Yeni kablolar kullanmadan, var olan kablosuz ağın menzili içinde kullanıcılar, TL-WA deki Menzil Genişletici’nin ardından router’daki WPS düğmesine basarak veya tersini yaparak kablosuz kapsama alanını kolaylıkla genişletebilirler. Düğme çiftine tekrar basarak client cihazları ile şifreli bir bağlantı hızla kurulabilir LİNKTE ÇALIŞMASI ANLATILIYOR www.tp-link.com.tr/.../
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biz access point diye aldık ama wifi çekim gücü arttırıcıymış :/
Bizim internet komşu ile ortak ve kablolu. Onlar access point aldı ve bizde çekmiyor. Bizde kendimize almak istedik ve onlardan bağımsız kullanmak istiyoruz
ACCES POINT : Mevcut modeminizden, sahip olduğunuz switch ya da hub dan bir kablo çekerek sinyal sorunu yaşadığınız alana Access point konumlandırabilir ve menzil alanınızı genişletebilirsiniz. Access pointler kablolu modeme sahip kullanıcıların kablosuz erişim sağlamaları için en pratik çözümlerden biridir. Böylelikle modeminizi değiştirmeden kablosuz ağ sahibi olmuş olursunuz
sizin eve kablo lu interbnet gelmiyorsa acces ponit bir işinize yaramaz onların evine acces pont takıp wifi alabilirsin ama onlar zaten acces pont takmışsa size wifi gelmiyorsa bir işe yaramaz
Kardeşim bakmış ben araştırmadım. Geri iade ederiz ozaman normal acces point alırız. Biz bunu access point diye almıştık yani kardeşim öyle bakmıştı sanmış
üzgünüm öyle almadan önce satıcıya mesaj atıp su su özelligi var mı bu ne cihazı diye sorman bilgi alman gerekirdi resimde ethernet cıkışı yok mesajla sorman lazımdı satıcının bir sucu yok almaya bilir. alırsa satamaz cünkü artık sıfır degil
modemden ethernet kablo cekip verdigim linkdeki acees point baglıyorsun ve acees point nin kablosuz ayarlarından wifi adı şifreni oluşturup ve verdigim wifi adaptörü ile baglanıp internete girebilirsin :)
kablosuz baglanmak istiyorsan sürekli wifi ile evet şart sürekli acees point takılı kalacak ethernet kablosu ama 4 port cıkış var hem kablosuz hem kablolu kullanabilirsin
evet usb yerine takacaksın driver cd sini yükleyeceksin kullanabileceksin wifi kablosuz agları görecek şifreyi girip baglanabileceksin laptop gibi düşün
simdi modemden gelen ethernet kablosu nu access point takıp acces poıntın yanındada verilen kabloyu da bılgısayarla access point mı baglıyacağız? Doğru mu anladım
En İyi Cevaplar