internetten de izledim fakat bende eksik dosya var gibi. kopyalayacagım bir klasor cince yazan bir oyun goremıyorum. Bilgisi olanlar acil yardım sınır oldum.
ACİL!!! GTA V crack yapamıyorum yardım lütfen? RESİMLİ?
Gta 5 32 bit işletim sisteminde maalesef çalışmaz. Kurulum için teamviewer verin özel mesajdan yazın. Bilgisayara bağlanıp yardımcı olayım. Ben oyunları orjinal alıyorum ve size de öneririm.
İşletim sistemin 32 bit ise vcredist_x86 olanı, 64 bit ise diğerini kur. Sonra DXSETUP kur. En son social club yazanı kur. Baktın hala olmuyor, internetten ayriyetten crack indir.
Hanımefendi her şeyi bir gün kullanıp atıyoruz zaten. Ayrıca ben size bu durumu ne dersem diyeyim kabullendiremeyeceğime eminim o yüzden uzatmayacağım. Bu oyunlar öyle 2-3 saatte yapılmıyor, verilen bir emek var sonuçta ama Türk arkadaşların hepsi sanırım korsan oynuyor, o yüzden adamlar Türkçe dil seçeneği dahi sunmuyor.
evet 2 saatte yapilmayan oyunlari zaten insanlar satin aliyor bagis yapiyor yayin yapiyor ve bunlar uzerinden de para kazaniliyor. herseyin farkindayim beyfendi. ben zaten adam gibi oynayamayacgim oyuna 180 tl vermek istemiyorum. bu da benim gorusum kabullenilecek bir durum yok
Zaten gta nın en büyük sorunu crack lemek ve multiplayer sorunudur. ama helal olsun. taktir ettim. Uzaktan baglantı ile yardım etmek isterim. Alpamix veya tw varsa mesaj at.
En İyi Cevaplar