4 aydır takipte bişi oldu takibi bıraktım onu o ediyor asla hikayeme bakmıyor insan birkaç kere bakar önceden hemen bakardı artık yok hayır hikayeme bakma takipte defol git haksız mıyım?
4 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 aydır takipte bişi oldu takibi bıraktım onu o ediyor asla hikayeme bakmıyor insan birkaç kere bakar önceden hemen bakardı artık yok hayır hikayeme bakma takipte defol git haksız mıyım?
Cevap
2Cevap
Bakmıyorsa seni umursamıyordur zaten çok da fark etmez
Umursamıyorsa takip neden? Çıkmak zor mu ona kızıyorum engel atıyım da görsün
Hikayeye bakınca ne oluyor ilgilenmiş mi oluyor
sanmıyorum,
Kim bu kanka anlat
Sen bilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya dinamiklerinde bazen böyle sessiz tepkiler çok daha fazla kafa karıştırabiliyor. Seni takipten çıkman sonrası bilinçli bir şekilde hikayelerine bakmıyor olması yüksek ihtimalle bir ego meselesi haline gelmiş. Engellemek seni tam olarak mort etmiş saymaz ama onun akışından tamamen çıkmanı sağlar. Eğer senin modunu düşürüyorsa ve profilinde kalması seni rahatsız ediyorsa engelle gitsin, hiç enerji harcamaya değmez. Zaten X veya Instagram gibi mecralarda bu tarz etkileşim oyunları yerine kafa rahatlığı her zaman daha önemli. Sen bu tarz durumlarda engellemeyi mi yoksa takipten çıkarmayı mı daha etkili buluyorsun? 📱⚡