İnstagram takipçi kasma sitesi var mı iyi? Facebokta olur :)
En güvenilir instagram takipçi arttırma sitesi hangisi? Takipçi alacağım, güzel bir yer lazım. İnstagram takipçi sitesi önerir misiniz?

İnstagram takipçi kasma sitesi var mı iyi? Facebokta olur :)
En güvenilir instagram takipçi arttırma sitesi hangisi? Takipçi alacağım, güzel bir yer lazım. İnstagram takipçi sitesi önerir misiniz?

Günümüzde İnstagram çok popüler bir mecra olduğu için herkes kendini öne çıkarma peşinde.. Bu bazen her zaman organik olarak ilerlemiyor, bazı insanlar kolay yoldan takipçi satın alarak kendini öne çıkarma yoluna gidiyor.

İnstagram takipçi hilesi, panel üzerinden size otomatik olarak takip ettirilen kişiler anlamına gelmekte. Parayla satın aldığınız zaman hesabınıza otomatik aldığınız miktarda takipçi yükleniyor. Tabi bunların kalıcı olma garantisi de yok, düşebilir.

Bunlar tavsiye edebileceğim takipçi satan siteler ama ben yine de instagram takipçi hilesini tavsiye etmiyorum.
Takipçi fiyatları da alacağınız pakete göre değişiyor. Mesela hiç aktif olmayan bot takipçi isterseniz, örneğin 250 bot takipçi 10-20 TL arasında değişiyor. 250 gerçek aktif takipçi, yani profillerine giriş yapan kullanan hesaplardan takip isterseniz de 40-50 TL arasında değişiyor.
çoğu site kapanmış sosyora. com kullanıyorum servisleri güzel çalışıyor türk fiyatlar orta seviyede ama güvenilir
Fotoğraf paylaş 2 3 tane peş peşe anında 100 tane takipçi gelir beğenilerin artmaya başlar kız arkadaşıma instagram açtık 2 tane fotoğraf attı yarım saatte 190 kişi takip etmeye başladı ve fotoğrafları benimle birlikteydi Yani direk kız arkadaşımın instagramı kapadım kendi adımı yazdım fotoları kaldırdım şifreyi değiştirdim 😂😂😂
iPhone kullanıcısıysan, FollowerFast isimli uygulamayı kurabilirsin. otomatik bot sistemi var. daha seri kasarsın. Web sitelerinden kasmaya uğraşma genelde hemen hesap geçici ban yiyor. mobil uygulamalar daha mantıklı oyüzden.
Burada önemli olan konu organik olarak takipçi arttırmaktır. Burada bulunan instagram takipçi artırma ile ilgili makaleyi okumanızı öneririm. Anlatılan şeyleri yaptığınızda instagram takipçi sayınızda istediğiniz artışı yakalayabilirsiniz. Ve bu takipçiler kendi istekleri ile geldikleri için de hesabınızda takipçi düşüşü yaşamazsınız.
Ben çok kullandım ama hesap çalınıyo ya da saçma sapan takipçiler geliyor, binlerce kişiyi beğeniyorsun. Şuradan ucuz bir fiyata alıyorum bedavasıyla alıpta riske atmam daha çalıyolar
Cevap
81Cevap
Sn. -18 Sosyal Ağ Veledi,
Anlamsız şeyler peşinde koşacağınıza ve bana az sonra teyze diyeceğinize ufkunuzu genişletsenize?
Neden hep ispatlama isteği, bir şeye ait olmak zorundalık hissediyorsunuz? Instagram'da 10000 takipçiniz olsa ne olur, olmasa ne olur...
Sn. Uyuyan Moderatörler ve @KızlarSoruyor ,
Arkadaşı paketler misiniz sorusu ile beraber acaba?
Bu cevabınla beyin yaşını belli ettin tebrikler
Başına www. Ekleyerek
@imaginewoman Merhaba bana bir arkadaşım faceden mesaj olarak attı senin resimlerin reklam yapıyorlar dedi bunun gibi bir link gönderdi nerdeyse aynı bu nedir giriş yaptım ama anlamadım virüs falan mı
Şahsen ben takipçi ihtiyacım olduğunda sitesini kullanıyorum. Tamamen ücretsiz ve güvenilir. Bu sitenin farkı diğer siteler gibi sisteme giriş yaptığınızda haberiniz olmadan hiç kimseyi takip etmiyorsunuz sizin adınıza hiçbir işlem yapmıyor. Sistem her saatte bir 100 instagram takipçi hilesi ve 100 instagram beğeni hilesi kredisi veriyor. Bir günde 2400 takipçi ve 2400 beğeni demek instagram takipçi kasma için mükemmel bir site.
Site link bırakmayı unutmuşum buyrun :
nerde?
Zaten google'da aratırsan birinci sırada en iyi en kurumsal siteyi göreceksin. Ben sürekli buradan alışveriş yapıyorum sorun yaşamadım. Zaten 7/24 destekleri var bu diğer hiç birinde yok :D ben garanticiyim valla bide aradımmı ulaşabilmek istiyorum. Çok ağzım yandı açıkçası o yüzden bu işlerde özellikle en güveniliri tercih etmenizi öneririm.
Arkadaşlar ben aylardır instagram takipçi hilesi veya instagram beğeni hilesi ihtiyacım olduğunda
adresini kullanıyorum. Siteye girdiğinizde zaten "Güvenli" ibaresini görüyorsunuz direk huzur veriyor. Bir sorun yaşamıyorum tavsiye ederim :)
O ugulamaların hiçbirisi profiline eriştiği için güvenli değildir
sosyal medya hesaplarınıza ucuz, kaliteli, güenli; takipçi, izlenme, beğeni vb. satın almak istiyorsanız instagram üzerinden @marsmagza hesabına ulaşabilirsiniz
***1000 adet takipçi fiyatı 20tl'dir***
(dolandırıcı değilim sadece reklam yapacak kadar param yok)
Türk mü yoksa botmu
Kesinlikle fenoinstaya güvenebilirsin. Her zaman iletişim hâlinde olabiliyorsunuz. Her türlü yardımci oluyorlar. Ayrıca hesap sifresi vermeye gerek de yok. Oldukça güvenilir. Bir sıkıntı yaşamadım. Bir cok yerde şikayet olarak iletişime geçecek kişiyi bulamadıkları yazıyor. Bu sitede siparişi verdikten sonra anında yazıyorlar. Ve çok ilgililer 🌼 Ve dediklerini harfiyen uyguladılar ☺️
instagram takipçi hilesi sayesinde instagram profilinizin takipçi sayısını kat ve kat arttırabilirsiniz. gelişmiş arayüzü ve hatasız fonksiyonları ile script işinizi harika bir şekilde görecektir.
ise yarayan hile , orjinallik :) birde aklinizdan gecen guzel yazilarlala suslememe:)
gerisi hile programlariyla ugrasim derken sifreniz ve hesabinizdan olmayin ya da paranizdan ;)
Ergenuslar bu zamanlarda arkadaşları arasında popi olmak isterler bunun için her türlü hileye başvururlar sonraki yıllarda bu acınası hallerine çok güleceklerdir.
O siteden uzak dur güvenilir değil benim kızlarsoruyordaki kullanıcılara ve herkese önerdiğim ve İnstagram takipçi hilesi deyince türkiyede benim aklıma gelen tek site mediainsta. com virüssüz spamsız hesabınız kesinlikle çalınmıyor.
Takipçi - İnstagram takipçi ve beğeni hilelerini kullanarak beğeni ve takipçi kazanabilir ve takibi bırakanları görebilirsiniz..
instagramtakipet. tk
Bu tarz şeyler "scam"dir yani aldatmaca, hesabını zombi hesaba çevirir.
Zombie hesabı nasıl oluyor anlamadım
Botnet'le aynı mantık. Senin hesabına giriş yapmanı ister site veya program üzerinden ve senden çeşitli izinler ister. Bu izinler sayesinde yüzlerce binlerce bot hesap ele geçirir sistem ve sisteme yeni kayıt olan biri takipçi isteyince bot hesaplardan takipçi kazanır (tabi bu arada kendi hesabı da bot hesaba dönüşür). Bu senaryo en masumu oluyor sanırım.
valla bende çektim 5000 kişi kadar hepside gerçek kullanıcı tavsiyem olsun;
Hesapta çalınma durumu yaşadınız mı
googleye yazınca çıkıyor zaten ilk 3 sıradakiler kullanımı kolay ve rahat
Bunun takip attırma şeysi de mi var ya?
Etiket yap bol bol öyle doluyorlar.
hmm bende almak istiyorum ama ödemiyi nasıl yapacagımızı bilmiyorum eger sen biliyorsan anlatırmısın biraz hatta pahalı bile degil 100 takipci 15 lira filan :)
heyyy kızım ödemeyi bilgisayardanmı yapıyorsun nereden yapıyorsun söylermisin :))) :D :dd
kızım bu ödeme işinden faln bn tırsıyorum anlamıyorum keşke internet hesabımıza yansısa sen nasıl ödeme yapacaksın? :)
Ne yani takipçi için para mı vereceksin? Saçmalığın daniskası artık :) Millet cidden sapıtmış :)
İlk başta denemek amaçlı çok az takipçi satın aldım sonrada 5000 takipçi satın aldım. Sitenin adı instatakipci. com ben memnun kaldım valla hala duruyo takipçiler. Giyim butiğimin hesabı için almıştım.
İnceledim ama çalışmıyor bende çalışan hile sitesi ve uygulamlarına baktım bir yazı yazılmış bu hileler için medium. com/.../instagram-takip%C3%A7i-hilesi-yapabilece%C4%9Finiz-web-siteleri-ve-uygulamalar-76210ffa72fd
Ben instabegenitakip. com ' u kullanıyorum 2 senedir. Hem ucuz, hem de takipçi, beğeni, izlenme işlemleri anında başlıyor. E birde instagram şifremi istemiyor Tamamlanmayan işlem olursa da parayı otomatik iade ediyor. Tavsiye ederim
Şöyle bir siteden daha önce almıştım
takipçi gelmişti. Bulabiliyorsan türk aktif takipçi al diğer botlar bir işe yaramıyor.
Aktif Ve Türk Takipçi Satışları Yapılıyor , Bir Bak Derim.
Aktif nasıl olabilirki
meme çatalı aç bikac foto koy ve herkese açık yap işte sana takipci kasma hilesi
:D :D kardeş sevap kasma cracki ara
yanlış sulardasın
dediklerinden birşey anlamadım :D
harbiden ya crack biliyorumda ne alaka lan
goguslerını bacaklarını poponu acarak fotolar paylas bak neler gelcek takipci istegi
linkini ver panelden atayım. unutma ama bu kıyağımı ;)
_edabays
2020 yılının en çok tercih edilen instagram Takipçi Arttırma Sitelerini bir araya topladık, detaylara web sitemizdeki yazımızdan ulaşabilirsiniz isacoturoglu. com. tr/.../... pci-kasma-siteleri. html
instagram takipçi, oto beğeni veya video izlenme satın alarak hızlı bir şekilde paylaştıklarınızın keşfet bölümüne çıkmasını sağlayabilir ve kısa bir sürede binlerce takipçiye ulaşabilirsiniz.
Merhaba benim 1125 gerçek takipçim var. Takipçi kazanma konusundaki tecrübelerimi şu yazıda paylaştım. Göz atanlara fydası olacaktır diye düşünüyorum. instagramda-takipci-kazanmak-icin-9-pufnoktasi
Aslında çok mantıklı değil bu işler ama bende yaptım zamanında :)
bayinsta. com sitesini kullanmıştım. Bence parayla almana gerek yok. ücretsiz veriyorlar.
Asıl hesabımda yapmamıştım tabiki :)
Adı ne
Virüssüz yoktur sadece hileyi yaptıktan sonra şifreni değiştir
maalesef instagram kullanmıyorum ki arttırayım sende bırak boşver :D
Ücretsiz olanı var mı onun
Bulursan banada soylermisin lütfen 😊
Takipci kasma ne mk
bu ergenler beni benden aliyor yeminle
Ne kadar özentisiniz ya, boş işler peşinde koşmayın..
ben kendi influencer hesabım için bakıyordum, fenomist sanırım en güveniliri ama başka bir sürü var
miniavm. com
iyibudur. com
Bu siteler kesinlikle güvenilir en hızlısı türk yollayan Mini AVM bu site gerçekten çok iyi tavsiye ederim
www. youtubereklam. net/blog-guvenli-takipci-satin-alma-siteleri Bu makalede güvenli takipçi sitesinden bahsetme olmuş. Bir göz atın derim
inshilesi. com 'dan alım yaparım genelde. şahsi hesaplarda sırıtabiliyor ama kurumsal hesaplarda lazım.
bisi yapma ya hashtag ekle karsılıklı begen takıp et. uygulama yukleme
arkadaş hesapladım benım dugune o kadar adam gelmeyecek kızın takıpcısıne bak
Instagram Emirxay ucuz Türk ve düşmeyen takipçi👍🏻
butik mağazam için dönüşleri güzel bi takipçi sitesi bi değerlendirin fena değil
hiç bir yerde bu kadar hızlı güvenilir ve ucuz hizmetler yok dene derim.
takipcikazan. com. tr takipçi beğeni satın alabilirsiniz güvenilir bir site tavsiye ederim
Takipettir. net veye. comolmsi laxim ama bulasma derim sonra takip ettigin baya durduramiyosun
Takipettir'den mi uzak durayım? Diğerinden mi
Sahte takipçileri ne yapacaksın merak ettim 🙄
Daha fazla gözüksün
Olsun 1000 e tamamlamak istiyorum 4 rakamlara geçmek icin daha güzel durur
Googlede cok site var
Çok çalışırsan senin de olur.
Popüler kültüre kölesiniz hepiniz.
Tıpkı fenevin twitterde takipçi satın alması gibi: R-E-Z-A-L-E-T
Bu tür şeylerle başını ağrıtma bence..
Onlar sıkıntılı hic kullanma
1 yildir sorun yasamadim ama
bir kizin hesabini calmislar burda paylasmisti