Link atarak da cevap verirseniz güzel olur:) Tablet deyince en iyi marka nedir? Sizin kullanıp memnun kaldığınız tablet bilgisayar markaları hangileri?

Link atarak da cevap verirseniz güzel olur:) Tablet deyince en iyi marka nedir? Sizin kullanıp memnun kaldığınız tablet bilgisayar markaları hangileri?

Merhaba🌱 "Tablet denilince akla gelen en iyi tablet markası ve modeli nedir?" diye sormuşsunuz. Ben de uzun zamanlar tablet kullandım ve hala kullanıyorum. Bu konuda size yardımcı olabilir ve tecrübelerimi aktarabilirim. O halde hemen başlayalım!
Lenovo markasını kendimde fazlaca kullanmıştım. Hala da kullanmaktayım. Bu yüzden kendi tecrübelerim gereği Lenovo ile başlamak istedim. Lenovo tablet için güzel bir marka. Son sürümlerini incelediğimde en çok beğeni alan modelinin Tab 11 olduğunu gördüm. Size de bunu tavsiye etmek istedim. Kesinlikle çok memnun kalacaksınız. O halde gelin özelliklerinden bahsedelim:
💛 Gözlerinizi korumak için düşük mavi ışık özelliği.
💛Dolby Atmos® özelliği ile ses yüksekliğini ayarlama.
💛Lenovo hassas kalemi ile çizme ve karalama özelliği.
💛Çocuk modu, çocuklar için güvenli alan.
💛Ekran boyutu 11 inç, CPU frekansı 2.05 GHz, 8 GB bellek ve 256 GB dahili hafıza, Android 11 işletim sistemi.(Donanımsal özellikler)
💛 Ortalama fiyat. Çoğu tablete nazaran Lenovo Tab 11 bütçenize daha uygundur.

Tablet deyince akla gelen bir başka marka olan Samsung ile devam edelim. Samsung Galaxy Tab A8 Ultra bu konuda önceki modellerine göre daha çok beğenilmiş ve daha güncel bir sürüm. O halde gelin özelliklerinden bahsedelim:
💛Geniş ekran özelliği. Biliyorsunuz ki Samsung' un ekran hassasiyeti çok yüksek.
💛Geniş açılı ön kamera.
💛S Pen ile yazıp çizme özelliği.
💛 Alüminyum zırh ile düşmeye dayanıklı.
💛Samsung Notes ile notlarınızı ölümsüzleştirebilir, Clip Studio Paint ile sanat rüzgarları estirebilirsiniz.
💛2.99 GHz, 2.4 GHz ve 1.7 GHz CPU Frekansı. 12 GB bellek ve 256 GB Depolama alanı.
💛 Ortalama üstü bir fiyata sahip olan bu tablet için yüksek bir bütçeniz olmalı.

11 inç ve 12.9 inç ekran özelliği ile karşınıza seçenek sunan Apple İPad Pro bu listeye kesinlikle dahil edilmeli. Ben 12.9 olanı incelemek istiyorum çünkü beğeni konusunda diğer bir çok markayı bu tablet modeli sollamış. O halde gelin bir inceleyelim:
💛Geniş renk seçeneği sunan ekran kalitesi.
💛 Apple pencil ile yazın, çizin.
💛 Tam lamine bir ekran.
💛 ProMotion özelliği.
💛 Sürekli çekim özelliği ile her anı yakalama.
💛30-45 bin arası bir fiyat değişimi.
💛12.9 inç ekran boyutu, 2.50 CPU frekansı, 6 GB bellek, 128 GB Dahili depolama ve İPadOs 14 işletim sistemine sahiptir.

Huawei MatePad 11 de en çok beğenilen ve önerilen tablet modellerinden biridir. Bu yüzden ondan da bahsetmek istedim. Gelin hep beraber bu modelin özelliklerine bakalım:
💛Uzun pil ömrü
💛 Zarif ve şık bir tasarım.
💛M-pencil ile dilediğinizce çizim yapabilirsiniz.
💛10-15 bin lira arası makul bir fiyata sahip.
💛AppGallery ile istediğiniz uygulamayı yükleyin.
💛10.95 inç ekran boyutu, 2.84 GHz CPU frekansı, 6 GB bellek, 128 GB Dahili depolama ve HarmonyOS 2 işletim sistemine sahip yüksek performanslı.

Microsoft Surface de adını duyurmuş bir teknolojik marka. Ayrıca en beğenilenler arasında bu markanın bu modeli de bulunuyor. Gelin nasıl bir tabletmiş inceleyelim:
💛İnce ve şık tasarım.
💛 Windows Hello yüz tanıma kamerası ile güvenliğinizi arttırabilirsiniz.
💛Çift mikrofon özelliği.
💛Platin, grafit, safir ve orman renk seçenekleri ile farklı renklerin zevkini sürün.
💛35 bin liradan başlayan fiyat yelpazesi.
💛13.0 inç ekran boyutu, 4.70 GHz CPU frekansı, 16 GB bellek, 1024 GB dahili depolama ve Windows 11 işletim sistemi.

Son önerime göz atalım. Önerilerimde her bütçeyi gözeten bir liste oluşturdum. Orta segment fiyata sahip olanlar vardı, yüksek segment fiyata sahip olanlar da. Tabiki de alt segment fiyat bakanlar ve düşük bütçe sahipleri için de bir öneri sunmalıydım. Beğeni oranlarına da bakarak Casper Via S30 'un bunun için biçilmiş kaftan olduğunu düşündüm. Haydi inceleyelim!

💛Geniş ekran kapasitesine sahip ferah bir görünüm.
💛Yüksek performans+üretkenlik
💛Sıcak ve soğuk ortamlarda çalışmaya elverişli sağlam yapıya sahip.
💛22 farklı dil desteği.
💛4-10 bin lira arası fiyat skalası ile bütçe dostu.
💛10.0 inç Ekran boyutu, 2.00 CPU frekansı, 4 GB bellek, 64 GB dahili depolama ve Android 10. x işletim sistemine sahiptir.
Tablet önerilerim bu şekilde, umarım yardımcı olmuştur 🙌
Cevap
51Cevap
Merhaba.. Tablet denince akla gelen en iyi tablet markası ve modeli, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre değişebilir. Ancak, genel olarak en iyi tablet markaları ve modelleri şunlardır:
Apple iPad Pro
Apple iPad Pro, en iyi tabletlerden biri olarak kabul edilir. Güçlü donanımı, uzun pil ömrü ve yüksek kaliteli ekranı ile öne çıkar.
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, büyük ekranı ve güçlü donanımı ile öne çıkan bir başka iyi tabletdir.
Microsoft Surface Pro 8
Microsoft Surface Pro 8, 2'si 1 arada tablet ve dizüstü bilgisayar olarak kullanılabilen bir modeldir. Güçlü donanımı ve üretkenlik odaklı özellikleri ile öne çıkar.
Huawei MatePad Pro 12.6
Huawei MatePad Pro 12.6, büyük ekranı ve güçlü donanımı ile öne çıkan bir başka iyi tabletdir.
Lenovo Yoga Tab 11
Lenovo Yoga Tab 11, çıkarılabilir klavyesi ve kalem desteği ile öne çıkan bir modeldir.
Bu tabletlerin yanı sıra, diğer iyi tablet markaları ve modelleri arasında Asus ZenPad 11, Amazon Fire HD 10 Plus, Xiaomi Pad 5 ve Realme Pad sayılabilir.
Tablet seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Tablet seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar şunlardır:
Ekran: Tabletin ekran boyutu, çözünürlüğü ve panel tipi önemli faktörlerdir.
Donanım: Tabletin işlemcisi, belleği ve depolama alanı, performansını belirler.
Pil ömrü: Tabletin pil ömrü, kullanım süresini belirler.
Fiyat: Tabletler, fiyat aralığı oldukça geniş olan ürünlerdir. Bütçenize uygun bir model seçmeniz önemlidir.
Bu noktalara dikkat ederek, sizin için en iyi tableti seçebilirsiniz.
Tablet almak isteyenler için birçok seçenek bulunuyor. Tabletlerin marka, model, özellik ve fiyatlarına göre farklılıklar gösterdiğini biliyorsunuz. Peki, tablet denince akla gelen en iyi tablet markaları ve modelleri nelerdir? Bu sorunun cevabı sizin ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre değişebilir. Ancak genel olarak piyasada en çok tercih edilen ve beğenilen tablet markaları ve modellerini sizin için araştırdım. İşte tablet alırken dikkat etmeniz gerekenler ve en iyi tablet önerileri:
Tablet alırken öncelikle ekran boyutu, ekran çözünürlüğü, işlemci, RAM, depolama, batarya, kamera, yazılım ve bağlantı özelliklerine bakmanız gerekir. Bu özellikler tabletin performansını, kullanım süresini, görüntü kalitesini ve işlevselliğini belirler. Tabii ki bu özelliklerin hepsinin yüksek olması tabletin fiyatını da artırır. Bu yüzden size uygun bir denge bulmanız önemli.
Tablet markaları arasında en popüler olanı Apple’dır. Apple’ın iPad serisi tabletleri hem tasarım hem de teknoloji açısından rakiplerinden bir adım önde. iPad’lerde Apple’ın kendi geliştirdiği işlemciler, ekranlar, kameralar ve yazılımlar kullanılıyor. Bu da iPad’leri hem güçlü hem de uyumlu kılıyor. iPad’lerde ayrıca Apple Pencil adlı akıllı kalemi kullanarak çizim yapabilir, not alabilir veya doküman düzenleyebilirsiniz. iPad’lerin dezavantajı ise yüksek fiyatları ve Android uygulamalarına erişememeleri.
Apple dışında Android işletim sistemine sahip tablet markaları da oldukça fazla. Bunlardan en iyileri Samsung, Huawei, Lenovo ve Asus’tur. Bu markaların tabletleri hem uygun fiyatlı hem de kaliteli oluyor. Android tabletlerde Google Play Store’dan binlerce uygulamayı indirebilir, microSD kart ile depolama alanını artırabilir veya USB-C portu ile farklı cihazlara bağlanabilirsiniz. Android tabletlerin dezavantajı ise güncelleme alamamaları veya yavaşlamaları olabilir.
Tablet modelleri arasında en iyileri ise şu şekilde sıralanabilir:
Bu tabletlerin dışında daha uygun fiyatlı veya farklı özellikli tabletler de bulabilirsiniz. Tablet alırken size en uygun olan modeli seçmeniz için öncelikle ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirlemeniz gerekir. Umarım bu bilgiler size yardımcı olur. Tablet alışverişinizde başarılar dilerim 😊
Marka değil ama alırken kesinlikle servis, parça, garanti süresi hatta Garanti dışına çıktığında dahil araştırıp kolaylıkla Tamir olabilecek gibi konuları ön plana alarak planlama yapmanı öneririm bazı arızalarda tablet direk çöp olabildiği gibi markanın ismini duyar duymaz uzak duran işletmeler var
Yapacagın şeyler neler? oyun hepsinde var. note yazmak falan da hepsinde. Sadece kullanışı kolay olanı sec. Hız aşagı yukarı aynı cogu. Dokunmatik kısmı kapasitif olmalı. kısacası paran varsa 1000 lira üstünde olanlardan sec hP samsung ipad ...
apple ya da samsungdan almıyorsan hiç alma yok fiyat performans yok şu özellik dinleme hepsi bi süre sonra yavaşlıyl arızalanıyp bir şey oluyo apple ve samsungdan şaşma
Apple ipad pro en iyi tablettir. Bildiğim kadarıyla ilk çıkan tablet markası Apple'ın. Dokunmatik telefon-cihaz sektöründe iyi bir tecrübeye sahip bu firma.
şu çok hoşuma gidiyor, bir gün alırsam bundan alıcam : link
Ben Sony'yi tavsiye ederim.
Şurdan tabletleri ve fiyatlarını incele: link
Bu alışveriş sitesi değil. Sadece aranılan üründe fiyat sıralaması yapar ve arayan kişi bir ürünü en ucuza hangi site satıyor ona bakar.
Güvenlik konusunda bir sorun olmaz. Ben daha önce elektronik eşya çok satın aldım.
Sony kendini kanıtlamış dünyaca ünlü bir markadır. Ayrıca tabletlerinden birini görme ve kısa da kullanma fırsatım oldu.
Aklıma tablet diyince ilk önce bulaşık tableti geliyo (some ev hanımı problems)😂😂 şaka bir yana ama bence LENOVO veya SANSUNG
Samsung abi net. Dünyanın en iyi tabletlerini yapıyorlar. Tasarımları şık. Kesinlikle tavsiye ederim.
O değil bu paylaşım sonrası kız hesabı silmiş 😅 sadece o da değil yorum yapan kızlarda hesabı silmiş
Hee aynen eyvallah 🤣
Ben apple kullanıyorum bana göre en iyi marka apple
Samsung taba serisi diyorum alternatif Huawei
Lenovo
Huawei
Asus
Toshiba
Yıllar önceki soruyu kim neden görüş yapıp gündeme getirir 🤷♂️
Finish tablet kullanıyorum bulaşıkları çizmeden pırıl pırıl yapıyor 😂😂😂😂
iPad iyi bu sektörde ama iOS sevmiyorum, Samsung tabletlere yönel derim.
Apple ile samsung iyidir zaten teknolojileri hemen hemen ayni o nedenle de ikide bir patent ihlali davasi aciyorlar birbirlerine
İhale deği, ihlal. =)
usb yoksa ve pahalıysa samsunglara bak sen,ben akşama kadar satıyorum..güven bana bırak sony mony yalan :)
ne yok ki,perde bile asıyor.
ama ilgilenmiyorsun,inan bana benden daha iyi yardım eden birisi zor şu anda sana.bütçen,kullanacağın özellikler vs yaz bakalım
sen araştır bakalım kıyas yaparız modeller arası :)
özele gel :D
Bende tablet alacağım. Bir sürü model hangisi doğru olur karar veremedim yardımcı olur musun ?
samsung modelleri iyi denebilir. asus transformer da güzel.
En iyi bilgisayarımsı cihazları apple üretiyor. En iyi bilgisayar için bkz: Alienware
elma .
Ipad ve muhteşem uygulaması Goodnotes, dipnot: sürüm çok önemli değil, kalite-performans her zaman tatmin edici.
1 numa Apple ipad 12.9 pro 2021 modeli
2 ci olarakta microsoft surface pro düz tavsiye ederim
Ben samsung galaxy tab 6s lite kullaniyorum ve tavsiye ederim..
Kalemli tablet seviyorum samsung xiaomi ve ipadin modelleri var o sekilde ama ipadde ios var onda uygulama sıkıntısı olabilir eskiden universite zamanlarimda ekran kaydi ile video not tutardim
General Mobile şu an onu kullanıyorum ve gayet iyi yaklaşık 2 yıl oldu ve tamirci yüzü görmedi😂
Apple iPad pro 12.9'' (16GB RAM/2TB ROM) 5G
Benim ki lenovo
son çıkan Samsung tab aşırı iyi
bende Samsung
1) Apple
2) Samsung
3) Lenova
Bence Samsung markası daha dayanıklı
İphone vazgeçilmezim.
Apple tek geçerim tablette
Bu soruya herkes aynı cevabı verecek Apple
Marka değil fiyat performansa bakarım ben
Dokunmatik ürün alıcaksan en pahalısını al.
bu konuda en iyi yardımı benden alabilirsin,apple.
ipadin üzerine tablet mi varmış
bozulursa servise verceksin bacım, android tabletleri kendi başına tamir edebiliyorsun sanırım
bir de usb kablosu yok derken ?!
USB'de takıldım ben ya. Ne demek istemiş ki?
aynen
usb girişi yok evet zaten gerek de yok
kremşanti, Apple'a öyle USB'den bir şeyler takamazsın. iTunes ile bağlanman gerek
illa usb sticki o cihaza sokacam diyorsan da çevirici aparatları mevcut
tamam bacım sen bildiğin gibi yap
=)
İsyan etti Apple'a.
iPad
iPad pro
iPad pro
iPad
İpad
Asus
Ipad tabi
Samsung