Babyface tam olarak nedir? Baby face kimlere denir?

Babyface tam olarak nedir? Baby face kimlere denir?

Baby face, genellikle bebeklerin yüz özelliklerine benzer yüz özellikleri olan yetişkin yüzlerini tanımlar. Genellikle küçük ve yuvarlak hatlara sahip olan yüz tipini ifade eder.
Baby face erkekler için sakalsız ve bakımlı bir yüz ifadesini yansıtırken, kadınlar için pürüzsüz ve sivilcesiz ve parlak bir yüz ifadesi anlamına gelir. Bebek yüzü, gençlik, tazelik ve saflık gibi olumlu özelliklerle ilişkilendirilir. Bu nedenle, birçok kişi bebek yüzünü çekici bulur. Ancak bebek yüzüne sahip olmak, sadece doğal yüz özelliklerine bağlı değildir. Cilt bakımı, makyaj ve hatta estetik müdahalelerle de baby face görünüm elde edilebilir.
Baby face, yani Türkçe karşılığı bebek yüzü, belirli yüz özelliklerine sahip olan yetişkinleri tanımlar. Genellikle yuvarlak hatlı, pürüzsüz ciltli ve yüz hatları belirgin olmayan yüzler baby face olarak adlandırılır. Baby face görünümü düzenli cilt bakımı ve çeşitli makyaj teknikleriyle de elde edebilir.
Baby Face sahibi olmanın bazı faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.
Baby face, yüzünüzdeki bebeksi özellikleri ifade eder. Daha önce bebeksi yüz özelliklerine sahip olan insanların daha çekici bulunduğuna dair araştırmalar yapılmıştır. Aşağıda baby face özellikler elde etmek isteyenler için bazı ipuçlarını paylaştık.
Baby Face örnek görselleri aşağıda sıralanmıştır.

sakalsız bıyıksız adama denir ,birde genc gosterir, 30una gelmistir ama hala daha 16lık kucuk cocuk gibi suratı vardır , burnu agzı kası hepsi duzgundur
baby face bebek yuzlu demektir. yani ufak gosteren. Baby face sevimli birsey iste :)
babyface bebek yüzlü demek...Yüzünde 1 gram kıl olmayan gözleri kocaman saçları genelde bol olan ve yüz hatları düzgün olana denir.
Yüzünde keskin hatlar olmayacak, sakal olmayacak, avrupalı gibi olacaksın kısacası. O zaman sana Baby Face derler.
Cevap
21Cevap
o değil de bazı yorumlarına denk geliyorum sonunu düşünmeden konuşuyorsun gibi geldi,uyarmak istedim
eğer örnek verebilirim istersen
Leonardo DiCaprio gibi erkeklere. Özellikle Titanic filmindeki haline.
Emre belezoglu ve de caprio gibi 40 yaşında olup 20 gibi gösterenlere denilir.
Baby Face, yüz tipi bakımından genç ve kusursuza yakın olan gösterişe sahip kişilere denir.
cut.
Ben babyface idim ama şimdi gel bak halime, bir ton sıkıntı çektim.
Genelde sakalsız bıyıksız ve genç gösterenlere denir. Gençten kastım 30 yaşında olup 15 gösterenler
Yuvarlak yüz hatları olup, yaşından küçük görünenlere
babyface derken kastımız sivilcesiz lekesiz vs vs.Fotoğrafa göre pek belli olmasada babyface'e benziyorsunuz
Sakalı olmayan sarı bireyler. Bu adam değil mesela.
Zac Efron beybi meybi değil
Daha genç ya da çocuksu duran Amerikan vari tiplere denir
bebeklere baby face denir çünkü onlar bebektir baby ingilizcede bebek demek ingilizcem iyidir ayıptır söylemesi
zac efron baby face değil arkadaşlar yüzü gayet yıpranmış
babyface yani böyle tatlı masum olan kişilere denir :) yaşını gösterıyosun normalsın normal :D
Baby face hiç tercihim değil. Keskin yüz hatları erkeksi yüz daha hoşuma gidiyor.
Hiç mi İngilizcen yok kardeşim Baby= Bebek Face= Yüz Bebek Yüzlü
at hırsızı diyene selam söyle benden çok pis sesli güldüm hahahahahaahaha :D:DD:DD
kız olacakmışda son anda çüklenmiş kişilere denir :)
Baby face beybi feysdir
Aksini iddia eden mason ajanıdır hahaha
Mesela ben tam bi beybi feysim fotografi dikkatlice incele
Cildi temiz, masum gözüken yüz
Bana bana Bihterine (^_-)
Çok tatli yüze sahip olanlara derim ben.
Barbara Palvin
Tam bir bebek yüzlü zilli
Baby gibi face i olanlara denir😂
Olduğundan genç güzel tipler
yaşından ufak gösterenlere babyface denir.
yok la keklemişler seni.
Sakalsız ve şirin tatlı erkeklere
Ne fark ederki bu kadar dert ertmişsin :D
yok be asıl ben babyface im
sen zaten daha bebeksin :D
Bebek yüzlülere denir
La KS 1 yıllık sorunun ne iş var la ana sayfada
21 yaştan küçük gözükmüyosun hayırr
san hangi bebegin suratında o kadar kıl gördün :D
Sen dememizi bekliyorsun ama demeyeceğiz.
Anlatılmaz yasanır adasdfsadfsdf
hayır yani beybifeys olunca insan olmuyormusn
şerefsizlere
Yumuşaklara denir
Yok ama biraz var . Normalsin işte arkadaş.
Baby facelere denir skajjxks
gözlere bak ya :d
yorumlara salça olmayı sevmem de cidden beğendin mi yani bu oğlanı ? yok artık yaaa
@REDHOTLINE07-9 asil begenmeyenin zevkinden süphe ederim :D
yaa abi yaaa hatun milletine ünlü olsun yeter en sıradan tip bile gözlerine yakışıklı geliyor... bir kere bu yüz tipi sokakta rahatlıkla görebileceğin bir tip ama sokaktakine dönüp bakmazsınız tabi
Örn. Song joong ki
Paul Walker ❤❤❤❤
Hiç anlamam :/
shop var bilmem :D
Bebeksi yüzlere resimdeki gibi
sakalsız temiz yüzlü
Kizsi erkek
Burat kut tur.
yaşından ufak gösterenlere
Ben olmadığım kesin
Bebek yüzlü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?