Merhabalar hanımlar! Belli platformlar üzerinden pek çok arkadaşım ile oyunlar oynama fırsatı yakalayabiliyorum. Fakat en istediğim şeylerden birisi de; hem cinslerim ile oyun oynamak! Bu anlamda bir kanal üzerinden paylaşımlar yapıp kitle edinmeyi bile amaçlıyorum aslında. Fakat kafaların uyuşabilmesi çok önemli. Yaş konusunda benimle eş değer olmasını veya benden büyük olmasını tercih ediyorum. (Yaşım 25) Steam kullanan, Co-op oyunlara açık olan hanım arkadaşlarımız var ise, kafalalarımızın uyuştuğu sürece güzel bir arkadaşlık olacağını ve iyi eğlenceli işler çıkaracağımızı düşünüyorum.
Sen bildiğin çocuk akıllısın hiç yaşına bakıyormusun, senin yaşındakiler ya evleniyor ya da çalışıp oara kazanıp kariyer yapıyor sen nelerle upraşıyorsun, kızım sevgilin yoksa söyle bulayım sana bitane.
Aslında pek takip edemiyorum donanımımın el verdiği ölçüde takip edebiliyorum. Ama şuanda oynadığım oyunlar arasında, Killing Floor 2, Lucius, Resident Evil 5 var. Resident Evili de zibilyon kere oynamışımdır.
lucius 2'yi bende beğendim enteresan bir oyun. Tavsiyem Hatred'ı oyna kesin beğenirsin. Ben bu aralar Witcher 3 Wild Hunt'ı ve cities skyline'ı oynuyorum.
Dene güzel eğlenceli bir süre sonra monotonlaşıyor ama kafa dağıtmak için ideal. Witcher, Assassin's creed ve mass effect serisini denemeni tavsiye ederim.
Mass Effect hariç hepsini denedim. Witcher 1'i hala oynuyorum aslında ama Role Play tarzı oyunlar bir süre sonra beni sıkmaya başlıyor. Saatlerce zaman harcamak ordan oraya koşmak falan yoruyor bir süre sonra ama bitirmeye çalışacağım onu da.
Selamm beni DC grubuna alabilir misin özelden yazamıyorum da bu web sitede puan şartları gereksinimi duyuluyor ayrıca DC grubunuzda valorant kız oyunculari var mı
En İyi Cevaplar