arkadaşlar birka. aydır iphone kullanıyorum ama icloud ne işe yarıyor bilmiyorum ya.
ne işe yarıyor arkadaşlar bu
ne işe yarıyor arkadaşlar bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok şeye yarıyor aslında o bir yedekleme proğramı örneğin i cloud açıkken çektiğin her resim kaydettiğin her kişi orayda kayıt ediliyor
örneğin olduki yanlışlıkla sen ya da başkası tel rehberini sildiniz i cloud da hep yedekler vardır hemen telefonuna yükleye bilirsin
ayrıca internet tarayıcısında icloud yazarak kullanı adın ve şifrenle giriş yapıp sayfayı açtığında telefon senden uzak yerdeyse teli kapatabilirsin çalınırsa içeriği silebilirsin kaybolursa tel kapalı bile olsa icloud üzerinden çağrı gönderirsen telefon zil sesi çalar
haritada telefonun en son sinyal verdiği sokağı harita üzerinde görebilirsin anlatmakla bitmez yani
https://www.icloud.com/
bu arada farklı üyeliğe gerek yok itunes kullanıcı adı ve şifrenle girebilirsin
anladım çok teşekkür ederim bir de benim telefonum 8 gb. saklama alanım cok az. fotoğrafları icloud a aktarırsam yer açılır mı? kusura bakmayın biraz cahilim bukonuda
Cevap
6Cevap
telefonun ana hesabı o nu etkin hale getirdiginde helefonun kontrolu onun elinde oluyor iyi bişey telefonun çalındıgında falan yerini tespit te edebiliyon
size de sorayım benim telefonum 8 gb. saklama alanım cok az. fotoğrafları icloud a aktarırsam yer açılır mı? kusura bakmayın biraz cahilim bukonuda
estafurullah tabi yer açılır ama bir yandan da harici hdd ler var birde oraya saklayın fotoları digital dünyaya hiç güven olmaz :) ayrıca herkez herşeyi bilmek zorunda degil
teşekkür ederim çok sağolun :)
rica edrim :)
İcloud iphonenin beynidir icloud heabını açtığında herşey oranın içine kayıt olur ayrılar iphoneler arasında ücretsiz mesajlaşma sistemide mevcuttur..
Herseyi kaydeden butun bilgilerini icine alan dosya, telefonu satarsan onu komple silmen lazim. Yoksa alan kisi tum bilgilerine ulasir senin adina cok sey yapar
benim telefonum 8 gb. saklama alanım cok az. fotoğrafları icloud a aktarırsam yer açılır mı? kusura bakmayın biraz cahilim bukonuda
Bende de var, sadece şifresini biliyorum :D
çok şeye yarıyor aslında o bir yedekleme proğramı örneğin i cloud açıkken çektiğin her resim kaydettiğin her kişi orayda kayıt ediliyor
örneğin olduki yanlışlıkla sen ya da başkası tel rehberini sildiniz i cloud da hep yedekler vardır hemen telefonuna yükleye bilirsin
ayrıca internet tarayıcısında icloud yazarak kullanı adın ve şifrenle giriş yapıp sayfayı açtığında telefon senden uzak yerdeyse teli kapatabilirsin çalınırsa içeriği silebilirsin kaybolursa tel kapalı bile olsa icloud üzerinden çağrı gönderirsen telefon zil sesi çalar
haritada telefonun en son sinyal verdiği sokağı harita üzerinde görebilirsin anlatmakla bitmez yani
https://www.icloud.com/
bu arada farklı üyeliğe gerek yok itunes kullanıcı adı ve şifrenle girebilirsin
Nasıl kullanıldığını boşver şifresi unutulduğunda ya da geri alınmadığında telefonu çöp yapan şeydir.
Senin gmail hesabin gibi bişey
Telefonla masaj yapmaya yarıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?