Windows bir Ip adresi çakışması algıladı.
Ağdaki başka bir bilgisayar bu bilgisayar ile aynı ıp adresine sahip.
Ne demek istiyor bu uyarıda?
Ağdaki başka bir bilgisayar bu bilgisayar ile aynı ıp adresine sahip.
Ne demek istiyor bu uyarıda?
yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorum ben facede 101 okey plas oynarkenoyun kurallarına uymama sebebiyle yasaklandınız dedi bundan öncesinde oynayıp dururken yani ekranın sol alt tarafına IP girişimi yapıldı diyordu yardımcı olursanız sevinirim kendi pc de giremediğim gibi başka bir pc dede oyuna girmiyor
İnternete veya bulunduğun yerel ağa bağlanmak için kullandığın İP adresi başka bir bilgisayar tarafından kullanılıyormuş. DHCP ile bağlanmayı seçerek bilgisayarının senin yerine boş bir adres bulmasını sağlayabilirsin.
Google'da "Windows dchp ayarları" diye aratıp resimli anlatımlar çıkacaktır.
Ortamda kaç pc var..?
1 tane var
Cevap
11Cevap
Bu sorunu gidermek için IP adresini değiştirin. Bunu yapmak için şu adımları izleyin:
Denetim Masası'nda Ağ'ı çift tıklatın.
TCP/IP iletişim kuralını tıklatın ve sonra Özellikler'i tıklatın.
IP adresi sekmesinde Protokolü zaten ağ üzerinde kullanımda değilse farklı bir IP adresi kullanacak şekilde yapılandırın.
Tamam'ı tıklatın.
biri kablosuz agına girmiş aynı anda cıkış yapmışınız her iki pc de aynı ıp adresini alınca seniniki düşmüş onunki devam etmiş cıkış için
Bunun anlamı aynı modemi kullanan evde ya başka bir bilgisayarın var ya da başka biri senin modemini kullanıyor.
evde başka bilgisayar yok. şifrem zor ayrıca modeme birinin bağlanmasıda imknausz
eğer internete girmende bir sorun teşkil etmiyorsa hiç önemseme
şifreni bilen başkası var.değiştir,kimseye de söyleme.
kablosuz ağlara girip bağlantıyı devredışı bırak tekrar aç düzelmezse bde modemi resetle
yorumlarda gorundugu gibidir durum.
modemi aç kapa bu sorun düzelene kadar :)
modemi aç kapa .
aynı ipdeymiş işte internetini resetle!
sahte yazılım atılmış.orjinal değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar