Arkadaşlar bu yaz PS alıcam ama karar veremedim 3 mü alsam yoksa 4 mü. PS 4 pahallı biraz ayrıca daha PS 3 ün 2 yılı var diye okudum siz ne dersiniz?
Ps3
Ps4
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dostum öncelikle ps3 al derim çün ki ps 3 de daha çok oyun var ve ps 4 oyunlarından daha uygun fiyatları. ps 3 kırdırtabiliyosunda hem pes 13 oynuyabılıyorsun guncellemelerı yapabılıyorsun. ama ben fıfacıyım dıyosan ps 4 de mantıklı. ps 4 hem kendısı hem oyunları para sıkıntı yaratıyor. ps 3 bence daha mantıklı gelıyor her oyun 150 200 tl arasında ps 3 de ama kırdırtırsan ıcıne oyun attırabılırsın. ps 3 alıcaksan kırdırtmak ıstıyosan kadıykoyde guzel bır yer var. eger yorumumu begendıysen en iyi görüş olarak seçersen sevinirim :)
Bol keseden oyun istiyorsan PS3, bol grafik, üstün performans ve az oyun istiyorsan PS4. Ben de PS4 var.
Ps3 al derim ben en azından Ps4 cıkınca oyunlarıda ucuzladı ve Ps3 için çok fazla oyunlar var pişman olmazsın. illa sıfır oyun almak zorundada degılsın 2. ci el PS3 oyunu satan çok fazla hem senide bayağı oyalar. Ps3 çıktıgında ps2 yine 3 , 4 yıl kullanılmış.. Ps3 ü hor görmeyın. :D
ps3'ü 600-700'e alırsın ps4 piyasa 1100 tl'ye kadar düştü sony yakında ps3'ten desteğini çeker... Ps4 oyunları pahalı ama takas yaparsın.
Cevap
7Cevap
Bence PS 3 al
Ya PS 4 cidden çok iyi ama oyunlar pahalı işte.
Aynen o yüzden kararsızım
En iyisi PS 1 haahahaha :D
Hala oynuyordum :D
Bende de vardı artık yok ama oyunları en ucuza olan o :D
Online oynuyorsan ps4 al eger online oynamıyorsan ps3 al
İkisinide al bende ikisde var
Bu Soru Biraz Kedimi Köpek mi Gibi Oldu
ps4 . . .
ps4 tabiki
Ps3 daha ekonomik
Ps4.
Ps4.