Ya ben whatsapp müzik gönderme sorunu yaşıyorum, müzik atıcam basıyorum o sağ üste direk ses kaydediciyi açıyor müzik dosyalarım hiç görünmüyor neden bilen var mı ne yapmam gerekiyor? WhatsApptan neden müzik gönderemiyorum?WhatsApp ses göndermek
WhatsApp'tan müzik, şarkı, ses gönderemiyorum? Bu sorun nasıl düzeltilir?
WhatsApp günümüz iletişimin bir numaralı uygulaması olmuş durumda. Eskinin meşhur SMS'lerinin yerini aldığı gibi artık tüm görüşmelerimizi bu uygulama üzerinden yapıyoruz. Yazışmalar, fotoğraf gönderimi, belge gönderimi, görüntülü görüşme, sesli görüşme, ses gönderme, konum atma... ne kadar çok şey yapıyormuşuz değil mi :) Hadi senin yaşadığın WhatsApp müzik gönderemiyorum sorununa göz atalım.
WhatsApptan Neden Müzik Gönderemiyorum?
WhatsApp müzik gönderme
WhatsApp müzik gönderme sorunu nelerden kaynaklanabilir, nasıl çözülür birkaç çözüm önerisi sunayım.
İnternet bağlantını kontrol et. İnternet bağlantın yoksa sadece ses değil hiçbir veri gönderemezsin.
Telefonunu kapat aç. Bazen bu nedenle de uygulamalarda sorun yaşanabiliyor.
Uygulamayı kaldır, yeniden yükle. Bu da en basit çözüm yollarından.
Göndermeye çalıştığın ses dosyasının WhatsApp'ın desteklediği türden olduğundan emin ol lütfen. (mp3 gibi)
Ses dosyasını doğru olarak gönderdiğinden emin ol lütfen. iPhone ve Android için ses dosyaları nasıl gönderilir aşağıda paylaşıyorum;
Ses göndermek istediğin sohbeti aç, mikrofon işaretine dokunup basılı tut ve konuşmaya başla, bitirdiğinde parmağını mikrofondan kaldır. Sesli mesaj otomatik olarak gönderilecek. Sesli mesaj kaydederken iptal etmek için kaydırabilirsin.
Tüm bu anlattığım yollara rağmen hâlâ WhatsApptan şarkı gönderemiyorum diyorsan aşağıdaki videoda bir yöntem daha var:
Bu videoda da uygulama izinlerini kontrol etmeni öneriyor. Bunu da denemende fayda var. Ayarlar, Uygulamalarım'dan WhatsApp uygulamasını bulup İzinler kısmından düzenleyebilirsin.
Bu medya gönderilemiyor başka bir medya seçin ve tekrar deneyin sorunun için çözüm önerilerimi sundum. Bunlardan mutlaka biri sorununu çözecektir. En başta göndermeye çalıştığın ses dosyasının mp3 formatında olduğundan emin ol. Ben bundan kaynaklı diye düşünüyorum. Bu olmazsa telefonunu aç kapat, bu da olmazsa uygulamayı kaldır ve yeniden yükle. Bu sırada dene lütfen. Kolay gelsin :)
Whatsaptan herhangi bir kişiye müzik gönderemiyorum ne yapman gerek herşeyi denedim yorumlara baktım orda ki insanların da denediğini yaptım ama yok olmuyor
Uygulamalardan Google play music in özelliklerine gir kapatmışındır belki onu etkinleştir bendede aynı şey oldu böyle çözdüm müzikleri google play aracılığıyla attığından o hatayı veriyo :) dene bir
En olmadı ses dosyasının üstüne basılı tut paylas ya da sununla paylas diyo ordan whatsap i sec gene gönderirsin elindr akıllı telefon var olmaz diye bişi yok