Şuanda birbirleriyle kıyasıya mücadele içinde olan Redhack ve Ayyıldız Tim hacker gruplarından hangisi daha uzman?
Redhack
Ayyıldız Tim
Diger
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Iclerinden birisi olarak yorum yapayim bilmediginiz cok sey var 1. ayyildiztim dediginiz bilgisiz sadece basit olan ddos atagi yapiyolar ki herkez yapar sanaldaki en kotu grup aayyildiztimdir redhack isegercekten bilgilisi yuksek kisilerden olusmaktadir ama turkiyede en iyi hack grubu siralamasi
1. turk guvenligi
Dunya capinda bilinir turkiyenin degil dunyanin en iyi 3 hack grubu deseniz turkguvenligi bunlardan birisidir.
2. janissaries. org
Hack hayatini birakmis artik guvenlik ve programlama isine yonelmis cok saglam gruptur
3. cyber-warrior. org
4. ajanlar. org
Bence redhack çok abartılıyor baska ülkelerden program alamasalar birşey yapamazlar
Dunyadaki diger hack gruplari ile baglantililar yabanci dili iyi olan kisiler ama biraz fazla abartiliyor evet
ülkenin aranan 1 numaralı grubu RedHack gerek melih gökçek olsun gerek diğerler bir türlü bulamadılar asd
Hiçbiri 5 kurus etmez, hepsi lamer bozuntusu. Redhack pkk siyonizmine sahip, ayyildiz tim akp. Site cokertmekten baska birsey bilmezler
@SarısınaKırmızı RedHack gurubunun nasıl bir düşünce sahibi olduğunu bilmiyorum gerçi bilen sayısının da baya az olduğunu sanıyorum adamlar kendilerini hep saklıyor Fakat iyi şeyler yaptıkları aşikar İnsanların Faiz bindirilmiş Faturalarını Direk silmeleri gerek yaptıkları işler ; https://www.youtube.com/watch?v=r6VlXS61YTc .
Kardesim biliyorum, twitter uzerinden ses duyurmaya calisan tek amaclari site calip kaynak aramak, facebook sayfalari calmak. Cok basit seyler programsiz bende aldim bunlar basit seyler yurt disindan program satin aliyorlar cetelesiyorlar. Pek buyutme benim arkadas ve bunu gozumle gordum birgun internet cafeye gittik pek takilan bir insan degilim internet cafede dedi sana birsey gostericegim gittik cocuk banka hesabi soydu gitti parayi cekti tabi birakti bu isleri. Dedigim gibi gozunuzde buyutmeyin yiyorsa program yazsinlar..
@SarısınaKırmızı Proglamlı ya da programsız soyguncu devlete karşı koydukları için bir çok kişinin taktirini kazandıkları aşikar bir şeylerde profesyonel olmasalar devlet er ya da geç elbette yerlerini tespit edip yakalardı hatta Melih gökçek onları ben yakalattım diye gerile gerile Ankara da gezinirdi.
Hukumettende redhack gibi tek amaclari siyonizm yapip ulkenin aciklarini aramaya ve avrupaya bilgi tasimak emelleri olanlardan nefret ederim. Emin ol o kisiler coktan bulunur zor birsey degil emniyet bir arama baslatsa (turkguvenligi) adli grup ve mit bulur. Ama humumetinde isine geliyor bu durumlar amac mazlum edebiyati oynamak :)
@SarısınaKırmızı masum edebiyatı hep oynuyorlar zaten onların işleri bu başka bir şeye yaradıkları yok ama bu adamlardan bence çok çektikleri kesin gökçek onca yeri ayağa kaldırdı canlı yayında ağladı bile adam zikseler onları bulacaklarını sanmıyorum :D
Haha kardeşim melih herzaman aģlamaya hazir birisi twitterini redhack caldi gecenlerde satiliga cikardilar sahibinden. comda. d Bozkurtlarda abdullah gulunkini caldi gecenlerde. d sergen abartmamak lazim neden biliyormusun? Melih bot hesap takipci satin aliyor ve bu bot uygulama havuzuna sahip kisilerin sitesi var kim bunlar? Redhack, bozkurt isimli timler, bir kac veledin kurdugu havuz. Buraya girip gunluk 50 kredi kazaniyorlar misal hepsi fake. d daha sonra uye oldugu icin hesabi orada kayitli kaliyor hemen caliyorlar. d peki redhack bu bilgileri nereden aliyor? Tabikide melihin twitterdan mesajlasmalarina vs vs. d melih mahkemeye verecegim dedi veremedi. d kardesim bunlar senaryo insanlar anlamiyor ki hemen aglama numaralari zaten melihin twitteri olmazsa yasayamaz. d odun herif var o bile dalga geciyor bu adamla. d
@SarısınaKırmızı Melihin her hareketi ofsayt :D Mna kodumun herifi ankarayı bile hileyle aldı hayla sindiremedim bak asd
Haha kafayi yemis ya bugunlerde 60 koruma kiralamis. d hele o ankaraya diktigi dinazorlar nedir abi
@SarısınaKırmızı Bülent arınç buna ankarayı parsel parsel paralele sattı demişti yakındır seçimler bitsin belki bun gökçeğin ipini çeker :D
Neyse burasi namüsait uzaklasalim 😀
Redhack kim ne derse desin bu işte çok önde. Neler neler ifşa ettiler senelerden beri.
Cevap
6Cevap
Alakam yoktur. Ama ayyildiz tim diye duydum
Redhacktir anymousu bile hackledi
Dunyanin en iyi hackr grubu #Anonymous
arpadır
B şıkkı
Redhack
Ayyıldız team
Redhack
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar