Benimde 3000 km'de arabam var ama çok nadir de olsa geri vitese geçerken senin dediğin gibi geçmeme oluyor. Bunu aradabir yapıyorsa sorun yoktur, her seferinde oluyorsa o zaman sorun var demektir. Debriyaj balatasında sorun olacağını düşünmüyorum çünkü olsaydı diğer viteslerde de aynı sorunu yaşardın.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet dedigin gibi arada bir yapiyor
En İyi Cevaplar
Debrişyaj balatası bitmiş olabilir. Bence en yakın servise git aksi takdirde vites dişlilerini de zarar verirsin. ya da direk dişlilerde problem vardır. Bahsettiğin tabloda ya vites dişlisi tam yerine oturmuyor ya da baskı balata vites dişlisini oturduğu yerde tutamıyor. Sonunda bu durum sıklaşır ve yolda kalma ihtimalin yüksek araban ne bilmiyorum fakat epey maliyetli olacak bu işin çözümü baskı balata değişecek büyük ihimal model verirsen maliyette söylerim ama 1.000 tl civarı bir hesabı gözden çıkar. Şimdiden geçmiş olsun.
012 Yorumla- +1 yıl
Araba 45 binde, bu dedigin sorun olabilir mi bu kaar kisa kullanimda balata gider mi
- +1 yıl
Kullanıma bağlı olarak aşınmış olabilir marka model verirsen daha net bişi söyleme imkanım olur. Sol ayağın farkında olmadan sürekli debriyajın üzerinde kullanıyosan arabayı ya da çok sık dur kalk yapıyorsan veya arabayı patinaj yaptırarak kaldırıyorsan sürekli bunlar balatayı yoran şeyler.
- +1 yıl
Araba aha 1 aydir bende, ben aldigimda bu sorun ufak sekilde vardi, ben alisamadim diye dusunmustum ama biraz fazla yapincabrnle ilgili olmadigini anladim. 2010 model ford fiesta arac
- +1 yıl
Yok vites kolu zorlanmiyor cok kolay geciyor
- +1 yıl
Ya ses cok belirgin degil bir kirt diye ses cikiyor
- +1 yıl
Tamam tanidik biri var o bakacak once bir
- +1 yıl
Arabanin hicbir sorunu yokmus. Nette arastirdim ayni durumda olan cok kisi var. Yarim dk rolantide bekleyip kaldirinca ses falan gelmiyor.
- +1 yıl
Yazdigimdan beri hic sorun olmadi
anlattıklarına göre herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum, araçların bir çoğunda özellikle geri vitesi mandal ve bastırma ile kumanda edilmeyenlerde geri vites geçişleri zor olur. bunun nedeni seyir halindeki aracı yanlışlıkla geri vitese geçirilmesini zorlaştırmak içindir.. sadece zamana bağlı olarak debriyaj baskısındaki aşınma ile geçişler normalinden daha zorlaşabilir.. bu yüzden debriyaja daha derine basarak deneyebilirsin ;) zorlarsa seni bir tamircide kolayca halledilecek bir durum ;)
011 Yorumla- +1 yıl
Araba henuz 45 binde yani kullanimdan kaynakli hata olusacagini sanmiyorum. Mandalli degil geri. vites. normal, hatta sorunu kendimde aradim bir sure geciremiyor muyum diye ama o konuda da sorun yok ayni seferde 3 kez kalkmayinca bende sorun olmadigini anladim
- +1 yıl
45 bine kadar baskı balata bakımı yapılmadıysa normal bir durum ve senden kaynaklı bişi olduğunu sanmıyorum ;) bir de ufak bir tavsiye; vitesin geriye geçmediğini görürsen debriyaja basmayı tamamen bırak ve sonra tekrar sonuna kadar basarak geçir vitesi , emin ol sonuç alacaksın ;)
- +1 yıl
Evet zaten o sekil yapiyorum oyle kalkiyor, 1 e al sonra gecir yazmislar bazi yerlerde
- +1 yıl
Tamam tesekkur ederim. o zaman :)
- +1 yıl
Aa :) tesekkur ederim
- +1 yıl
Arabanin hicbir sorunu yokmus. Nette arastirdim ayni durumda olan cok kisi var. Yarim dk rolantide bekleyip kaldirinca ses falan gelmiyor.
- +1 yıl
Unutmustum da eig sec diye mesaj gelince aklima geldi yazmak.
+1 yılablacim araban kac model bilmiyorum ama bizim arabanin muayenesi bu hafta yapilcakti. bizdede ayni sorun vardi eger alman arabasi kullaniyorsan bmv mercedes ford woswogen ozellikle ford ise arabanin gaza giden bir borusu varmis debrajla alakali o borunin icinin tikinmasiyla olusuyormus sanayide goster belki ayni sorundur. ya da 2. bir seceenek debrajda sikinti vardir ayarlari gevsemis tam basmiyordur gotur hemen yaparlar 15 dakkaya uzun bir isi yok
04 Yorumla- +1 yıl
Ford evet aracim, peki bu sorun sadece geri viteste mi olur ileri giderken sorun yasamaz miyim?
- +1 yıl
abla arabayi kontagina tak biraz isindir hemen calistirma. ve araba isindiktan sonra duzeliyo yani hemen biner binmez kontak calistirtma kontagi cevir mars yapma isinsin 2 dakka falan. bide goster sanayiyye hemen yaparlar 15 dakkada
- +1 yıl
Evet ben biraz. beklemiyorum sabirsizim
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yılArabanın debriyajına tam basılmadıgı zaman zamala dişliler sıyırır ve vites cok zor gecer yami bir şöför her vites attıgında debriyeja yüzde yüz deilde yüzde 80 basıyosa 1. 1.5 sene sonra vites zor gecer o saatten sonra debreyaja tam bassanda gecmez dedigim gibi dişliyi sıyırmıştır yüzde 90
07 Yorumla- +1 yıl
Peki ileri veteste de ayni sorun olmaz miydi o zaman?
- +1 yıl
Bunu en cok geri viteste yaptıgın icin öyle oluyodur.
Arac otomatikmi? - +1 yıl
Hayir düz vites
- +1 yıl
Ya araba 45binde hemen bunlar olur mu
- +1 yıl
Üzgünümde kullanan bayansa olur 😞
- +1 yıl
Yok hayir erkekten aldim ben
+1 yılDişliler aşınmis olabilir tamire götür.
bende bir kac kere sadece ileri vitesleri takabiliyordum 1 3 5 geciyordu 2 4 ve r gecmiyordu vites yerinden cikmis oysa... baktir bir yere park ettiginde cikaramazsin vites degismezse onemli birsey..01 Yorumla- +1 yıl
Sadece r gecmiyor benim
+1 yıldişliler bazen oturmaz vites geçmez. her arabada mutlaka olur merak etme. çözümü çok basittir daha önce bikaç bayana da tavsiye ettim. geçmeyince 1 e tak on santim ileri git ya da teker yarım tur yap sonrasında geriye tak gör bak nasıl geçiyo sorunsuz :)
00 Yorumla
+1 yılÖnce 1 e tak sonra debriyaj yenile sonra dene zor oluyorsa debriyajdan Çek ayağını iki 3 tazele 2 ye 1 e tak yeniden dene bunlar kolaylaştırır geriye gitmeme sorunu debriyajdan ayağını Yavaşça kaldırmıyorsan sürekli Basılı tutup kaldırmıyorsan istediğin kadar gaza bas gitmez
05 Yorumla- +1 yıl
Yok her zaman olmuyor zaten, ilk denemede olmayinca bosa alip tekrar takiyorum kalkiyor ama ilk basmada kalmayinca gaza basarken garip bir ses geliyor disli gecmemis oluyor sanirim.
- +1 yıl
Aracın ne? Modeli?
- +1 yıl
2010 ford fiesta
- +1 yıl
Dediğin gibi dişliler sıkıyor olabilir onu en yakın bir ustaya ya da servis varsa servise götür 👍☺️
- +1 yıl
ya tam olarak geçiremiyorsun vitese ya da vites dişlilerinde sıkıntı var servise ya da sanayi ye git biran önce böyle kullanma daha çok masraf açar
013 Yorumla- +1 yıl
Geri viteste sadece sorun
- +1 yıl
Once 1e sonra geriye tak ses gelmesi normal yazmislar, biri forumlarda sormus
- +1 yıl
Vites. gecisinde ses yok. Gaza basinca ses var. 2010 model
- +1 yıl
Ford fiesta
- +1 yıl
Viteste sorun yok gecisi cok rahat zaten. Gaza bastigimda kaldiramiyor ses cikariyor. Vitesi gecerken ses falan yok
- +1 yıl
Yeni aldim 1 ay oldu
- +1 yıl
Kosmet neyse artik
- +1 yıl
debriyaj ve gaz ayarını iyi yapamıyosundur ayahının alışması lazım önce debriyajı kaldırcan sonra gaza bascan.. ya da arabayı titriyecek kadar debriyajdan çekcen sonra gaza bascan ilk zamanlarda olur böyle sorunlar acemi şöförsün zamanla alışırısn
05 Yorumla- +1 yıl
4 yildir araba kullaniyorum arabayi alali 1 ay oldu bu 1 ayda 7 defa falan bu sorunu yasadim
- +1 yıl
Bilen birinin yaninda cok sürdüm. Pardon 4 yildir diyorum arkadasim aktif olarak kullandim. Ne bu guvensizlik bayanlara anlamiyorum. Nette baktim da fiestalarda bu sorun varmis kronik bir sekilde.
- +1 yıl
+1 yılGeri vites dislin ya. Kirilmis ya da geciremiyorsun debriyaji bascekbas tsm oturmaya bak vitesi ya da bastır. Sen taktikca debriyajdan cekince çıkar disli eger kiriksa. Tamirciye götür sen bilirsin dedigin sesi biliyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Evet disli gecmemis gibi ses. geliyor her zaman olmuyor zaten ama rahatsiz etti. tedirgin oldum
- +1 yıl
Olmakta haklısında. Ve olda en kisa zamanda gotur tamirciye. Erkekse hor kullanmış olabilir. ya da vitesi en sağa vur 2 3 defa daya en saga bastırıpta takmayı dene. Debriyaji pompalamayi dene
- +1 yıl
ger dişlisi dağılmış malesef tam olarak düzgün bir şekilde takılmadığı için dişliler zarar göröüş dişlilerin değişmesi lazım :))
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Hayir yazdigim gibi ne arabada ne bende sorun var
+1 yılBaskı ayırmıyordur veya da vites kutusu dişlilerinde problem olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Sorun cozuldu zaten. Arabanin hicbir sorunu yokmus. Nette arastirdim ayni durumda olan cok kisi var. Yarim dk rolantide bekleyip kaldirinca ses falan gelmiyor.
- +1 yıl
geçmiş olsun
+1 yıldebraj teli, vites dişlisi, şanzımanda sorun olabilir ya da şanzıman yağın azalmıştır.
01 Yorumla- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim
Arabalar konusunda 2,4b cevap paylaştı. Debriyaja tekrar basmayı deneyip tekrar geri vitese almayı dene.. Bazen
vitesler takılabiliyor.05 Yorumla- +1 yıl
Oyle yapinca düzeliyor zaten
- +1 yıl
Ses geliyot ama
- +1 yıl
E gotureyim bari
Vites kutusu dağılmış !!! Geri vitese aldığında jııırt diye ses geliyorsa vites dişlisi aşınmış ve sen servise git derm... daha kötü sonuçlara çıkarmadan...
04 Yorumla- +1 yıl
4 kalkmadan birinde oluyor sadece araba 2010 model 45binde
- +1 yıl
Tamam Sagol
- +1 yıl
vitesi gerektiği şekilde kullanmadığından olabilirmi :) mesela adamlar oraya debriyaj koymuş olabilir. Vitesi debriyaja basıp vitesin geçtiğinden emin olacak şekilde takman gerektiğini sana anlatmış olmaları lazım
14 Yorumla- +1 yıl
Arkadasim komiklik olsun diye mi yapiyorsun ya valla hic eglenmedim.
- +1 yıl
Debriyajda sorun yok cok nadir yapiyor onu zaten geciriyorum ama disli takili mi kaliyor anlamadim
- +1 yıl
Muhtemelen aracı geri vites yerine 4. vitese takıyorsun haliyle ne ileri ne geri gidebiliyor... Biraz pratik yap alışırsın...
13 Yorumla- +1 yıl
Sorun. halloldu zaten
- +1 yıl
Evet aynen oyle :)
+1 yılBaskı balatadan olmaz. Geri vites dişlisinde sıkıntı olabilir. bir tamirciye göster ilerde hiç geçmemeye başlar
09 Yorumla- +1 yıl
Evet ilk aldigimda daha azdi simdi sık yapmaya basladi
- +1 yıl
Dişli zamanla daha çok aşınıyor. Bir süre sonra vitese hiç geçmediğini göreceksin. ya da dişlide değil sekrpmecinde olabilir. Bunu anlamak için geçmediği zamanda elinle tut bakalım gidiyormu araç gidiyorsa sekromeçtende yapar
- +1 yıl
Elinle tut derken
- +1 yıl
yani vitese attın baktın gitmiyor vitesi tekrar geriye koy ve elinle tutarak kalkmayı dene
- +1 yıl
Iyi de gecmis Oluyor. zaten elle tutacak bisey yok ki
- +1 yıl
işte geçmiş oluyor gibi görünüyor ama orada ufacık bir oynamada ayrılıyır ve o sesi yapıyor yani vitesten çıkmış oluyor. elinle tuttuğunda o milimlik oynama olmayacaktır.
- +1 yıl
Tamam drneyryim
- +1 yıl
- +1 yıl
Bak evet ben onu atlamışım şanzıman yağlamayı tamamlamadığı için yapar benim arabada da var :)
Sanayiye git ablacım biz nerden bilelim yahu yalan yanlış şeyler söylerler motora daha fazla zarara uğratırsın
03 Yorumla- +1 yıl
Fikir aliyorum arkdasim anlayan vardir keisn niye atarlaniyorsin
- +1 yıl
Onemli degil
+1 yılDebriyaja tam basmiyo olabilirsiniz ve geri vites takmaya valisiyken tam oturtmuyosundur ve gecmediginde ayagini hafifçe debriyajdan kaldir yuvaya oturacaktir
01 Yorumla- +1 yıl
Tam basiyorum vitesi de tam geciriyorum vites sorun degil disli gecmiyor
+1 yılvites kutusundaki hilallerde sıkıntı var muhtemelen. servise ya da oto tamirciye götür. servis çok para ister haberin ola
10 YorumlaGecmis olsun onemli bisi değil .3500 tl araya sikismis hemen cozulur
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılşanzıman tam oturmuyordur. debriyaj'a yarım basarak dene.
03 Yorumla- +1 yıl
Yarim mi? Tamam deneyeyim ama her zaman bu sorun olmuyor bazen yapiyor.
- +1 yıl
dişliler geçmiyordur. o garip ses çıkıyor dediğinde bu yüzden yapar.
- +1 yıl
Tamam bir deneyeyim her zaman olmuyor zaten
+1 yılKalkmıyor derken hiç mi kalkmıyor? ya da kaldırırken sanki arka tampon bişeye takılmış da ondan kurtuluyormuş gibi mi kalkıyor?
05 Yorumla- +1 yıl
Hic kalkmiyor, bosa alip tekrar takiyorum o zaman kalkiyor
- +1 yıl
Anladım, dediğim şekilde olsaydı benimde başıma gelmişti ama bu başıma gelmedi malesef.
- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim
- +1 yıl
Aracın km'si düşük büyük bir sorun olacağını sanmam ama yinede servise mutlaka gösterin buradan kimse yardımcı olamaz, olsa bile çözüm sağlamaz. Araç yeni, servise gösterin mutlaka, başka tamirciye açtırmayın aracı.
- +1 yıl
Peki kendi servisine gostereyim.
+1 yılVites dişlisi gitmiş olabilir. Balatalarin bittiği anlamak için vitesi 3 falan al araç gene kalkıyorsa balatandan dir.
010 Yorumla- +1 yıl
Nasil yaNi 3te mi kaldirayim
- +1 yıl
evet 3 tak eyer araç kalkiyorsa balatalarin bitmiş demek dir. Normalde bir araç 2 den fazla kalkmamasi lazim
- +1 yıl
Ben zorlamayayim ya :)
- +1 yıl
zorlancak bir şey yok. Zarar gelmez korkma kalkmaz stop edersen balata saglam araba kalkarsa balata bitmiş. Basit yöntem ile anlaşiliyor. Aracin model markasi nedir
- +1 yıl
Tamam deneyeyim, ford fiesta 2010 model
- +1 yıl
o arabanin eyer cok acemi biri 1 sene boyunca kullanmadiysa baski balatasinda sorun olmaz sanmiyorum.
- +1 yıl
Bence de olmaz gibi yani kullanicilari erkekti :) yanlis kullanim olacagini sanmiyorum pek
- +1 yıl
benim gibi genç kullanmiş ise olur :D Bence sen bir servise götür araçı
- +1 yıl
Tamam sagol
- +1 yıl
+1 yılDebriyaj balatası bitmiş olabilir , ilk 5. Vitese at sonra geri vitese at veya çift debriyaj yaparak geri vites yap :)
03 Yorumla- +1 yıl
5 yillik 45 binde araba, biter mi boyle hemen
- +1 yıl
- +1 yıl
Sevindim öyleyse :) Allah kazasız belasız binmek nasip etsin
Arabalar konusunda 409 cevap paylaştı. Debriyaja tam bas o sürtünme sesi şanzımandan geliyor vites tam olarak geçmediği için oluyor o
03 Yorumla- +1 yıl
Tam basiyorum
- +1 yıl
Hayir mandalli degil. Vitesin gecisinde sorun yok
Arabaların kalkma gibi bir özelliği yok zaten... araba gider. Adfgg
14 Yorumla- +1 yıl
Yerinden kalkmiyor canim "arabayi kaldiramadin" derler, gidertemedin degil.
- +1 yıl
Derdim var kardeism burafa :P
Kampanalar ölmüs ya da . Yagin degistirmediysen. Janzimanin az omru kalmistir. . .
04 Yorumla- +1 yıl
Az omru mü
- +1 yıl
Yok. ya ses oyle degil yani. Ileri viteslerde de sorun yok zaten. Geri viteste bazen oluyor
- +1 yıl
+1 yılotomatikse şanzıman beyini sorunlu, düzse o şanzıman bitmiş..
05 Yorumla- +1 yıl
Nasil biter bu sanziman herkes ayni. seyi yazmis, araba duz giderken sorun yok geri takinca da bazen. yapiyor bunu, 2010 model 45binde bu araba
- +1 yıl
düz giderken de sorun vardır ama farkedilmiyordur. dengesiz kalkıyordur vites geçişleri hissediliyordur, zıplar gibi oluyordur vites değişirken öne doğru vs. vs. otomatik ise risk vardır her zaman.10 binde de sıkıntı olabilir. başıma geldi de oradan biliyorum. geri vitese geçmezdi 3-4 sefer uğraşmadan :) 58 binde yapmıştı.. düz vitesse bunları unut daha basittir çözümü yaptırılabilir kolaylıkla..
- +1 yıl
Araba duz vites ileri giderken hic sorun olmuyor kalkarken cok rahat yumusak kalkiyor
- +1 yıl
o zaman şöförü değiştirmek lazım galiba:) ya da bir göstermek iyidir yolda bırakmadan.. geri vitese almadan 1'e alıp sonra geriye alırsan muhtemelen geçer ilk seferde...
- +1 yıl
Evet dogru dedin arkadasim simdi baktim nette bu sorunu yasayan cok kisi yazmis, fiestanin kronik sorunuymus. 1e alip sonra geri takmak lazimmis
Vites dişlisinde sıkıntı var :) ilerde vites atmalarında problem yaratacaktır. :)
08 Yorumla- +1 yıl
Ama ileri viteslerde. sorun. olmuyor
- +1 yıl
Sizin de mi oldu ayni sorun
- +1 yıl
Sadece geride sikinti zaten, bosa alip tekrar deneyince kalkiyor ama ilk de bazen ses geliyor gaza basinca
- +1 yıl
Gostereyim o zaman
- +1 yıl
Debriyaj a tam bas ya da baski balatada sorun var
09 Yorumla- +1 yıl
Tam basiyorum, 45 binde araba baski balata sorun olur mu
- +1 yıl
Baktirayim ben. bir
- +1 yıl
Ford fiesta 2010 model
- +1 yıl
Degil
- +1 yıl
Sagol
Abla onu buradan aldigin bilgilerle yaptiramassin. bence hic ugrasma sevket ustaya gotur bir baksin...
00 YorumlaAmac ne surekli arabamda arabamda diye sorular sormandaki?
05 Yorumla- +1 yıl
Seni ilgilendiriyor mu?
- +1 yıl
Afedersin de kiskandin mi seni neden gerdi Bu durum? Mesajlarina cevap vermiyorum diye mi bu kadar tavirlisin yoksa?
- +1 yıl
Kolumu bacagimi mi sorsaydim. Nerem guzel mi deseydim. Sevgilime ne alayim mi yazsaydim. Burada soru sormak serbest istedigimi sorabilirim. Merak ettigim sorun yasadigim ne varsa sorabilirim. Rahatsiz olursan cevaplamak istemezsen yazmazsin. Benim arabam var dememin buradaki insanlara ne zarari olur ne de yarari. Kaldi ki cevap veren insanlarin da zaten arabasi var ki yardimci olmaya calisiyorlar. Hava atacak bir durum yok. Kimse beni tanimaz etmez aa arabasi var deseler bana ne faydasi var?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim arabam olduğunda bende böyle bir soru sorucam :d
02 Yorumla- +1 yıl
Olur insallah ama bunu sorma bence :)
Cevap sahibi+1 yılAmin :D olsunda yeter ki böyle olsun :d
Gizli Üye(36-45)+1 yılDebriyaj plakisinda sorun var tamirciye goturmelisin
012 Yorumla- +1 yıl
Sadece geri vitrstebolur. mu öyle
Cevap sahibi+1 yılEvet olur debriyaj plakasi silinmis derler halk agziyla tamir eten gerek baska cozum yok tekmeyle tokatla oluyor keska olsa
- +1 yıl
Iyi bakalim gostereyim, nette baktim normal olmasi. Once 1r alip sonra geri takin diyor
Cevap sahibi+1 yılNerde okudun alakasi yok tamire gotur. Bu soruyu tamirciye sor biraz gulsun kendine )
- +1 yıl
Donanim haberde fiesta icin yazmislar, kronik bir sorundur her modelde olur bu sekilde halledin kitapcikta da yaziyor demisler
Cevap sahibi+1 yılMalesef boyle bisey yok dene eger sorun giderse bir yasima daha gorecem ))
- +1 yıl
Asagidaki yorumlarda da var bunu yapmami soyleyen
Cevap sahibi+1 yılSadece ses gelmesin kullanmaya devam edeyim diyorsaniz bu tur taktikler gecici ise yarayabilir ama ilerde kendiliginden duzelir demek kesinlikle yanlis olur tamir olmazsa sorun giderilemez
- +1 yıl
Tamirlik bisey olmadigi yazili o bahsettigim sitede, herkesin varmis bir sorun degil bu diyorlar
Cevap sahibi+1 yılO zamn debriyaja tam basmadiginz icin bu ses cikiyor baskq izahi yok
- +1 yıl
Debriyaja basiyorum dedigim gibi sorun olmadigi yazilmis ama yine de gosterecegim.
- +1 yıl
Debriyaja yanlış basıyor olabilir misin acaba?
06 Yorumla- +1 yıl
Canim 4 yildir araba kullaniyorum yanlis basma ihtimalim nedir?
- +1 yıl
Yani soruyu sormazdim canim yanlis yapma ihtimalim olsa :D hangi kadin boyle bir soruya cesaret eder. O degil de erkeklerden cok azi yanlis yapiyorsundur tepkisi verdi. Bayandan boyle tepki gelmesi sasirtici
- +1 yıl
Ahaha cok guldum ya :)
- +1 yıl
mandallı mı bastırmalı mı yoksa normal mı
05 Yorumla- +1 yıl
Normal..
- +1 yıl
Basmada sikinti yok ya zaten az yapti ama iste aklima takildi
- +1 yıl
+1 yılolur bazen... ortalayıcı arızalanmış olabilir..
01 Yorumla- +1 yıl
Cozumu nedir
+1 yılBaskı, balata sizlere ömür;)
04 Yorumla- +1 yıl
45 binde nasil. sizlere. omur ya
- +1 yıl
Baskı, balata ömrü kullanımla alakalıdır.
Yarım debriyaj , yoğun trafikte yanlış kullanımla 45 binde çok rahat bitebilir ;) - +1 yıl
5 yillik araba 45binde fazla. kullanilmamis izlenimi veriyor bu rakamlar
- +1 yıl
Baski balata sizlere ömür diyenlere not. Ford fiesta kronik tepkisi, araba yarim dk isinmadan geri vitese takinca zorlaniyormus. Bekliyorum sorun olmuyor. Arabanin. bir problemi yoj
Arabalar konusunda 1,3b cevap paylaştı. vıtese tam geçmiyordur
01 Yorumla- +1 yıl
Nasil yani?
yanlis kategori bay bay... bastan sor cevaplayayim
01 Yorumla- +1 yıl
Ne olmaliymis? Bence teknolojiyle alakali bir konu bu.
+1 yılDüz vitese programlıdır o kesin ve net garanti.
01 Yorumla- +1 yıl
O ne demek :D
Şanzımancıya git şanzımanda sıkıntı var
03 Yorumla- +1 yıl
Sanzimanda sıkıntı olsa ileri viteste de sorun olmaz mi
- +1 yıl
Her zaman yapmıyor ama, bir yerde olur oyle kalkmadan 1e alip sonra geriye alin yazmislar
+1 yılEl frenini indirdin mi?
06 Yorumla- +1 yıl
Eveeeeeetttt :)
- +1 yıl
O zaman Hilmi ustaya götür arabayı :))
- +1 yıl
Dogan ustaya gideyim ben :)
- +1 yıl
Aynen senin şanzıman dağılmış olabilir :))
- +1 yıl
Nasil. dagilmis ya dagilsa. her kalkista aynisini. yapmaz mi
- +1 yıl
İşi bilene göstermek gerek :/
debriyaja tam bas mkdun arabanın şanzımanınn :D
06 Yorumla- +1 yıl
Tam basiyorum sonuna kadar
- +1 yıl
45binde daha ama
- +1 yıl
- +1 yıl
Gercekten cok komiksin. Cevap yazanda hata zaten.
+1 yılVitese gecmemis oluyosur
024 Yorumla- +1 yıl
Iste evet gecmemis oluyor da vites kolu dogru konumdayken neden gecmiyor
- +1 yıl
Gecmis gibi gozukup tam yatagina girmemis oluyodur
- +1 yıl
Ileri viteslerde olmuyor ama bu sorun geride sadece
- +1 yıl
O zaman sorun sadece geride olabilir mi 😎
- +1 yıl
Evet zaten anlatmak istedigim o
- +1 yıl
Para sıkısmıstır arasına😂😂😂
- +1 yıl
Valla sikistiysa artik kaldi orada param yok benim bu cikti basima :P
- +1 yıl
Gerı gerı gıtmeyıversın artık hep ılerden donersın sendee 😂😂😂
- +1 yıl
Garajdan nasil cikcam
- +1 yıl
Bıde garaja mı sokuyosun arabayıı senn😂😂
- +1 yıl
Yolda mi birakayim :D acik garaj var
- +1 yıl
Vıllada mı oturuyonn 😂😂😂
- +1 yıl
Ne alaka ya her evin her sitenin onunde garaj oluyor hemen hemen
- +1 yıl
Bızım evde yokkı ama☺️☺️
- +1 yıl
Benim var :)
- +1 yıl
Havalı senıı 😂😂😂
- +1 yıl
Ya hu garaji olan havali mi oluyor:) apartmanin onunfe bosluk iste isteyen istedigi yere cekiyor ustu kapali sadece
- +1 yıl
Benım olmadıgı ıcın havalı oluyor yoksa acayıp bısı degıl 😉 oyle garaj mı bende bısı sankıstım 😂😂😂
- +1 yıl
Ilk yorumumda acikladim acik bir garaj oldugunu, okumamsisin sanirim
- +1 yıl
Okudumda aynı konu etrafında donuyom ıste 😂😂😂
- +1 yıl
Garajdan yürüyorum diyorsun :D
- +1 yıl
Ordan basladım aynı kulvarda devam edıyorumm 😂😂😂
- +1 yıl
Basarili :) istikrarlisin
- +1 yıl
Hemde her konudaa 😂😂😂😂
+1 yılArabanın markası modeli nedir
02 Yorumla- +1 yıl
Ford fiesta 2010
- +1 yıl
Baskı balatada da sorun olabilir eğer debriyaja tam olarak basıyorum düzgün kullandıma eminim diyorsan
Şanzumanda bir sorun olabilir
05 Yorumla- +1 yıl
Hmm ne gibi?
- +1 yıl
Duz giderken de sorun olmaz miydi oyle olsa
- +1 yıl
Anlafim sagol
Sanzimani dagitmissin :)
07 Yorumla- +1 yıl
Ya oof, sanzuman nasil dagilsin arkadssim ara sira arka vitese gecerken kalkmiyor sadece
- +1 yıl
Motoru dagitmissin panpa :)
https://i.hizliresim.com/oAv4Y2.jpg - +1 yıl
Komik mi? Yas gercekten 29 mu yani
- +1 yıl
Vitese gecirirken zorlanmiyor. Cok rahat geciyor. Gaza bastigimda kalkmiyor
Sen geciyomus zannediyorsundr gecmiydur
04 Yorumla- +1 yıl
Iste onu dusundum ya atamiyorum sanirim dedim. Ama benle ilgili degil sorun. Vites kolu dogru konumda ama disli gecmiyor sanirim
- +1 yıl
Geri vites dislisi kırılmış olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Ay olur mu dersin ya uzun surer mi tamiri
- +1 yıl
+1 yılDebriyaja aban bacım
01 Yorumla- +1 yıl
Kokluyorum ya sonuna kadar, vites geciyor ama disli gecmiyor sanirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılel frenini indirmeyi dene
01 Yorumla- +1 yıl
El fireni inik zaten kalkarken
+1 yılSekromecler gitmis
015 Yorumla- +1 yıl
Nedir onlar?
- +1 yıl
Aracın modeli nedir kaç model km kac
- +1 yıl
2010 ford fiesta 45binde
- +1 yıl
45 binde mümkün değil böyle olması siz ikinci elmi aldınız
- +1 yıl
Evet ikinci el
- +1 yıl
45 binde baskı yemesi sekromeclerin gitmesi mümkün değil aracın km yi düşürmüşler dir alırken sorgulatmadinizmi
- +1 yıl
Sorgulattim o konuda sikinti yok zaten sanayide baktirdim alirken baski balata falan sorun degildi
- +1 yıl
Sizden önceki sahibi bayanmiydi
- +1 yıl
Hayir erkekti
- +1 yıl
Kullanırken sürekli ayağınız debriyajdami
- +1 yıl
Hayir degil gerektiginde vites degistirirken ve tamamen duracakken
- +1 yıl
Hanımefendi aracın ya baskı balatasi butik ya da sekromeclerde sorun var debriyajın yanlış kullanilmasindan kaynakli
- +1 yıl
Tamam tesekkur ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
Gözünüz aydın
+1 yılel freni indir
01 Yorumla- +1 yıl
Guncellemeyi okursaniz..
Tam geçiremiyorsunuz
013 Yorumla- +1 yıl
Tam geciyor vites. kolujda sorun. yok
- +1 yıl
Arac 2010 model 45 binde
- +1 yıl
Ford fiesta 2010 model. Sadece geri viteste bazen sorun var her zaman degil
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
- +1 yıl
dediğim gbi arabada sorun yokmuş. o zamandan sonra hiç aynı şey olmadı
- +1 yıl
ford fiestanın kronik bir özelliğiymiş bu.
Tamirciye götür
02 Yorumla- +1 yıl
O derece mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler