Sevgilimin para takıntısı.

Aslında benim sorun şu sevgilimle daha yeni sevgiliyiz 5 kere filan görüştük. İlk görüşmemizde arkadaştık ve hesabı alman usulü ödedik. Sonradan hoşlandığını söyledi ama alman usulü ödemeye devam ettik. Normalde bi erkeğin bu konuda centilmen olması gerekmez mi? Zaten bilerek de öyle uçuk yerlere gidelim demiyorum çok mütavazı yerlerde yiyoruz, içiyoruz. Bende hesap gelince direk cüzdanıma yöneliyorum o demedikçe durup ödemesini beklemiyorum tabiki. Ama bu durum bana sevgiliymişiz gibi gelmiyor sonuçta erkek ödemeli bende soyguncu değilim, öyle uçuk yerlerede gitmiyoruz. Şu hesap konusunda da napabilirim? Mesela 2 gün önce başka bi sebepten dolayı sorun yaşadık ve beni bırakabilirdi ama çok sevdiğinide söylüyor. Bu durumda da bu konuları bilmiyomuş gibi hissediyorum 2 yıldır kimseyle sevgili olmamış çünkü ama 21 yaşında bunuda bilmesi lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Para takıntısı var çünkü çok hesaba takılıyor, parasına çok bakıyor bişeyin. Ben öyle değilim ısmarladığmda oldu zaten. Ama daha yeni ilişkilerde erkeklerin buna dikkat etmesi, centilmen olması gerektiğini düşünüyorum bir yıl filan geçmiş olsa neysede daha yeniyiz.
Sevgilimin para takıntısı.