sen saf olanları kandırabilirsin ama beni asla. çok bilmiş kimmiş. kendini küçük düşürme kardeşim. senin yaptığın o şey başka bişey. arkadaş listendeki kişilerin id'leri onlar. facebook bu verileri kimse ile paylaşmıyor. son kez söylüyorum. kim sana bu yöntemi öğretmişse seni kandırmış
seninde bildiğin gibi sohbet listesinde en çok konuştuğun kişiler en başta görünür. bak bu odur işte. bunu bilmek için bunları yapmaya gerek yok. peki senin arkadaş listende olmayan biri sabah akşam profiline baksın bakalım o listede çıkacak mı? hiç tanımadığın biri. fake hesap aç ve dene. facebook bunları kimseyle paylaşmayacağını söylemiş ki paylaşsa zarar eder. çünkü insanlar rahat rahat dolaşamazdı o zaman. o da bunu bildiği için bu verileri paylaşmıyor. ben de sitenin yööneticisi olsam ben de paylaşmazdım
kabul et senin dediğin gibi bişey yok. ben bu yöntemi internette gördüm adamlar keklemiş. InitialChatFriendsList sohbet ettiğin kişilerin listesi anlamında. yani ingilizcende mi yok kardeşim
şimdi baktım. bu bilgiyi internette paylaşan yanlış bilgi diye editlemiş. kardeşim görmeden bişey diyemem. ama adım gibi eminim senin dediğin gibi birşey yok. bunların hepsi kandırma amaçlı eğlenme amaçlı. istiyorsan sen yine öyle inanıp kendini kandır:)
En İyi Cevaplar