telefonu mu fabrika ayarlarına döndürmem gerek
Telefonumla wi-fi a bağlanıyorum ama internete girmiyor nasıl düzelebilir acaba?
telefonu mu fabrika ayarlarına döndürmem gerek
telefonundan ağı unut telefonuna reset at ve modemin fişini çek 10 saniye bekle geri tak modem gelince ve telefon açılınca kullanıcı adını ve şifreni gir ağa tekrar bağlanmayı dene olması muhtemeldir
İnternet çalışmayınca telefonu fabrika ayarlarına geri almak mı gerekiyormuş?
bilmiyorumki
:-) Z2 kullanıyorum. İnternete girmiyor diye fabrika ayarlarına geri aldığımı hiç hatırlamıyorum. Ağı unut dedikten sonra tekrar girmeyi deneyin. Sağda solda kablosuz interneti olan varsa onları deneyin. Yoksa modemi resetlersiniz. Resetlemek düğmeyi kapatıp açmak değildir. Modemin arkasında küçük bir düğme var. Kalem ile bütün ışıklar sönüp yanana kadar basılı tutmanız gerekiyor. Fakat ayarlarını yapamayacaksanız hiç uğraşmayın. Modemi kapatıp birkaç dakika sonra açın. Evinizde bilgisayar var ise; internete girip girmediğini kontrol edin.
biliyorum modemi o şekilde resetledim kısaca dediğiniz herşeyi yaptım ama olmadı
evet başa yerden wi-fi ile bağlanınca giriyor sadece benim tel girmiyo bağlı gösterdiği halde
Ip numarası almıyordur belki. Ip numarasını elle girip deneyin. Kablosuz ağ şifreli ise; şifreleme sistemini WPA2/PSK olarak ayarlayın. Dns numaralarını 208.67.222.222 ve 208.67.220.220 olarak deneyin. Telefon ile ilgili olsaydı başka yerde de giremezdiniz.
Modemin yanına git ağı kopar. Sonra modemi kapat modemi aç 5 dakka bekle ağı bağla
Cevap
3Cevap
DNS Değiştir başka bir telefon ya da WiFi olan bir cihazla bağlanmayı dene eğer bağlanıyorsa Fabrika ayarı dene
Kapatıp açınca düzelmiyosa sorun büyük.
Modemdendir
Reset at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar