücretsiz olarak sulan programın kullanımı da oldukça basit. Programı Free YouTube Download sitesinden indirebilirsin.
9- All Video Downloader
All Video Downloader
Yine oldukça basit bir arayüze sahip bu program da diğer internetten video indirme programları gibi toplu şekilde indirmeye izin veriyor. Ücretsiz olarak sunulan program aynı zamanda videodan ses dosyalarını da ayıklayabiliyorsunuz. İndirdiğiniz videoların formatlarını da değiştirebiliyorsunuz. Programı incelemek ve indirmek için All Video Downloader internet sitesini ziyaret edebilirsin.
10- Flash Video Downloader
Flash Video Downloader
Son olarak tarayıcıdan video indirme eklentisi önereceğim. Artık tarayıcılar bir eklenti ile, program indirip kurmaya ihtiyaç duymadan indirmeye imkan sağlıyor. Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medya platformlarındaki dosyaları kolayca indirebilirsin. Canlı yayınları dahi kaydedip indirebilirsin. Chrome eklentisini incelemek ve tarayıcınıza indirmek için buraya göz atabilirsin.
Birbirinden iyi video indirme programlarını senin için listeledim. Umarım biri aradığın programdır. :)
idm yani internet download manager indir kur kardesım bedava lısans falan istersen internetten bul bı tane at ona rahatca kullan ızledıgın vıdeoların cogunu sag ust sag altta lınkı cıkıyor hızlı bır sekıldede ındırıyor
Internet Download Manager 6.12 .Yalnız sinema filmi indiriceksen link ekleme sorunu oluyor o yüzden ücretsiz bunu link da kurmanı tavsiye ederim.Her istediğini indiyorsun.Üstelik link ölmüşse haberdar ediyor.
Ant video downloader'ı deneyebilirsin (Ant youtube da sorun çıkarta biliyor, diğer sitelerde normal). Birde free download manager var ama ilk tercihim değil.
internet download manager ile sorunsuz bir şekilde internet taracıyınızdan video mp3 indirebilirsiniz. altta vermiş olduğum link size yardımcı olacaktır.
Ben sadece mozılla tarayıcım ıle bırlıkte downloadhelper eklentısını kurup kullanıyorum. Hangı tur dosyayı yakalamasını ıstıyorsanız bır sıte de uzantısını ayarlarından belırtmenız yeterkı olacaktır. Youtube ıle cok uyumlu kullanıma sahıp.
Video derken sanırım sen film nasıl indirebilirim gibi sormak istedin. Turbobit indirme linki olan filmleri adres satırını kopyalayarak getripz.pl sayfasına yapıştırıp hızlı olarak indirebilirsin bedava.
bir şey indirmek için program gerekmiyorki. firefox veya googlechormedan olmadı internet explorerdan indirirsin. hız gene neredeyse aynı. hızın mızın arttığı yok parça parça indirince.
0
2 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
nasıl indireceğimi bilmiyorum ama farklı kaydet olmuyor çoğu sitede çalınmasın diye :/
bak o zaman sana benim yaptığımı söylüyüm. bir videoyu kendi bilgisayarında görebilmek için videonun önce bilgisayara inmesi gerekir. video izlerken arka tarafta dolan şey işte bilgisayarına inen miktardır. izlediğin videolar geçici bir klasöre toplanır. peki ne olmuş öyleyse? video cache view diye bir program var. tüm video arka tarafta dolduktan sonra kopyala diyorsun masaüstüne. video kalıcı olarak bilgiyarının masaüstünde bulunmuş oluyor. yani izlediğin her videoyu aslında indiriyorsun. internet penceresini kapatınca otomatik siliniyor. bu program geçici yerden masaüstüne 5 sn de kopyalayıp kalıcı hale getiriyor videoyu.
PC bilgisi yarım olanlardan da yarım bilgisi olanlardanım Sana zahmet bana rahmet biraz daha açıklar mısın? Script nasıl kullanırım? Program Uygulama vs değilse nasıl kullanacağım?
Bence sen İnternet Download Maanger kullan. Eğer süresi biterse de Oİ unistaller ile sil. Bilgisayarı yeniden başlat. Sonra yeni bir user aç. İDMAN'ı tekrar yükle. Daha basit. Videonun üzerinde download'a tıkla ve indir.
Aynen öyle. Herhangi bir sitede, herhangi bir videoyu açıyorsun. Video hangi kalitelerde yüklenmişse onları sana gösteriyor ve indirme fırsatı sunuyor.
Evet, tek parça halinde indiriyorum. O zaman sana Internet Download Manager (IDM)'i önereceğim. Bunu yükle, istediğin tarayıcıdaki videoyu indirebilirsin. Ancak deneme sürümü bittiğinde çok sıkıntı çıkarır.
Telefonun içindeki herşey telefon hafızasını kullanır. Bir program ya da başka bir şey kullananaz. Sadece bulut olayı var ama ordanda bir şey indirirsen veri yersin.
En İyi Cevaplar