ben sevgılımden ayrıldam da link grubunu mu sayfasnı mı ne buldm sızcede uygunmu bu?
Face'de bazı gruplara inanır mısınız?
Face'de bazı gruplara inanır mısınız?
Şimdi bişey dicem yanlış anlamayın.. Siz namaz kılmayın , normalde dua etmeyin , şükretmeyin ama hop sevgiliden ayrılınca hemen Allah'a koşun. Sorsan kimse şükretmez sevgilisi yanında olugu her ana Allah'm onu benden alma diye.. Ama zora gelince hemen Allah'a sığınmak.. Ayıp olmuyor mu gençler :)) (belki sen ibadet ediyorsundur ben genel konuşuyorum)
ben Şukurler olsn 5 vakıt namzımdayım ancak, Rabbım o kadar buyukku kendısıne ınanan ınanmayan herkesn duasını kabul eder, bunu bu sekılde yorumlaman ınsanları dınınden daha da uzaklastırır, eger her dua kabul olmasaydı ABD de ıngılterede musluman olmayan ancak ıslerı duaları kabul olan mılyarlarca ınsan olurmuydu?
sana fıravunla musanın hıkaysnı anltmk ısterdım de karakter sınırlı burda olmaz.
Yanls dunuyorsun
bir kere fotoğrafa yapılan bir dua denemiştim tutmadı :) Allah a inancım her zaman var ama ne biliyim sonra böyle şeylere inancımı yitirdim normal dua etmek daha iyi sanırsam
sankı fotoya yapılan yakılan falan onlar buyuye gıtrıyor oda allaha şirktır kı cok buyuk hatadrı ondan olmasın :)
yok yoookk o nasıl söz :)) büyü değil duaydı. fotoğrafa okunan normal dua yani Allaha karşılık ama olmadı napim :)
belkıde allahın senın ıcın daha guzel bır planı vardır ne dersın?
Evet derse verır
Hayır dersen daha ıyısını verır
Bekle derse en ıyısını verır unutma sakın
evet buna kesinlikle inanıyorum. hayatımda olmaması gereken bir insandı.. şimdi de onu sevmiyorum zaten. '' Allahın beni sevdiğini istediğim her şeyi vermemesinden anlıyorum'' diye bir söz var ya aynen öyle. hayatımda olsa bana zararı dokunacaktı. İnşallah hayırlıysa seninde duan kabul olur. İlk sen dene sonra bize söylersin :)
Cevap
5Cevap
Cidden mi? Onun yerine sevgiliniz arayıp özür dilesen.
aradım acmadı numara degstırdı daha nasıl ozur dıleınr? ustme gelme dıyor cok bılıyorsun ya
1980 lerde bu hoca olaylari bomba etkisi yaratmisti.
yil 2012 olmus teknolojinin altin cagindayiz, simdi interaktif hocalik donemi basladi :(
birde buna inananlar var tabii.
ben bunları okudum giden sevgilim yerine 3 tane daha güzel geldi ;)
grubun 1 beğeneni var,sen açtın di mi çakal :)
ben acsam buyrun gelın derdım dımı? sen cok mu zekı oldugunu zannedıyorsun?
zekısın ama hıc turkce sozluk acmamıssın bellı zeka sevıyen :) BİLADER değil BİRADER erkek kardes anlamı tasır
sen bi dene,beğenirsen biz de alırız
valla bacım 14 senelk sevglm terk ettı edelı yapmadgm dua kalmadı :) bn tavsıye ederm bu tur derdınv arsa Rabbım her zaman dua edenın yanındadır hoşa bı gıder gıtmez bılmem ama bence dene
gruplar o kadar önemli değil...
allaha inanmıyorum onlara mı inancam
inanmayız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar