İnternette net bir bilgi bulamadım. Türk Telekom faturasızdan faturalıya geçiş kaç gün sürer? Yapan varsa süre söyleyebilir mi?türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş süresi
Türk Telekom faturasızdan faturalıya geçiş kaç gün sürer?
Bir tek Türk Telekom için değil tüm telefon operatörleri için aynı şey geçerlidir. Talebinizi beyaz ettiğiniz gün işleminizi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşir. Ve hemen aynı gün faturalı hatta geçebilirsiniz. Artık her şey hızlandı. Eskisi gibi uzun bekleme süreleri olmuyor. Her şey daha hızlı ve pratik ilerliyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Operatörlerin sundukları kampanyanlar o kadar cazip ki insanlar oradan oraya geçmekten kendini alamıyor. Operatörler arası geçiş bile o kadar kolaylaştı ki. 3-4 gün içerisinde operatörler arası geçiş sağlanabiliyor kolayca. Sizin durum ise operatör içi bir taşınma. Operatör içi geçişler, operatörler arası geçişten çok daha hızlı ve kolay. Ben sana Türk Telekom faturalıdan faturasıza geçiş sürecini anlatayım.
Türk Telekom faturasızdan faturalıya geçiş kaç gün sürer?
Faturalıdan faturasıza geçmek isteseniz süreç biraz uzayabilir, çünkü operatörler aylık para almak için müşterilerini faturalıya geçmesini isterler. Bunun yanında bazı tarifelerin taahhüt süresi olabiliyor. Bu süreyi tamamlamadan herhangi bir işlem yapamıyorsunuz. Turk Telekom faturalıdan faturasıza geçmek kolay ve hızlıdır. Başvurduğunuz gün içerisinde faturasızdan faturalıya geçişiniz yapılır.
türk telekom faturalıdan faturasıza geçiş
Türk Telekom faturasızdan faturalıya nasıl geçilir?
Faturaliya gectim hattim ne zaman acilir soruna yanıtladığıma göre nasıl, nerelerden geçiş yapabilirsin onlardan bahsedeyim:
Size yakın bir Türk Telekom bayisine gidin ve faturasız hattınızı faturalıya çevirmek istediğinizi söyleyebilirsin.
Türk telekom web sitesine girdikten sonra müşteri bilgilerinizi girerek faturalı bir tarife seçebilirsin.
Faturasız hattan faturalı hatta geçişte SIM kartınızı değiştirmeniz gerekmiyor. Bu da işlemlerin hızlı yürümesini sağlıyor. Yukarıda kısaca bahsettiğim durum hakkında tekrar uyarmak isterim. Faturalı hatta geçtikten sonra herhangi bir nedenle geri faturasıza dönmek istersen zorlanırsın.
Faturalıya geçiş kaç gün sürer sorunu yanıtlamaya çalıştım. Gün de sürmüyor o ayrı bir konu. Bu arada faturalı hatta geçtin, artık fatura ödeme derdin var. Faturaları birçok yöntemle ödeyebiliyorsun. Bir de her köşe başında hizmet veren marketlerde ödenebiliyor artık. Hangi marketlerde fatura ödeyebilirsin, şartları nelerdir? buradan öğrenebilirsin. Mutlu günler :)