facede birinin profiline nekadar çok bakarsam onun 'arkadaş olabileceğin kişiler'listesinde yer almam kolaylaşırmı ?
yoksa başka bir yöntem varmı?
yoksa başka bir yöntem varmı?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ortak arkadaşının olması lazım... Ortak arkadaş yoksa sana bır taktık vereyım.d bır sahte hesap açıyorsun profıle yabancı bırının facesınden çaldıgın güzel bır resım eklıyosun sonra o cocuk dahıl tanıdıgın tanımadıgın cok kısıye ve kendıne arkadaslık gönderıyosun.d ve cocukla bır ortak arkadasınız oluyo.d
3 tane ortak ark buldum yeterlimi sence yoksa nekadar cok olursa ortak okadar kolay onerilerde yer alirsin mi diyorsun?
INSALLAH :))
OPTUMM SENI
direk ekle en fazla seni kaşar der ama merak etme hiç erkeklerin reddettiğini görmedim
hahaha :D ama onun eklemesi lazim bazi seylerin ispati icin. uzun mesele :)
Teyze ? Neyse eğitim meselesi bananeki anlatayım ben! Bi rivayete göre günde o kişinin profiline 10 kere bakarsan top 10 da 1 numaraya oturabiliyomuşun. Bi başka rivayete göre de 10 kere bakıp iki kere dürtmen gerekiyomuş. Ama "hurafe" olabilitesi var bu saydıklarımın !..
dalga gec sen terbiyesiz
"dalga gec sen terbiyesiz" ?
Yardımcı olmak yada olmamak stomack !
o kişinin arkadaslarıyla arkadas ol ne kadar cok ortak arkadas olursa o akdar cok gorunursun ama her ınsan arkadas olabılecegın kısmındakı kısılerı eklemez ben genelde eklemıyorum...
tskler ama onun arkadaslarini tanimiyorum ki :(
3 tane ortak buldum ama bunlarda kisi degil; universite gibi yerler. bunlarda bin kadar arkadas var yani bunlarin hepsini ona oneriyordur arada beni nasil gormesini salarim peki?
yaw boyle ugrasıcagına dırek eklesene
olmaz lutfen yardim et :(
Cevap
8Cevap
Kimin eklemesini istiyorsan, onunla ortak arkadaşlarını çoğalt :) yani onun arkadaşlarını ekle:)
3 tane ortak buldum ama bunlarda kisi degil; universite gibi yerler. bunlarda bin kadar arkadas var yani bunlarin hepsini ona oneriyordur arada beni nasil gormesini salarim peki?
sen benimle arkadaş ol ben onunla arkadaş olayım o sırada zaten sen onunla arkadaş olmuş olursun ben önerirrim seni ona:D
hehe dusunmen bile yeter sagol. ama olmuyo sanirim :(
arkadaşlarının 5 10 tanesini eklersen orada ortak arkadaş çokluğundan çıkar
3 tanesi yeterlimi sence? digerlerini hic tanimiyorum :(
ortak arkadaş olması lazım ki seni görsün yoksa zor olur bu iş
Ne kadar çok ortak arkadaşınız olursa,olabilir.Niye kime göstermek istiyorsun kendini ?:P
direkt ekle onu bitsin gitsin :D Ya da üye olduğu sayfalarda bir şeyler yaz vs
ekleyemem ama uye oldugu sayfaya bende uye olsam? onun onerilerinde cikmam kolaylasirmi?
ortak arkdasınız ne kadar coksa o kadar cok yer alır ekrana gelırsın..profıle gırıp cıkmayla olmuyor.
buarada resmini begendim :D
onun begendigi seyleri de begensem? mesela begendigi filmi begendigi diziyi filan? ama profilimmde bunlari gizlesem hani farketmesin diye? sonra daha cok mu onerilirim?
(hemede simar dimi)
ee aramizda ne tur bag olmasi lazim ki?
ayni unide okuyoruz ayni arkadasi ekledim (arkadas olarak gosteriyor ama univrsite gibi yerler bunlar) birde onun begendi seyleri begensem? baska nasil
evet ama begendigim iicn ona daha cok cabuk onerilmemmi ? sistemde onunla ayni seyi begendigim icin ayni unide okudugum icin ve 3 tane ortak arkadas oldugu icin? yoksa begensem begenmesem oneriyi etkilemezmi?
3 tanecik ortak arkadastan bisey olmaz bnlerce millet var orda :( �f
oeride cikmazkii daha simdi ekledim. hem okadar insan oneriliyordur ona binin icinde ben mi onerilcem :D birde profilimde resmim yok birazdan koyarim.da kizmaaa bana yaaa :( bak okadarda resmini begendim :D
son bisey; sence onun 'begendim'yaptgi seylere bende begendim yapsam sansim azdaha yukselirmmi?
anladim ayirdin zamanin icin tsk ederim :) bu yaziklarini da unutmiycam ona gore :D ates bocegim :P
Numarası ekliysede çıkıyor yanlış biliyorsam söyleyin o yüzden akrabalar önerilerde çok çıkıyor bende eklemesini istediğimin kişinin numarası kayıtlı ve tanıyor olabileceğim kişilerde çıkıyor umarım bende onunkinde gözüküyorumdur
onun senin profiline giripdurması lazım ki, facebook ona öneri yapsın.
benim faceime bakmaz cunku tanimiyor ortak arkadasimizda yok ama ben onunkini buldum aradimda. ben onda nasil onerilirim
simdi faceine baktim ve 3 ortak arkadasimiz varmis onlari ekledim yanliz o kislerin binin uzerinde arkadasi var. onlarida onerir ama boyle beni nasil gorsunki okadar cok insan icinde ? bunun bir yontemi varmi?
ortak arkadas nekadar coksa okadar iyi diosun yani?
ya beni sadece goruyor derslerde tanismiyoruz henuz benim ismimlede beni aramasi mumkun degil, ona kendim yaklasamadigim icin belki beni gorupte ekler diye dusundum. yoksa tabiki tanimadigi kimseyi eklenmez de yani bakmak istiyorum yapacakmi diye
anladim :) kafa yorman bile yeteryardimci oldugun icin samimi bir sekilde tsk ederim !
:) ya bu kadar niye skıntı yapıyorsun ki arkadas olarak ekle gitsin ne var bunda
ortak arkadaş yap olur :) kendin göstermek istiyorsn baglantı begen işe yarar :)
baglanti begen nedmeek? onun begendiklerini begenmek mi?
Hallettinmi merak ettim 😄
Dürt gitsin
amac neydi acaba ?
Face mi kaldı ya :S
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar