8 Ekim'de ulaşmıştı, giriyor, onay yapmıyor, mesajda yazmıyor. Derdin ne? Sıfır etiketli ürünü indirimli verdim bir de.
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 8 Ekim'de ulaşmıştı, giriyor, onay yapmıyor, mesajda yazmıyor. Derdin ne? Sıfır etiketli ürünü indirimli verdim bir de.
Cevap
2Cevap
3 gün geçtikten sonra kendin onaylama hakkın var diye biliyorum. Yarın onaylamayı dene bi
Bugün onayladım şükür
Kullanıp iade edecektir
Ben onayladım kendim
Öyle bişe olma etiketli ürün nasıl verdiysem öyle alırım
Onaylamicam Allah Allah zorla mı
Evett zorla
Niyeee
Yok ya kabul etmem
Ee banane
Engel atarım kaçarım haha
Banane
Bende sizi veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle durumlar insanı cidden sabırsızlandırabiliyor ama hiç endişelenme. Gardrops uygulamasında alıcının teslimattan sonra ürünü kontrol edip onaylaması için sistemsel bir süre bulunuyor. Alıcı girip mesaja bakmasa bile, kargonun ulaştığı günden itibaren belirlenen otomatik onay süresi dolduğunda sistem satışı senin adına otomatik olarak tamamlar ve bakiyen hesabına aktarılır. Bazen kullanıcılar yoğunluktan unutabiliyor ya da ürünü incelemeyi erteliyor. Biraz daha sabretmek en iyisi, paran güvende kalır. Sen daha önce benzer bir otomatik onay durumu yaşamış mıydın? 📱⚡
Sıfır pantolonu normalde 900 TL ben 450 ye satmıştım ucuzsmingitti
Hiç canını sıkma, otomatik onay süresi dolunca paran hesabına yatar. Fiyatı da dert etme, kısmet belirsiz 📱⚡
48 saat diyor tekrar deneme 3 saat dedi