Bir bilim adamı olsanız neyi icat ederdiniz?
Ve neden
Bn kötü anilari silen bi makina olsun isterdim
Ve neden
Bn kötü anilari silen bi makina olsun isterdim
bir bilim kadini olarak kotu anilari silen bir makina icat etmeye ugrasmazdim. kotu anilar olmazsa, onlardan aldigimiz dersler de kaybolur. her seferinde kalkansiz kaliriz.
ne demisler bir musibet, bin nasihatten iyidir :-).
Davranışları kontrol ederek doğru ya da yanlış olduğunu önceden bilmemizi sağlayabilecek bir makine fena olmazdı sanırım
bilim adamı olmaya doğru gidiyorum istekleri alabilirim :D benim yapmak istediğim şey mikrodalga tekniğini manyetik alan tespitinde kullanmak. yani bi nevi hareket eden herşeyi algılayabilicek bi cihaz :)
ergenlere mantıklı düşünme yetisi verebilecek birşey icat etmek isterdim
teşekkür ederim
Cevap
15Cevap
Kötü Anılar Silinmemeli Bence Yaptıgımız Hatalarımızı Unutmamız İçin Önce Hatırlamamız Lazım. Ben Olsam Benim Her Yanlısımda Ve Hatamda Beni Dürten bir Cihaz İcat Ederdim.
Var annem
O ruhuma girdi benim
Beyin geliştirici bir ilaç bulurdum çünkü memlekette Beyni gelişmemiş Bazı insanlar var çok işe yarardı sanırım
Evet haklisin sevdim bu fikri
Teşekkür ederim :)
kötü anılar yapan bi makina icat edip sende kullanmak isterdim :) şaka bir yana insandaki gerçekt doğruları gösteren bir gözlük içat etmek güzel olurdu. kimin ne mal olduğunu bilirdin.
bende sende denerim
Yabancı dil öğreten bir cihaz bulmak isterdim... Yatmadan önce kuruyorsun sabah bi kalkıyorsun şakır şakır Japonca biliyosun mesela... Hiç fena olmazdı :)
Deniz suyundan rakı elde eden bir cihaz yapmak isterdim.
o zor sen unutsanda insanlar unutmaz biri öğrenir sana hatırlatır.ben olsam hiç araştırmadan ınsanların beynini okumak
Zamanda hareket etmeyi. Asrın buluşu olurdu. Zamanda ilerleme hızına da benim soyadımı verirlerdi. Çocuklar hesap yaparken benim soyadımı kullanırlardı falan...
ben işe yaramaz insanları maymuna dönüştüren bir alet yapardım ;)
İcat yapan bir makine. Biraz tembelim galiba.
kendi kendine burun karıştıracağı
İgrenc
müslüman olmayanları yokeden bir makine:)
zamanı yavaslatmayı icat ederdim..
Bunu bende sevdigimle kullanirdim zaman gecmesin diye
Bunu yapan sensin ben bide tl özeligi olacak tk tusla işinlana bileceksin istegin yere
bende zamanda yolculuk makinası yapmak isterdimdim
icaat edilmiyecek birşeyi.
zaman makinasını
Düdüksüz tencere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar