Şifre ayarları tamam sayenizde :D modem arayüzüne girdim ayarları yaptım kurulumda sorun çıkıyor. Wifi simgesinin önünde ünlem işareti var :/ ne yapmam gerek? Böyle oluyor
192.168.2.1 url adresinden giriniz size verilen kullanıcı adı ve şifreyi boşluk bırakılan bölüme girip tamam deyiniz modemi araçlar bölümünden yeniden başlatınız tekrar geldiğinde internet bağlantınızı kontrol ediniz eğer internet gelmediyse modemin arkasında bulunnan küçük deliğe toplu iğne yardımıyla modem ışıkları yanıp sönene kadar (modem bir tepki vernee kadar) basılı tutun maks 10 sn sürer sonra çekin ayarlar sıfırlanıcak bu dediğim işlemi yine uygulayın buna rağmen hala olmadıysa sorun var cihazda paketleyip iade gönderin yenisiyle değiştirsinler ;) kolay gelsin
Şöyle birşey oldu internet geldi gayet güzel kullanıyorum ama yinede kurulum aşamasından geçemedi modem. Servisi aradım airtiesın ve bana garanti süresini uzatmadığınız sürece size destek veremem dedi bunun karşılığında ücret istedi bende kapattım telefonu. İnternete giriyorum zaten neden süreyi uzatayım ki sadece kurulumdan geçmiyor bu resmini attığım ekrandan. Bir problem olurmu sonradan ttnetten falan?
İyi günler hanımefendi airties modem yazılımı sistemle bağlantı kuramadığı için bu şekilde yanıt alamıyor olabilir veya güvenlik duvarınızdan antivirüs sisteminizden dolayı kaynaklanabilir. Dediğim şekilde kullanıcı adı ve şifreyi girdiğiniz takdirde hiçbir sorun yaşamıyacaksınız ;) internet geldiyse problem yok
İnternet & Teknoloji konusunda 536 cevap paylaştı.
Wifi sifreleme güvenlik protokolunu gözden gecir ayrica frekans degerlerini dogru olup olmadigini kontrol et kullanim klavuzunda yazar her seyden önce modemi kapat ve 3 dk bekledikten sonra yeniden ac ayarlari yenile
En İyi Cevaplar