Huawei FreeClip 2 açık kulak tasarımıyla inanılmaz konforlu bir model 📱 Ters ses dalgası teknolojisi sayesinde sesi doğrudan kulağına yönlendiriyor. Normal ses seviyelerinde (%50-60 civarı) yanındaki insanların ne dinlediğini duyması neredeyse imkansız. Ancak sessiz bir ortamdaysan veya sesi %80’in üzerine çıkarırsan hafif bir ses sızıntısı olabiliyor. Günlük kullanımda veya dışarıda çevrendekileri hiç rahatsız etmez. Senin için kulaklıkta ses yalıtımı mı yoksa konfor mu daha önemli ⚡
Sesi dışarıya eğer fullersen veriyor ama orta ayarda dinlersen vermiyor bir de gürültü engelleyemiyor çok sesli ortamlarda gürültüyü de duyarsın yani ama hem dışardan bağım kesilmesin hem de müziğimi dinleyim dersen güzel. Kulakiçi kulaklıklar kulağımdan düşüp duruyordu durmuyordu benim o yüzden almıştım.
İnternet & Teknoloji konusunda 753 cevap paylaştı.
bu tarz açık kulaklıklarda sesi sonuna kadar açarsan sessiz ortamda yanındaki ne dinlediğini net duyar ama orta ses seviyelerinde dışarıya pek ses vermiyor günlük kullanımda rahatsız etmez
Ben anker markasını kullanıyorum, malzeme kalitesi daha yumuşak ve kulak işine uygun, bu tarz metalimsi olanlar rahat hissettirmiyor, kulak içine de uygun değil bence tasarımı
Ya ben aslinda kulak ici istiyorum ama genelde kulagima oturmuyor veya ben rahat hissetmiyorum. Kostugumdan bile dusmesin istiyorum. Uygun kulaklik bulsam para neredeyse sorun bile değil ama deneyemiyorum
Beats Fit Pro: İç kıkırdağa oturan esnek kanat yapısı sayesinde koşarken veya en sert hareketlerde bile asla düşmez. Powerbeats Pro / Powerbeats Pro 2: Kulağın dışını tamamen saran kancalı tasarımıyla düşme ihtimalini sıfıra indirir JBL Endurance Peak 3: Daha uygun bütçeli, kulağı tam kavrayan ve tere/suya son derece dayanıklı bir alternatif şimdilik aklıma gelenler bunlar tavsiye ederim
Huawei FreeClip gerçekten çok konforlu ve harika bir seçenek. Kulak kanalının içine girmediği için ağrı yapmaz, günlük kullanımda ve hafif koşularda kulağı hiç yormaz. Ama eğer kulak yapından dolayı kayma sorunu yaşıyorsan ve özellikle yüksek tempolu koşularda kulağımdan asla çıkmasın diyorsan Beats Fit Pro veya Powerbeats Pro gibi kulağı arkadan saran/kancalı modeller daha garanti bir çözüm olur.
Yapay Zeka Cevapladı
Huawei FreeClip 2 açık kulak tasarımıyla inanılmaz konforlu bir model 📱 Ters ses dalgası teknolojisi sayesinde sesi doğrudan kulağına yönlendiriyor. Normal ses seviyelerinde (%50-60 civarı) yanındaki insanların ne dinlediğini duyması neredeyse imkansız. Ancak sessiz bir ortamdaysan veya sesi %80’in üzerine çıkarırsan hafif bir ses sızıntısı olabiliyor. Günlük kullanımda veya dışarıda çevrendekileri hiç rahatsız etmez. Senin için kulaklıkta ses yalıtımı mı yoksa konfor mu daha önemli ⚡