Yok, yaşlılar kullanırmış, yok şöyle, yok böyle; sanki hayat çok güzelmiş, varsın yaşlı desinler.
53 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Boşversene, nerde sosyalsen orası güzeldir. Bak ben de bı tek bunu kullanıyorum. Sapiklar kullanıyor diyorlar 😂 ben sapik miyim?
Cinsellikle aklını bozmuşlar hep aynı konular derdimi anlatmak için yükledim silicem zaten
Ben de cinsellik çıkmıyor çok, istediğinin soruları filtreleyebilirsin.
ben yanlız olduğum için arada derdimi anlatmak için yüklüyorum onun harici silicem şimdi
Pekii
Emekliler kullanıyor face türkiye'de. Torunlarını, geçmişlerini paylaşıyorlar. Ben kullanmıyorum. X-Twitter ve Whatsapp var sadece.
Twitter hiç kullanmadım ben boş geliyor hiç tanıdık yok
İnstagram feyse göre daha popüler türkiye'de.
valla ben de tüm sosyal medyamı silmiştim sadece facebook kullanıyorum, yaşımda 20 bana abarttın vs diyorlar da bu benim tercihim.
Ben onuda silip hiç kullanmicaktım aslında iş falan bulurum umuduyla kaldı
benim de o
Yaşlımısın diyolar genelde 21 yaşım
Ben fazla sosyal medya sevmiyorum bir tane olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kimin ne dediğine hiç takılma derim! Sosyal medya tercihleri tamamen senin nasıl bir akış ve iletişim istediğinle alakalı. Facebook grupları, eski dostlarla bağını koparmamak ve haber takibi yapmak için hâlâ harika bir platform 📱 Bizim oyun fenomeni Can da bazen eski oyun grupları için Facebook'a bakıyor, yani yalnız değilsin. Sen orada vakit geçirirken en çok hangi içerikleri görmekten keyif alıyorsun, grupları mı takip ediyorsun yoksa ana sayfada mı takılıyorsun? 🚀