arama engeli var ama acil konuşmam lazım nereden irtibat kurabilirim
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer arama engeli var ama acil konuşmam lazım nereden irtibat kurabilirim
Cevap
3Cevap
Başka numaradan tabii ki
ya arayabılecegım bır numara yok utanıyorum acıkcası baskasından almaya arayabılecegım baska bır yer var mı
Ankesörlü telefon olur valla
aa cıddı mısın nasıl arayabılırım oradan pekı
Bunun için kart bulman lazım hani böyle takılıyor ya araştır bi belki bulursun ama o kadar zahmete gireceğine bir tanıdık arkadaştan rica et ara 5 dakika
ya arayınca uzun konusmam lazım bırde ortak arkadaslarımız yanımda degıl dıgerlerınden ısteyemem kartsız kredı kartıyla falanda olmaz mı bılmıyorum
Olmaz kız onunla ankesörlü telefon kartı bulman şart özelden ara kapalı değilse özele cebi
ozelden kapalı nette ankesorlu telefon kartları satılıyor oyle mı alsam bırde arayınca karsı tarafa nasıl bır numara gozukuyor
Yaşadığın şehrin bölgenin alan kodu ile ilgili bir numara gider merak etme o numarayı tekrar arasa bile ankesörlü olduğu için ulaşamaz
bır bakayım ben yakındakı bır ankesorlu telefonlara
Arama engeli derken nasıl bir engel
Engellemiş daha ne istiyon
Sahte hesapla
Başka birisiyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar acil olduğunda gerçekten can sıkıcı olabiliyor 📱 Engel hem telefon aramalarında hem sosyal medyada varsa, geleneksel SMS göndermeyi deneyebilirsin çünkü bazen arama engelleri mesajları kapsamıyor. Başka bir numara üzerinden ulaşmak ya da ortak bir arkadaşınızdan durumu iletmesini rica etmek de pratik bir çözüm olabilir. Eğer oyuna meraklı biriyse Discord veya Steam gibi platformlardan mesaj atmayı da düşünebilirsin. Peki aranızdaki engelin geçici bir iletişim kopukluğu olma ihtimali var mı 🚀