mesela gelen mesejlardan biri. bunun gibi postmasterdan da surekli mesaj alıyorum
İnfo hesaplarına mail atamiyorum. sebebi nedir? araştırmama rağmen çözüm bulamadim?
mesela gelen mesejlardan biri. bunun gibi postmasterdan da surekli mesaj alıyorum
500 mail tek seferde gönderemezsiniz. Her seferinde 10 tane olmak kaydı ile saatre en fazla 100 tane göndermeniz mümkün.
tek seferde göndermedim zaten kabul etmiyor mail bunu
resimlerden birisini koydum ama bunun yaninda postmasterdan da mail gonderilemedi mesaji alıyorum
Göndermek istediğiniz mail @Hotmail @gmail vb. mail adreslerimi yoksa @siteismi. com tarzımı ona göre cevaplayayım efem
hotmaile gidiyor. gondermek istedigim @site ismi olanlar ve hicbiri gitmiyor
ne webmail hesabimdan ne hotmailden
Örnek olarak ornella@kizlarsoruyor. com adresine bir mail attığınızda, attığınız mail kizlarsoruyorun mail sunucusuna iletirilir. Eğer mail sunucusunda bir sorun var ise veya kişinin mail ayarları (port, mail sunucusu vb.) hatalı yapılmış ise, yahut MX kaydı ya da İMAP suncusunun ayarları tanımlanmamış ise mailiniz gitmez Mail Sent Failure tarzı bir hata maili alırsınız. Bunda sizin yapacağınız bir şey malesef yok. karşı tarafın mail sunucusunu kontrol etmesi gerek. Maillleri dolu ise gelen hata mesajı farklıdır. Dilerseniz mail adresinize, mailin gönderilemediğine dair gelen hata mesajını mesaj olarak bana atın hatanın ne olduğuna bakalım.
sinirden gelen tum postmaster mesajlarıni sildim ama tekrar gonderip size ekran fotosu alip atacagim
Bekliyorum efem :) Sinirlenme sakin ol çözülür elbette
😟😟
Mail gönderme kotanızın dolduğuna dair bir mesaj bu. Gönderilen kutunuzu boşaltıp tekrar denermisiniz?
Bunun yanında gönderilen kutusundan sildiğiniz mailler silinenler kutunuzda olabilir onlarıda siliniz
surekli temizliyorum şu an firmanin hotmail hesabinda sadece 11 mesaj var baska birsey yok bir de postmasterdan gelen bir maili paylasacagim
Bekliyorum efem.
benim mail kotamin kaynaklandigini soyluyorsunuz yani degil mi? korkum hotmailden infolar mail gönderilmiyor olusunu dusunmemdi
postmasterda da ayni cumleler.. maili kutusu dolu olan ben miyim? karsi taraf mi
Şu şekilde yapalım. Mail adresinizi ve göndermek istediğiniz maili verir misiniz rica etsem? Kendi info mailimden size bir mail atayım siz de bana bir mail atın sorun neymiş bakalım. Mesaj olarak atabilrisiniz.
Cevap
4Cevap
Normal mail adresinden mi atıyorsunuz yoksa outlook mu kullanıyorsunuz? Ona göre yardımcı olmaya çalışayım.
normal mail adresinden de attim webmail adresinden de
O zaman ekran görüntüsü koyar mısın mümkünse?
tabi bekleyin
Sanırım telefondan gönderiyorsunuz. Ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyin. Böyle olmaması gerekiyor.
bana mail atin lütfen bakalım geliyor mu. şirket adresi bu da
info@race. com. tr
Anladığım kadarı ile gönderdiğin info ile başlayan mail adresi yok. Yani öyle bir mail adresi tanımlı olmadığı için sana bu yanıt gelmekte.
500 mailin hepsi mi. aktif sitelerin iletişim bolumunden alinmis info hesapları bunlar. baska bir sorun oldugunu dusunuyorum ama bulamıyorum
zaten 20ser 20ser veya teker teker de denedim. bilemedim ki neden kaynakli
simdi öğrenmek istedigim asil konu info@ veyahut site@sektor lu adresleri hotmailden mail gonderilmiyor mu
Sorun şu Senin Mail Gönderme Kapasiten Dolmuş. Saatlik Sınır Vardır Bunu doldurduğunda Geri kalanlardan Bu uyarı mailini alırsın. iyi Çalışmalar.
peki gönderdiklerimden bir kismi en azindan ulasmismidir ilgili yere
toplu gondermeyecegim tek tek✋
ah bilgisayardan tam anlamıyla anlasam su soruyu şu an sormazdim arkadasim. jeofizik uzerine sitemizde premium uyelik icin gerekli sahislara bilgi aktarmasi yapiyordum sadece. ne zor ismis hahaa
bunlari da araştıracagim 👍 cok tesekkur ederim
Tek olarak gönderince de mi kabul etmiyor?
etmiyor. yine postmaster mesaj gönderiyor sinirlerim cok bozuk
infolarla sorun. ben de anlam veremedim buna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar